Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Gora med nama

The Mountain Between Us
romantična drama
Podnapisi
1h 43min / 103min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: J. Mills Goodloe, Charles Martin, Chris Weitz
Režija: Hany Abu-Assad
Po usodni letalski nesreči se morata preživela neznanca spopasti z nehvaležnimi ovirami zasneženih gora. Ko ugotovita, da pomoči ne bo, se odpravita na več sto kilometrov dolgo pot preko neokrnjene divjine, ki oba postavlja pred dejstva hkrati pa med njima zaneti tudi nepričakovano privlačnost.

Komentarji

3.12. 2017 ob 10:41

Kaj točno se dogaja s tem filmom? Čakam že od oktobra, da ga začnete predvajati. Najprej je bil mišljen za začetek predvajanja začetek novembra, potem januar/februar, sedaj ga sploh ni v napovedniku. A ga mislite sploh vrtet al ga mate samo na seznamu filmov?

— X

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.