Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Godzila II: Kralj pošasti

akcijska z.f. pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 30.5.2019, Kolosej Ljubljana
2h 12min / 132min
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Michael Dougherty, Zach Shields
Starodavne pošasti, za katere so mnogi mislili, da so samo miti, se ponovno dvigajo. In ne le to - intenzivno si prizadevajo za prevlado nad človeštvom. Vprašanje j, ali je soobstoj pošasti in ljudi sploh možen in zdi se, da je človeška vrsta močno ogrožena. Kriptozoološka agencija Monarch se sooča z množico uničujočih pošasti, vključno z mogočnim Godzilo, ki se spopade z Mothro, Rodanom in njegovim končnim nasprotnikom, triglavim kraljem Ghidorahom.

Komentarji

6.6. 2019 ob 15:48

Ampak zakaj je zdej postou prjazn??????.!!!!!!!!!!!!!!

— Tu bom moru it gledat ze jutr
16.6. 2019 ob 14:03

Odlicen filem. Zdej moram pa na pisati vsebino filma.

— zala

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.