Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Get on Up

biografska drama
Podnapisi
Leto: 2014
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Steve Baigelman, Jez Butterworth, John Butterworth in Tate Taylor
Režija: Tate Taylor
Režiser z oskarjem nagrajene drame Služkinje predstavlja biografijo ene največjih glasbenih legend - očeta funka in soula Jamesa Browna. Zgodba se ob ritmih njegovih nepozabnih uspešnic osredotoči na njegov prodor na glasbeno sceno in neizmerni vpliv na glasbeno industrijo od 60-tih let prejšnjega stoletja naprej. Hkrati so preko kratkih odlomkov prikazani spomini na njegovo trpko mladost, ko je odraščal v bedi in lakoti ter ostal brez družine, vendar na samosvoj način našel predanost in strast do glasbe.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.