Kolosej
Film distribucije Continental Film

Garfield 2 (sinhronizacija)

animirano-igrana družinska komedija
Njegovo visočanstvo je spet tu. Sinhronizirano v slovenščino.
Na sporedu od: 10.8.2006, Kolosej Ljubljana
10.8.2006, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 20min / 80min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Joel Cohen in Alec Sokolow
Režija: Tim Hill
Nepoboljšljivi mačji lenuh in nikoli siti uničevalec lazanj Garfield se tokrat odpravi v Veliko Britanijo, kjer po naključni zamenjavi s povsem podobnim mačkonom postane ponosni lastnik velikega dvorca. Edino težavo povzroča nečak pokojne lastnice, ki si želi dvorec prilastiti, toda čeprav Garfield izgleda kot povsem lahek plen, se z njim ne gre šaliti. Film je sinhroniziran v slovenščino.

Slovenska zasedba vlog

Vloge: Slovenski glasovi:
Garfield Jurij Zrnec
Jon Jernej Kuntner
Liz Sabina Kogovšek
Dargis Iztok Valič
Princ Uroš Maček
Smithee Tone Kuntner
Winston Lojze Svete
Preston Branko Završan
Mr. Hobbs Miha Žorž
Nigel Jernej Kuntner
Christophe Violeta Tomič
Claudius Peter Poles
Eenie Tanja Ribič
Meenie Gorazd Žilavec
Rommel Marko Potrc
McBunny Sebastijan Cavazza

Prevod: Katarina Jerin
Priredba songa "Plezam navzgor": Marjan Bunič
Tonska tehnika: Miha Jaramaz, Samo Drole
Organizacija snemanja: Helena Petelin, Ana Trnavčevič
Režija songa: Jurij Zrnec
Režija sinhronizacije: Jernej Kuntner / Jurij Zrnec
Produkcija Slovenske sinhronizacije: STUDIO RITEM

Garfield, najbolj priljubljeni mačkon na svet, je začel čisto svojo britansko invazijo. Kažin povzroča po vsej Veliki Britaniji. S pasjim prisklednikom Odiejem je pripotoval čez lužo, da bi presenetil svojega gospodarja Jona Arbucklea (Breckin Meyer), ki je šel v London zasnubit svoje dekle, veterinarko Liz Wilson (Jennifer Love Hewitt).

Garfield je prišel...videl...zmagal: Big Ben, Buckinghamska palača, Scotland Yard in njegova nova najljubša jed: mesna pašteta (okay, ni sicer lazanja, ampak vsega pa res ne moreš imeti). Kot se spodobi za pustolovščino takšnega mačjega fenomena, Garfield zamenja mesto s Princem, kraljevskim mačkom, ki je ravno podedoval grad. Zdaj je grad Garfieldov - in le kdo bi si ga bolj zaslužil kot on?!

Na velikanskem posestvu, ki je zdaj njegov dom, ga po kraljevsko crkljajo, ima butlerja in mednarodni trop štirinožnih služabnikov in pristašev. To je življenje, kakršnega živijo kralji, čeprav je Garfield samo princ.

Ampak glava, ki nosi krono, je težka. Lord Dargis (Billy Connolly), ki je naslednji v vrsti za dedovanje posestva, se želi odkrižati princa Garfielda. Tako se Garfieldov večji, boljši perrrrrrrrrrrrfektnejši svet postavi na glavo v tej povesti o dveh muckih.

Leta 2004 je Garfield, najbolj priljubljeni stripovski lik na svetu, postal velikanska filmska zvezda. Njegov filmski prvenec, ki so ga priredili po stripu, ki ga je v 2600 časopisih bralo 260 milijonov bralcev po vsem svetu, je postal uspešnica v kinu in na DVD-ju. Garfield je končno dobil epsko zgodbo, tako veliko kot njegov ego, tako, da jo je veliko platno komaj zdržalo.

Producent John Davis, med čigar uspešnicami sta Dr. Dolittle in Očkov vrtec, pravi: "Skrajni čas je bil, da Garfield postane velika filmska zvezda. Je len, zabaven, rad se čoha po najbolj neprimernih mestih in se važi. Ni pomembno, ali imaš pet ali petdeset let, vsak v njem vidi sebe." Davis je pravi Garfieldov občudovalec. "V otroštvu mi je bil strip zelo všeč in res sem počaščen, da mi je avtor Garfielada Jim Davis dal priložnost, da franšizo spremenim v film. Mislim, da je Jim ustvaril ikono, ki je osvojila svet."

Jim Davis (ni v sorodu z Johnom) je bil seveda vesel, ker je njegova stvaritev postala mednarodna filmska senzacija. "Mislim, da je Garfield priljubljen pri ljudeh vseh starosti iz več razlogov," pravi Davis. "Otrokom je všeč, kako ga lomi v svoji nerodnosti. Najstniki ga razumejo, ker prezira oblasti in ker je sam svoj mačkon. Odrasli pa se najdejo v njegovem nažiranju, v tem, da preveč spi, ne telovadi in ker ne najde motivacije. Ima pogum reči mnogo stvari, ki jih mi ne. Zato govori v imenu vseh nas."

Scenarist Sokolow je navdih za zgodbo dobil pri sosedih. "Zakonca, ki sta živela v moji bližini, sta umrla. V oporoki sta zapisala, da njuna služkinja sme še naprej živeti v hiši, če bo skrbela za njunega psa," razlaga Sokolow.

Sokolow in Cohen sta nato Garfielda želela postaviti nekam, kjer bi se počutil kot riba na suhem. Tu vstopi kraljevska Anglija in kraljevska preobrazba za slavnega mačkona. "Anglija je po svoje zelo pompozna, kar se nama je za zgodbo zdelo zelo zabavno," pravi Joel Cohen. "Kraljevski življenjski slog pogosto narekuje trapast protokol in tudi ta je bil primeren za garfieldovsko obdelavo."

Potem se je porodila zamisel o Garfieldovem dvojniku, ki mu je sicer telesno čisto podoben, je pa povsem drugačna osebnost. V sodelovanju z Johnom Davisom in studiem sta tako vnesla element o princu in beraču. Režiser Hill dodaja. "V Angliji Garfield ni le riba na suhem, je bik v trgovini s porcelanom."

Edino pravo žival v filmu, ki ne govori, psička Odieja, igrata dva psička, Tyler in njegova sestrica Chloe. Trenerka psov Kristy Campbell ju je dober mesec pripravljala na vlogo. Ker imata zelo različni osebnosti, sta snemala različne prizore. Tyler je igral v ganljivih, rahločutnih in težavnih. "Zelo je inteligenten, zlahka ga je uriti in se hitro uči. Chloe pa je krasna za bolj nore reči, ker je tako neustrašna," razlaga Campbellova.

O igralcih

Breckin Meyer (Jon) je posnel filme Roadtrip, Kaj dogaja, 54, Herbie: s polnim gasom, Nimaš pojma, Čarovnice, Rebound, Blast, Kate and Leopold, Rat Race, Can’t Hardly Wait, Prefontaine ter Josie and the Pussycats.

Na televiziji je glas posodil enemu od likov iz nadaljevanke King of the Hill. Prav tako posoja več glasov za Robot Chicken, pri katerem sodeluje tudi kot scenarist.

Jennifer Love Hewitt (Liz) se letošnjo jesen vrača na ameriške male zaslone z nadaljevanko Ghost Whisperer. Pred kratkim je končala snemanje dveh neodvisnih filmov, The Truth About Love ter If Only. Slednjega je producirala v okviru svoje produkcijske hiše LoveSpell Entertainment.

Nastopila je še v Lomilkah src, The Tuxedo, The Audrey Hepburn Story, Vem, kaj ste zakrivili lansko poletje 1 in 2, Can’t Hardly Wait, The Suburbans ter Nune pojejo 2.

Bill Murray (Garfield) je posnel filme Strti cvetovi, Izgubljeno s prevodom (nominacija za oskarja), Rushmore, Izganjalci duhov, Kraljevski Tenenbaumi Neskončen dan, Življenje pod vodo, Meatballs, Caddyshac, Where the Buffalo Roam, Tootsie, The Razor’s Edge, Scrooged, Kaj bo z Bobom?, Mad Dog and Glory, Wild Things, Ed Wood, Kingpin, The Man Who Knew Too Little, Cradle Will Rock ter Hamlet.

Murray je napisal knjigo Cinderella Story: My Life in Golf.

O režiserju

Tim Hill je kot režiser debitiral z Muppets From Space. Njegov drugi film je bil Max Keeble’s Big Move. Na televiziji je režiral episode nadaljevank Skeeter, Welcome Freshmen in Exit 57.

Kot scenarist je uspel s SpongeBob SquarePants. Bil je tudi scenarist filma The SpongeBob SquarePants.

Veliko je delal za Nickelodeon, Nickelodeon Movies, Disney, Comedy Central, Nick at Nite, USA Network in Discovery Kids.

Komentarji

21.6. 2006 ob 22:29

ej folk to je d best film splača se ga glejat pune je vreji jaz sn ga glejala pa ful je vreji bolš od prvega dela res ej ful je vreji nasploh maček garfield. iite ga lejat pa ote vedli za kaj se re splača se

— ŁoŁił{@
22.6. 2006 ob 16:20

stari komaj čakam da prie v maribor takoj ga rem gleat

— lool
22.6. 2006 ob 16:48

sicr dvojkice nism še gledala sm si mislim da bo res fuuul carski. Glede na to da je 1 del zažigu si kr mislm koko bo pr tem delu. Komi čakam!

— **walchy4ewa**
29.6. 2006 ob 10:36

JS SM GLEDALA SM ENKO IN JE BLA ZELU DOBRA, ZDEJ PA MISLM SKOREJ VEM PO REKLAMI SODEČ BO DVOJKA ŠE BOLJŠA.MISLM DA BO TA FILM VEČ KOT LE VREDEN OGLEDA.

— POLONA
6.7. 2006 ob 1:07

Če bo film sinhroniziran, ga ne grem gledat. Če film ne bo sinhroniziran, ga grem gledat. Prvi del sem gledala sinhroniziran in mi je še zdaj žal tistega jurja.

— Kristina
8.7. 2006 ob 12:39 zvezdica

Pa je prišel težko pričakovani drugi del Garfielda. Prvi Garfield je propadel s poskusi, da bi nasmejal mlajše gledalce, a prav te je film dolgočasil. Strl. Potrl. Pričakovali so več. A dobili so le lazanjo brez lazanje. IN če ne bi posneli prvega dela, bi bil izdelek mogoče boljši in ne bi potreboval nadaljevanja. Prvi del je škoda. Škoda Garfielda, Jennifer Hewitt in filma. Drugi pa je totalni podenj. Znucana zgodba, še bolj znucana ani8macija in najbolj butasta igra igralcev. Film, ki ga moramo prezreti. Film, ki je nastal na hladnem in bo tam tudi ostal.

— Dejan
8.7. 2006 ob 14:18

TA FILM NISEM ŠE GLEDALA

— URŠA
9.7. 2006 ob 19:01

prvi garfild je bil zelo smešen in jaz mislim,da bo drugi še bolj smešen.pojedel bo več lazanje,več norčij z odijem ali z johnom.

— igor besal
10.7. 2006 ob 11:07

upam da je drugi del bolj zanimivejši kot prvi. najbolje se mi je zdelo ker je je bil garfield "rojen" na računalniku, ostali pa so bili pravi. =)

— eva
10.7. 2006 ob 13:57 zvezdica

Zgodba mogoče malce obrabljena, a vseeno dober film, ki te zna nasmejat na trenutke.

— Laura
13.7. 2006 ob 7:35

MENI SE ZDI FILM GARFIELD ZELO SMEŠEN,ZABAVEN N PRIJAZEN.GLEDALA SEM ŽE 1DEL,IN ŽE TAKRAT JE NAME NAREDIL VELIK VTIS!

— špela
15.7. 2006 ob 17:18

Ojoj moti me da bo film sinhroniziran in upam da bo tudi v originalni obliki s podnapisi.

— Lucy
16.7. 2006 ob 8:18

sem si mislil da bo prišel neočaka drugi del garfielda. In tako Zelo si ga hočem ogledati!! in najrajše si ga bi ogledal s podnapisi. In poznam tri igralce to so:Jurij zrnec,Tanja Ribič in sebastija cavazza. poznam jih iz naše male klinike.

— vid
23.7. 2006 ob 15:59

Vsi k menjo da je sinhronizacija GARFIELDA BEDA.Se po mojem mnenju hudo motjo sej je čisst dobra,ne rečem če bi ga sinhronizeral kdu drug ampak pod sinhronizacijo Jureta Zrneca pa je čist OK.Zato tistim ki menjo da je sinhronizacija slaba predlagam da si še enkrat ogledajo prvi del in težko pričakovani drugi del.Glede filma pa je tut,čist uredu film.Jst vm zagotavljam , da ga grem takoj gledat.Glede tistih k pa misljo da je sinhronizacija slaba pa naj premiseljo o mojem predlogu.

— polona
24.7. 2006 ob 7:59

to je zelo vredu film zelo smešen in zabaven sem ga že gledal

— luka
25.7. 2006 ob 10:27

ja, to je superfilm, super te nasmeji ko ga gledaš. res je vreden ogleda!

— nina
29.7. 2006 ob 11:08

joj pa zakaj dajo sam sinhronizirano verzijo :/

— nina
30.7. 2006 ob 14:39

pato je cool

— maša
30.7. 2006 ob 18:03

a bi lahko končno nehali uničevat filme/risanke s sinhronizacijo? potem bi bilo verjetno še gledljivo...

— Ana
1.8. 2006 ob 11:46

Dejan ne nakladi da 1ka ni bla dobra! Ful dobr film in 2ka bo isto dobra! Sam.ta sinhronizacija! 1ko sm gledala brez sinhronizacije cez 1 teden pa sinhronizacijo in nism zdrzala niti 5 minut ob sinhronizaciji!!! Nej nardijo tko k pr ledeni dobi 2 k sta in sinronizirana in nesinhronizirana vezija! Pozdravček =)

— neznankica
1.8. 2006 ob 12:47

Če mene vprašate se mi zdi pa tale sinhronizacija čist posrečena. Zdi se mi da so kr prave igralce izbral, predvsem pa mi je všeč Jurij Zrnec seveda. Tega modela so mi pa tok zadel...Torej, 1 del se mi je zdel odličen, in sm se za razliko od Dejana tud jest nasmejala pa nism stara 5 let. Komej čakam da pride še ta 2. del ker ga grem 100% gledat. Če ne zarad drugega, pa zarad tega k je glih moj mačk u glavni vlogi :D. Tuki mi je predvsem všeč da je tud sinhronizacija vredu, k ponavad ni.

— Moisha
2.8. 2006 ob 10:42

Men ja biv 1.del Garfilda res najbolši!!Sinhroniza cija pa je super,predvsem zato ke ni v pravilni sljlovenščini!!!Tist i ke mislte de je zanč ste sigurno vidl samo tiste japonske risanke ke pa res niso za nikamer!Zlo mi je všeč vsebina filma(1.in2.),tko de mam tud o 2.filmu zlo dber občut in mislem de mi bo tko kot 1.zlo všeč!

— ninca
2.8. 2006 ob 13:21

Ogledal sem si prvi del, in tudi drugega si bom, saj sem bil navdušen s prvim delom. Če mu je drugi vsaj malo podoben, bom navdušen tudi z njim.

— odličen film
2.8. 2006 ob 13:33

garfield je zakon!,ubistvu jurij zrnec pa ta mack sta zakon

— z-a-k-o-n
2.8. 2006 ob 13:41

ej ce maš čs si ga pejt pugledat,nou ti zou,res!

— ma dbest
3.8. 2006 ob 13:00 zvezdica

meni bil film kar všeč k je boljši od prvega dela pa na babeja spominja čeprov mu ne seže do kolen,priporočam ga otrokom in ljubiteljem garfielda pa tudi tistim ki majo radi komedije v katerih nastopajo živali.

— tommy
3.8. 2006 ob 13:12

ta film je res kul no jaz sem najprej misla da je za nič a je ravno nasprotno film je res kul no če kdo meni da je sinhnoriziran film garfield za nič se hudo moti in če ga kdo še ni gledal naj to stori čim prej in lahko vam obljubim da vam ne bo žal lep pozdrav ANJA

— anja
3.8. 2006 ob 13:38

jas ga grem dvanajstga gleat pa upam da je res tok cool !

— anchy
4.8. 2006 ob 11:36

Zakaj ni tud normalne verzije ki nebi bila sinhronizirana. Tako kot je blo pri ledeni dobi 2.

— Filip
4.8. 2006 ob 14:06

to je pa naj film k sm jih gledala...dobr za crknt...pjte gledat

— anja
4.8. 2006 ob 14:10

film je cool

— movieman
4.8. 2006 ob 14:12

dolg cajt,ne ga gledat

— anja
4.8. 2006 ob 16:55

Bom ga še gledu. Pa mislm da bo kul ker je bil tud prvi del dobr. Drug bo najbrš še bolši. Komi čakam.

— aljoša
4.8. 2006 ob 19:09

upam da bo tut angleška verzija v kinu=]]]

— W4NKST4
4.8. 2006 ob 20:25

men je bil pa film ful fenomrnaln...edin sinhronizacija!"!!!z a manjse ok ampk zame no wey!

— mateja
5.8. 2006 ob 8:47

garfild je bil res dobr risan film 2 bo še bol

— garfild2
6.8. 2006 ob 11:17

film je odličen zelo sem se smejala in upam da bo v kino prišel tudi tretji del garfielda prijatelji pravijo da je res ful dober in tisti ki berejo mojo pripoved naj si ga ogledajo.

— jasminna
6.8. 2006 ob 19:23

film se splača pogledat. saj se je veliko za smejat.je pa absolutno za mlajše gledalce

— larchy
7.8. 2006 ob 10:24

garfield je res full dobr tko da upam da bo 13. že v kranju k bi ga zlo rd vidu no sj pr reklamah pa kle na uradni strani garfielda dost vidš pa tko da mislem da je to čist najhujši film k ga bom kdaj vidu pa pirati s karibov so bli tut najhujši tko da je zj use zame u redu.

— Jan
7.8. 2006 ob 11:15

nikjer ne piše ...

— erika
7.8. 2006 ob 14:03

ful kul film!

— thzhg
8.8. 2006 ob 21:05

Pozdrav vsem! Midva s sinčkom pa greva dvojko gledat jutri in mali že komaj čaka da si film ogleda. Tisti ki se pritožujete nad sinhroniziranimi risankami oz. risanimi filmi pa- postavite se v kožo malčkov ki še ne znajo brati podnapisov ali pa vsaj ne tako hitro. Oni verjetno bolj uživajo v sinhroniziranih verzijah in mislim da so v največji meri takšni (sinhronizirani) filmi namenjeni prav njim. cau cau

— taja
9.8. 2006 ob 10:59

Film je dober da te nasmeje. Saj so se trudili. Tko da Dejan nehi blebetat. Morate si ga ogledati.

— DEjan LUZER
9.8. 2006 ob 13:50

ta film je kul !

— luka
9.8. 2006 ob 15:07

1del sn glejo ze kakih 44-60 krat. Upam da bo drugi vsaj tako dober. In za tiste ki ne vete. Garfield bo v stilu Ice age 2, SINhronizacija in s podnapisi

— Garfield
10.8. 2006 ob 14:18

Meni ni bi preveč všeč. če bi oceno film od ena do pet, bi ga oceno 3.

— Hecker22
10.8. 2006 ob 14:29

odlicno

— pupa
10.8. 2006 ob 21:09

najprej en lep pozdravček vsem, filma/risanke si še nisem ogledala vendar ga nameravam v teh dneh. gledala sem že prvi del in mi je bil res odličen. kar se tiče sinhronizacije pa menim da je super, ker imam 5 letno hčerko ki še ne zna brati tko da je to dobrodošlo. ker je prav nadležno da moraš v kinu otroku brat podnapise in tisti ki to ne prenesete sinhroniziranih risank jih pač ne greste gledat in to je to.

— suzy
11.8. 2006 ob 17:12

aLo luDi Vi sTe Čisto poBesNeLii gaRfieLd Je Jaaa naJboLši fiLm ... omG... Vi niSte ČisT diHtik ... baBe dA bi biL boLši niKoLii.. gaRfieLd Jee NajboLši iN bO tuDii oStaL iN ne gLumiTee Da Jee to neKaJ najSlabŠeGaaa sAj ga oTroCi oBožuJeJo In Ni toK hLaden inN ne Bo oStaL hLadeN aMpaK bo vRoČ HiT oTroŠkiH sRc ... :¨..

— mirka
11.8. 2006 ob 17:19

gaRfield zažiGaa uu madonCa Kaku doBr film eJ morTe ga iT ziJat se vm splaČa rSno misLm jS sm kR ožiVela zrun tega fiLmaa pa ne beRte tistih komeNtarov kO piše dA je bv kR ni in nikol ne bo _-_ gaRfield rulaaa _-_ jaS in prjatLcee smo stare 16 leT ampaQ je ta fiLm najbolŠ čprau Jee boL za utroKe vrjaMte in pogleJte ne bO vaM žaU pA uŽivte ob gLedanju!!! vaŠa limonCa

— °° BaBaa baRaba °°
11.8. 2006 ob 19:54

to je ful dober filem .. sem ga gledala pred 15 minutami ! ejj fuul dober je ! pejte ga gledat ! to je res ena zanimiva pustolovščina . pri liz in jonu je neka ljubezenska in resnična zgodba .. res svetujem vam po svoji pameti .. pejte ga gledat dokler je še čas ! papa ...^

— natty
11.8. 2006 ob 20:53

men je garfild ušeč tak je kt en car sicer za druge ne vem po mojem mnenju se ga splača it gledat sicer pa presodite sami

— Ani
11.8. 2006 ob 20:56

GARFILD JE COOL!

— Ani
11.8. 2006 ob 20:59

GARFILD JE D BEST

— Beki
11.8. 2006 ob 21:02

gledat garfilda brez sinhronizacije je brezveze

— Lizi
12.8. 2006 ob 16:36

pohvalila bi odlično sinhronizacijo. Naj še poudarim da je film res primern za otroke, vendar ne za zelo majhne, saj je zgodba malo zapletena in je premajhni otroci ne razumejo. Zelo me je zmotilo nekaj otrok, ki so se ves čas drli garfield pa čeprav je bil na ekranu nek drg maček, ki to sploh ni bil. NE VODITE TAKO MAJHNIH OTROK V KINO! KUPITE JIM KAKE RISANKE NA KASETAH DA SE NAVADIJO! peljite jih v kino takrat ko veste, da bodo zdržali 2 uri sedanja in strmenja v platno. nikakor ne prej! škoda denarja, časa in potrplenja ostalih gledalcev

— marjeta
13.8. 2006 ob 14:27

2. del je prav tako dober ko 1. VSE POHVALE!!

— vse pohvale
13.8. 2006 ob 19:44

film je ful zakon priporočam ogled

— zakon
13.8. 2006 ob 20:41 zvezdica

FILM GARFIELD JE MAČEK ,MAČEK ,KI JE IZ STRIPA PRISEL NA FILM ,KI JE BIL PRED DVEMA LETOMA DOKAJ USPESEN ,ZATO SO SE ODLOČILI DA POSNAMEJO DVOJKO NOV REZISER ,ISTI IGRALCI IN SE BOLJ CINIČEN GARFIELD.JA RES ČE BI BILO 80 MINUT GOVORJENJA GARFIELDA BI BILO ODLIČNO ,VENDAR NI FILM SE VLEČE SE BOLJ KOT JAKSONOV KING KONG V DVORANI SEDIS 80 MISLIS PA DA 180 MINUT .SINHRONIZACIJA JE DOKAJ VREDU SE POSEBEJ GLAS JURIJA ZRNCA JE SUPER DRUGI GLASOVI PA SO POSILJENI . ANIMACIJA JE DOKAJ VREDU ,JA RES JE FILM GARFIELD 2 JE SIMBOL ZA DOLGČAS ,VENDAR PA SE POLETI KO NAM JE DOLGČAS VSEENO PRILEZE EN FILMČEK V KINU PA ČEPRAV NAM JE SE BOLJ DOLGČAS

— REZISER
13.8. 2006 ob 22:46

Hoj, ej jes sm si prvifilm ogledala vsaj 100× moja tamala sestrca je hotla nabaut kaseto in zdej smo jo skos gledal-film je ZAKON!!! Drugi del je še boljši, tko da že čakamo na dvd. Kdo ve, kje ga lahko dobim?

— garfield-ka
14.8. 2006 ob 12:49

nwm zka pol hodte gleat ta film če vm ži 1.del ni biu ql,p ste vedl d tut 2.ne bo.. glupe komentarje obdržte z sebe. jz ga raj negrem gledat.

— g
14.8. 2006 ob 17:32

FILM GARFIELD MI JE FUL DOBR,TUT SINHRONIZACIJA MI JE VREDU SM JS BI SI ŽELELA PA TUT POZNAM ŠE NEKI DRUGIH LJUDI K BI SI ŽELEL VIDT NESINHRONIZERANO VERZIJO SEJ NE REČM TUT SINHRONIZACIJA JE VREDU SM JE PA NEKI DA TAKI FILMI KOT JE GARFILD IN PODOBNI NE BI BLI TAKU OBISKANI ČE BI BLI NESINHRONIZERANI LAHKU PA BI PREDVAJAL OBE VERZIJI.

— X
14.8. 2006 ob 22:13

mačk garfield nas je razveseliv s prvim delom pred približno 2 letoma film je biv zlo uspešen...znov te je nasmejat pa tk..no in zto ker je biv prvi uspešn so posneli še tadrug deu...no vrjetn ste nakateri komi pričakval drugi dau ki je biv po njegovih reklamah sodeč zlo dobr no in zdej smo ga dočakal no jz sm ga že gledala biv je dost ql oz. dobr zame je biv sicr slabši od prvega dela sam tk je ponavad tut pr drugih filmih(da je drugi deu slabši ud pruga)...gledala sm sinhroizirano verzijo in le ta je bla zlo dobra posebi garfieldov glas (jurij zrnec) je biv ful dobr..heh ta tip ma res dobr glas..no skratka ta film priporočam ljubiteljem garfielda pa tut tistim drugim k se radi sprostijo ub filmu ter uživajo in se seveda ud srca nasmejijo:D

— Crazy Girl
15.8. 2006 ob 9:43

garfield2 je the best...vsi tisti ki bi ga radi šli pogledat pa ne vete o čem se gre...vam ga priporočam...80 minut se samo smejite!! sem rekla-the best!! čeprav ne gledam veliko teh komedij in sem bolj navdušena s trileri,kriminalkami ...me je ravno ta film presenetil in zdaj sem navdušena tudi s takšnimi vrstami filmov... MORTE GA GLEDAT!

— kr ena
15.8. 2006 ob 14:55

ta film je prov dobr in tiste nej bo sram da so rekli da je ta film zanč!

— ROK
15.8. 2006 ob 20:23

Res zakon film sam k je mel film 20 min zamude.najbrz da zrd tiste "bombe" k so eni kreteni prjavl.sam film je pa res zakon sam me je motil k Jona govoru en drug igrauc k u prvem delu.to mi res ni blo dobr

— neznanka
15.8. 2006 ob 21:03

kot bi mignil je že tukaj drugi del svetovnega lenuha. Še bolj zanimiv zlasti še zaradi slovenske sinhronizacije in našega Jurija Zrnca. Držimo pesti za tretji del!

— dado
15.8. 2006 ob 21:52

am...zakaj usio tok kritizirate Garfilda.joku bom wa wa wa,zakaj ga tko kritizirate. K vem da ni tok slab film,ga grem jutr gledat,je ful za smejat...se posebi ce si star 18 let ...:). Pa ne govort da je to film zastarel pa za otroke. Kdor tko rece pa tkole k pisejo prejsni komentarji,nimate pjma.Ja jezn sm na take komentarje.jok.:)

— Miha.
15.8. 2006 ob 22:23

Danes smo se odpravili gledat težko pričakovani film -Garfiled 2, -jaz samo pravim škoda časa, veliko pričakovanje in zelo malo ponujenega! Premislite!

— Mateja
16.8. 2006 ob 12:57

KAKU VES DA JE FILM DOBR ,ČE GA NISI SE VIDU ,ZAKAJ NE PREPUSTIS DISKUSIJE LJUDEM ,K SO GA ZE VIDEL.

— reziser
16.8. 2006 ob 14:01

Ja, glede na to, da sem si ogledala tudi prvi del, bi lahko rekla, da je ta drugi del čista polomija! Delček zgodbe je tudi že bil uporabljen v drugih filmih ali pa risankah in res me je zelo razočaral! Še moj mali bratec je vprašal: '' Kdaj bo konec?'' In če še otrokom ni zanimivo, potem je pa res zanič!

— Katty
17.8. 2006 ob 21:50

Na nedeljsko matinejo sem prvič peljala hčerki, stari dve in štiri leta. Začetno navdušenje, kokice, kokakola,.. so se kmalu sprevrgli v prav, pravcati strah. Bučni zvočni efekti,... reklama za risanko Hiša pošasti in podobnih. Od nedelje so minili že štiri večeri, spat ne moremo nikakor. Tamala vztraja, da hoče spati pri odprti luči in podobno. Do sedaj takšnih problemov pri nas ni bilo! Morda bo pa le kdo od odgovornih pomislil na dejstvo, da risanke namejnene otrokom gledajo tudi majhni otroci.

— mojca
18.8. 2006 ob 18:01

vsi ki komentirate in kritizirate, pozabljate, da je v prvi vrsti namenjen otrokom in moji otroci so uživali, pa sosedovi tudi, pa sestričnini tudi ... in še to ... naši otroci so normalno vzgojeni, delno razvajeni srčki ...

— mark
18.8. 2006 ob 20:24

a lohk uprašam a je Garfild dobr al je bedn. k ne vem a naj gagrem gledat al ne.

— PUNCHIKA
19.8. 2006 ob 12:21

jha bi lahk blo bolš mislim da je to film predvsem za mlajše in za tiste ki imajo radi komedije:D

— barby
19.8. 2006 ob 15:14

Ma bila sem navdušena že n ad prvim delom, drugi del je bil nad mojimi pričakovanji. mogoče zato ker je v njem igral buuldog nevem samo res film je biv izreden

— tashy
19.8. 2006 ob 18:37

ta film je bil ful dobr:) sam pama en problem FULL JE PREKRATK!

— fajn film
19.8. 2006 ob 21:01

Včasih kak glas res ni kul ampak pr tem filmu - risanki sem se nekaterim kr nasmejala. Un zajec mi je ful faca. Pa un rotvajler tud. Pa tud ostali niso ravn za proc vrect :) Sej niso vsi dobri ampak mam lih tak obcutek kot, da so v Sloveniji res samo sosedove jagode najboljse. P

— Petra
20.8. 2006 ob 9:49

moj najljubši in naj smešnejši film je garfield tok je brezveze it sam ukino k poj greš itek s šolo ampak si ful želim jit

— zala
20.8. 2006 ob 12:59

garfield rula

— jerneja
20.8. 2006 ob 13:04

garfield obvlada

— nejchy
21.8. 2006 ob 12:51

TA FILM JE FUL KUL. ČE SI GA ŠE NISTE OGLEDAL, SI GA OGLEJTE, KAJTI TO JE FUL KUL FILM.

— GARFIELD
21.8. 2006 ob 17:43

to je zakon film !!!

— _JOHN_Z on gz
22.8. 2006 ob 13:13

danes grem ga gledat

— jov jov
22.8. 2006 ob 17:25

kako tako lahko komentirate saj je to skoraj naj uspešnica saj so meni bolj všeč le Pirati s karibov bay!

— neznanka
26.8. 2006 ob 14:36

Garfild je zelo kul film .Sem ga že gledala in sem nadušena nad nim.Zelo je smešen film kar se pričakuje Mene je zelo nasmejal celo mojo družino ,ker moja. družina se ne smeje prav veliko.Ta film je boljši od 1 dela.Upam da bojo še posneli 3 del.

— marušq
26.8. 2006 ob 22:34

film je ful vredi ful se smejiš na cajte,čepra ga eni kritizirajo!!je pa bolši od prvega dela!

— §uki
27.8. 2006 ob 14:05

dons ga grem gledat me prov zanima kakšen je!!! bom potem komentirala kakšen se mi je zdel

— *
27.8. 2006 ob 20:08

film je itaq legenda.ful se nasmejiš! priporočam ogled 10/10

— ßaßy <3
27.8. 2006 ob 20:13

ta film se mn zdi ful uredu

— tia
27.8. 2006 ob 20:15

js ga še nism gledala ma pomojem je fuul dobr => tk kot prejšnji. full se lah smejiš

— cool
28.8. 2006 ob 13:21

Meni je Garfild prava faca. V 1. delu in v drugem delu me ni razočaral in me nebo nikoli.

— zoja
28.8. 2006 ob 14:18

Garfield2 je the best

— Kristjan
29.8. 2006 ob 13:49

ejjj tok groznega filma pa se ne jst sm su sred filma vn iz dvorane. pol fima sm itak mizu. tm k je hotu ps pojest garfilda grozn mislm no grozn. best movie ever.

— ante
29.8. 2006 ob 22:38

Film je zelo prisrčen in zabaven. Tisti, ki vam ni bil všeč, mi je pa zelo žal za vas, ker očitno zelo težko v čem uživate, ampak iščete samo napake.

— Navihanka
31.8. 2006 ob 8:58

vse 5, sam karte bi lahk mal pocenil;)

— cool
31.8. 2006 ob 10:31

risanka je ful ql ampak cena kart pa je bedna! mi osnovno šolci nijamo bol poceni klarte dijaki pa! KE JE Z VAMI NAROBE SE T5E DIJAKI NEJE NIČ MAJN RAZMEČEJO S KOKICAMI !joj ste čudni, samo kino je nasploh še kr vreje nika, 12

— nika
31.8. 2006 ob 19:40

film je bil zanič pričakoval sem več nič zanimivega nič smešnega fuj fej škoda tisočaka

— neznanec
1.9. 2006 ob 12:03

garfild je super. ni naju razočaral nikoli in nikoli naju ne bo. prava faca je.

— zoja in urška
1.9. 2006 ob 20:35

Meni se je film zdel ful všeč. takega mačkabi imel še doma samo če nebi tolk nagajal.Drugače mi je pa všeč

— Uroš
1.9. 2006 ob 22:17

film je ful uredu...glasowi so pa se bolsi!pejte ga gledat=P

— urshy***
2.9. 2006 ob 8:44

MEN JE ZELO FAJN IN TUT ŽELIM ČE BI DANES DALI PO TELEVIZIJI HVALA

— INGRID
10.9. 2006 ob 14:41

sm mislila da bo sinhronizacija bedna, me je pa prav pozitivno presenetila:) še posebej mi je bilo všeč, ker so živali govorile po kmečk, tak da je bilo vzdušje preprosto, zabavno, da ni bilo vse preveč "slovnično":)

— ursh
13.9. 2006 ob 18:02

Film je zlo zanimiv če ga bote šli gledat boste crknli od smeha.Sm brezveze je ko mačka zamenjajo maco-muco je pa brezvez. sm ljubljanćanček in imam muco z imenom cofka.!

— apokalips
15.9. 2006 ob 19:03

ma garfildu bebe ne seže niti do peterazen v kakem trenutku si zaželiš kaj prijetnega

— lazanja
16.9. 2006 ob 10:56

Sinhronizacija je pri nas še v plenicah, to se je na žalost takoj videlo ... Sem "štajerc" in ne "štajerščina" na TVju precej moti. Ljubljanščina je po mojem mnenju preveč prosotna, na začetku filma me je to precej motilo. Najraje imam slovenščino. Taka spačena ljubčljanščina me že moti pri risankah za malčke, grozno ... Lp

— neodvisnež
17.9. 2006 ob 9:48

hehe:)--->zanimiv smešn film:)

— masyka
19.9. 2006 ob 22:18 zvezdica

Garfielda imam rada, v vseh oblikah, ampak ta zgodba je malce preveč za lase privlečena, 1. del je bil po mojem mnenju precej boljši. No ja... Sinhronizacija je pa poglavje zase. OK, Zrnec je v redu, ima pač takšno vlogo, vse ostalo je pa več kot slabo ZElo slabo! Američani se norčujejo iz Angležev in iz angleških narečij, naglasov... Zanje je angleška angleščina smešna in manj vredna, narečja so zanje nerazumljiva in čudna. Zato najbrž v originalu norčevanje iz angleških narečij. Ampak, da liki govorijo slovenska narečja od morja do Panonske nižine, to pa presega meje dobrega okusa. Tisti koroški ali kakšen že dialekt, je bil tako nerazumljiv, da meni sploh ni bilo jasno, kaj govori. Sinhronizirano različico sem šla gledat pomotoma in lahko samo rečem NIKOLI VEČ! Dvomim, da studio, ki je naredilo sinhronizacijo bere te vrstice, sa če jih bere, je moje sporočilo: Dajte ga nehat biksat s takšnimi narečnimi kiksi! OBUP!

— Mica
22.9. 2006 ob 16:34

Ani biu kul

— aljosa
29.9. 2006 ob 18:20

kaksen se vam zdi film, je res dougočasen? eni pravijo da je res za en sam drek. pa upam da ni res ker ga nameravam iti gledat,. lepo se mejte pa uživite v življenju,. čaw!

— *TaŠy*
1.10. 2006 ob 12:27 zvezdica

GARFIELDA 2 ŠE NISEM GLEDALA MISLIM, DA JE FUL ZABAVEN IN ZANIMIV" PRVA SERIJA MI JE FUL VŠEČ GAFIELD TE VSAKO SEKUNDICO NASMEJE " ŠE LEPŠI SE TI ZDI ČE GA GLEDAŠ V PRIJETNI DRUŽBI" GARFIELD JE ZAKON"

— maja
2.10. 2006 ob 14:33

A NI SUPER MENI JE

— SARA
5.10. 2006 ob 18:05

ja.. enka je bolša. Sam priznam... tut ta ni slab!!

— nobeden
11.10. 2006 ob 16:03

prosim vas lepo...to je najslabši film vseh časov kaj vam je da vam je bil ušeč mislim katastrofa to je obup ne morate si predstavljati kako sm trpela ko sm gledala te film to je prsežm da najslabši fil useh časov... aja lepo se (s)mejte folk!!!

— maja
30.10. 2006 ob 17:58

GARFILD 2 JE ZAKON ZELO SE NASMEJES UPAM DA GA BODO KMAL VRTEL NA TV UPAM DA GA BODO SE KDAJ POSNEL GRAFILDA 333 to je pa vse fajn se mejte cao KARIN

— KARIN
4.11. 2006 ob 15:50

garfield 2 mi je ful dobr k zna nasmejat človeka pa sm gledala tud 1 del mi je bil tud kul sam 2 je boljši,če se odločate za film vam priporočam da izberete garfielda.enga lupčka usm:)

— maruša
10.11. 2006 ob 22:16

Sinhronizacija pr ta prumu delu je bla res kul dvojke še pa nism gledu pa upam da bo tut tk kul.sinhronizacije so narjače, sploh z JURETOM ZRNECEM

— JEST
18.11. 2006 ob 14:46

garfield je naj bolši maček na svetu.videl sem oba dela in oba sta cool. upam da bo prišel vn še tretji del

— tomaž
23.12. 2006 ob 15:05

mi je zelo smešen film in ga bi še večkrat gledal.

— matevž
27.1. 2007 ob 14:25

garfild je cool mačkon.J najbolši film al risanka al ko pč ž j.J pč ful fajna risanka!

— nekdo
2.2. 2007 ob 17:43

FUL DOBR PA SMEŠN

— Domn
3.3. 2007 ob 14:40

ja sej za neki je sam na koncu je bilo malček dolgčas.ostolo pa je bilo kul.pejte ga gledat.ne bo vam žal.vsaj meni ni bilo žal.upam da ne bo tudi vam če ga boste šli gledati.PRIJETNO GLEDANJE FILMA. Oh pa še to film priporočam da je za tiste ki zelo ljubite živali tako kot jaz Najboljši film mojega življenja.Upam da bo tudi 3. del.tako zdaj pa prosim da mi ga mami že enkrat kupi.BRAVO!

— apokalips
3.3. 2007 ob 14:50

NAJBOLJ BREZVEZEN FILM MOJEGA ŽIVLJENJA.NAJPREJ SEM VAS SAMO HVALIL PRI PREJŠNEM KOMENTARJU Z NASLOVOM NAJBOLJ KUL FILM IN IMENOM APOKALIPS IN MI NISTE DALI NA ZAČETNO STRAN Z NAGRAJENIMI KOMENTARJI OZIROMA+ KOMENTARJI. PROSIM DA DATE TISTEGA NA ZAČETNO STRAN VSE BI NAREDIL DA BI VSAJ ENKRAT BIL NA ZAČETNI STRANI.DOMA ŽE MOLIM!PROSIM NAREDITE TO! ŠE PREBERETE GA NE PA GA ŽE DATE NEKAM DRUGAM DA MORAM TAM KLIKNIT VSE!!! VESTE KOLIKOKRAT SEM ŽE POSKUŠAL!

— HULK
14.3. 2007 ob 16:12

garfield je najbolši film, k sm ga kdej gladala...najbolj mi je všeč mačkova pretkanost, pa tudi glasovi so mi všeč...

— t"mala
24.3. 2007 ob 11:29

Dobr film je ja te nasmeji itd. Jest sm ga že gledu 4 pa mi je še kar dobr. Tak da NAROČTE al pa KUPTE si ga kr je prfekten! le tak naprej!

— Goran
1.4. 2007 ob 13:11

ta film je zakon!!! gledala sm ga u kinu s prjatlco pa je 1.liga.

— špela
3.5. 2007 ob 14:07

TA GARFIELD 2 JE ZARES FULL DOBR CARSK MEN JE TA DEL BOLŠ OD PRVEGA. TISTI KI MISLTE DA JE PRVI BOLŠ,SE VELIK MOTITE

— adriana
29.5. 2007 ob 16:11

hehe film je col se res nasmejes in se igralci so fajn res col

— garfield 2 (podnapisi)
26.8. 2007 ob 12:02

ja no ta film sm že dolg nazaj gledala pa mi je bil kr všeč zdej pa k ga mam doma se mi ne zdi več tok zanimiv

— uršy
27.8. 2007 ob 23:00

ja res dobr film morm rečt

— LaUrA<3
1.10. 2007 ob 19:31

FILM JE ZELO NAPET,TERSE DOGAJAJO RAZLIČNA PUSTOLOVŠČINE.

— KAK FILM???
29.11. 2007 ob 12:27

TANJA RIBIČ JE MELA ČIST RUGAČN GLAS BLA PA JE PRAVA GOSPODIČČNA K JE GOVORLA UN U BELM JE BLA KO SI TI PREJ VPRAŠO PA ZRNEC JE BIV TUT KR KUL MEN OSEBN JE BLA TANJA NAJBOLŠA IN ZRNEC

— GARFIELD
28.12. 2007 ob 16:48

HEJ HEJ, MOGOCE KDO TU VE IZVAJALCA IN NASLOU PESMI U DELU KO PRIDE JON U LONDON? [: Bilo bi mi u veliko pomoc, hvala. =*

— petra.
18.2. 2008 ob 0:00

JS SM SLA GLEDAT TA KILM,PA MI JE BIL FAJN.MOJA SESTRICNA SE JE ČEZ CEL FILM SMEJALA,KER JI JE BIL FUL SMEŠN.PA VSE OSEBE SO BLE COOL.MISLM DA BI MOGL TA FILM DODATNO NAGRADIT,SJ SM NEKJE GLEDALA IN JE MEL OGROMNO GLEDANOST.VEM DA SM SE POZN SPOMNLA DA TO BESEDILO NAPISM,AMPAK SE MI JE ZDEL PROV,DA TUT JS POVEM SVOJE MNENJE O TEM DOBRM,DOBRM FILMU ,K JE PREUZEL TUT VELIK DRUGIH OSEB MED NJIMI TUDI MENE.ČE SI GA GLEDU MAS ZIHER COOL MNENJE,HOCM RECT DA MA VELIK OSBB O GARFIELDU COOL MNENJE.AL PA CE NISI GLEDU SI PA DVD KUP AL PA STARŠEM REC NJ TI GA KUPJO.U SPARU GA MAJO 100%. TKO DA SI GA LE OGLEJ CE SI GA NISI ZE.RES PREPRICU TE BO.
JS SM MAL PRZABLA KAJ SE DOGAJA U DVOJKI,PA SE MAL SPOMNM,PA TI POVEM...

— LUCY
20.7. 2008 ob 2:00

lah bi napisal kdo poje pesm i feels good

— živc
29.6. 2009 ob 19:25

Nora komedija

— Maša
13.12. 2009 ob 18:24

FILM GARFIELD 2 JE SUPER.NIMAM PRIPOMB.

— ALEN
5.5. 2010 ob 20:52

lepa risanga grd pes srecno

— c.ronaldo
27.10. 2010 ob 12:28

film GARFIELD 2 je zelo zelo smešen.muc garfield te nasmeje vsako sekundo.tudi mene je.ta film je vreden ogleda za vse družine!jaz sem ga šla gledat.ker mi je bil film res tako zelo všeč sem ga želela ogledati vsak dan.gledala sem že tudi prvi del.vedno vsi govorijo da so drugi,tretji in tako naprej filmi boljši od prvega dela,kdaj to sploh ni res,zato,ker pri GARFIELDU to ni lahko določiti,ker je Garfield tako smeše(in tudi zelo cjuti <3 ) v vsakem filmu!

pozdravček

— tia

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.