Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Fred Božiček

komedija
Podnapisi
1h 56min / 116min
Leto: 2007
Država: ZDA
Scenarij: Dan Fogelman po zgodbi Jessie Nelson
Režija: David Dobkin
Vsi poznamo prijaznega Božička, a le malo ljudi ve, da ima radodarni belobradi mož v rdeči obleki tudi brata Freda, ki je njegovo pravo nasprotje. Ko nekega dne Fred znova konča za zapahi, se Božiček odloči plačati njegovo kazen, a le pod pogojem, da Fred svoj dolg povrne z delom v tovarnah igrač na Severnem polu. Ker je Fred vse prej kot vzoren delavec, hitro povzroči pravo zmešnjavo in poskrbi, da letošnjih božičnih praznikov še dolgo ne bomo pozabili.

Komentarji

22.1. 2010 ob 19:56

EJ KR FAJEN FILM JE. EJ PEJTE GLEDAT

— ALESSL
24.10. 2010 ob 8:06

kr nobene slike

— lola

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.