Kolosej
Film distribucije Cenex

Frankenweenie

animirana komedija
1h 27min / 87min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: John August, Leonard Ripps in Tim Burton
Režija: Tim Burton
Režiser animirane grozljivke Mrtva nevesta se vrača v svet živih mrtvecev, tokrat s pomočjo obujenih hišnih ljubljenčkov. Mladi ljubitelj znanosti Victor se ne more sprijazniti z nepričakovano smrtjo psa Sparkyja, zato ga s srhljivim poskusom znova oživi. Ko njegova fantastična skrivnost pride na dan, mora pomagati oživeti poginule ljubljenčke vseh svojih prijateljev, toda nekaj poskusov se izjalovi. Nastale pošasti začnejo napadati ljudi, zato mora Victor z zvestim prijateljem Sparkyjem znova vzpostaviti ravnotežje med svetovoma živih in mrtvih.

Komentarji

9.12. 2012 ob 11:03

juhu prva komentiram!!! Pomojem bo ta film ful dobr ker je bla že mrtva nevesta ful dobra

— Scooby Doo
19.3. 2013 ob 12:19

no ja kot vsi burtonovi filmi.mogoče se pred koncem filma malo zaplete in je malo prisiljeno ampak drugače pa dober film.

— lucas

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.