Kolosej

Filmske ustvarjalnice: Naprej

None
prosti čas doma
Ustvarjalne ideje za prosti čas, da nikoli ne bo dolgčas!
Na sporedu od: 20.3.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Vsak dan nove ustvarjalne ideje povezane s filmom Naprej, za ustvarjanje doma in v prostem času, namenjene najmlajšim in mladim po srcu.

1. NAREDI SAM 🤷‍♀️ družabna igra 😉 spomin NAPREJ

s klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko, v kateri boš našel vse potrebne materiale, navodila za izdelavo in igranje zabavne družabne igre, ki povezuje in združuje.


Kaj potrebuješ? Škarje, lepilo in dobro voljo. Igraš lahko sam ali pa s svojimi bližnjimi. Zaenkrat #OstaniDoma in treniraj svoj spomin. Kdo bo zmagal na dvoboju soseske, pa izvemo kmalu. 


2. LABIRINT 🧚‍♂️

S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko labirinta filma Naprej. Vse kar potrebuješ je svinčnik in dobra volja. Dokument natisni in prični z reševanjem ter pomagaj Marlinu in Tianu najti Gvinevero! 
3. POBARVANKE 🦄

Da si boste ljubitelji čarobnosti v teh dneh krajšali čas, vam ponujamo pobarvanke filma NAPREJ.  S klikom na povezavo si lahko brezplačno preneseš PDF datoteko. Vse kar potrebuješ za ustvarjanje so barvice in kanček domišljije. 

Veseli bomo tvojih objav - označi nas da vidimo, kako ustvarjate z nami. 😍

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.