Kolosej
Film distribucije Cenex

Film, da te kap 4

komična grozljivka
Na sporedu od: 20.4.2006, Kolosej Ljubljana
1h 23min / 83min
Leto: 2006
Država: ZDA
Scenarij: Jim Abrahams, Craig Mazin in Pat Proft
Režija: David Zucker
Cindy živi v hiši, kjer vlada strašno Prekletstvo, njen fant Ray pa se znajde sredi Vojne svetov, ko zlobni Tr-iPodi z uničevalnimi valovi glasbe napadejo Zemljo. Cindy in njena prijateljica Brenda se skušata skriti v srhljivo Vas ob gozdu, Raya pa Tr-iPodi ujamejo in posadijo v mučilnico, od koder se lahko reši, če si (od)Žaga nogo.

Kratka vsebina

Vedno naivna Cindy Campbell (Anna Faris) tokrat išče delo v zdravstvu in dobi delo kot negovalka grozljive starejše gospe (Cloris Leachman) v še grozljivejši stari hiši, v kateri straši. Temu dodajte še čednega soseda in nezemljane, ki napadejo svet, in Cindy je do vrha svoje svetlolase glave v nevarnosti.

Naša neustrašna junakinja se zopet poda v akcijo ter skuša razvozlati zlovešča sporočila iz onostranstva, poiskati ljubezen na najbolj nenavadnih krajih in rešiti svet pred popolnim uničenjem. Medtem se sooča z grozovitimi letalskimi nesrečami, vaškimi bedaki, odštekanimi reperji, nagajivimi napravicami in celo Oprah.

Film, da te kap 4 je invazija neskončnih šal, od katerih se boste valjali po tleh od smeha.

Film, da te kap 4 je režiral David Zucker (Film, da te kap 3, Šefova hčerka, Gola pištola), scenarij sta napisala Craig Mazin (Film, da te kap 3, Senseless, Rocket Man) in Jim Abrahams (Mafija!, Gola pištola, Strogo zaupno, Napihnjenci). V glavnih vlogah nastopajo Anna Faris (Film, da te kap 3, Film, da te kap 2, Film, da te kap, Izgubljeno s prevodom, Vroča bejba), Craig Bierko (Legenda o boksarju, Kate in Leopold, 13. nadstropje), Bill Pullman (Zamera, Mirno jezero, Konec nasilja), Charlie Sheen (Dva moža in pol, Vsi županovi možje, Biti John Malkovich, Lahek plen), Regina Hall (Film, da te kap 3, Film, da te kap 2, Film, da te kap, Raztresena Ally), Michael Madson (Mesto greha, Ubila bom Billa 1, Marginalci), Carmen Electra (Starsky in Hutch, Šefova hčerka, Količinski popust 2), Simon Rex (Film, da te kap 3, Felicity, Jack in Jill) in Leslie Nielsen (Gospod Magoo, Po krivem obtožen, Gola pištola).

O igralcih

Anna Faris (Cindy Campbell) je nazadnje igrala v Gori Brokeback Anga Leeja, Smiley Face Gregga Arakija in Just Friends. Njen najnovejši projekt je My Super Ex-Girlfriend Ivana Reitmana z Umo Thurman in Lukom Wilsonom.

Igrala je v Izgubljeno s prevodom in prejšnjih delih komedije Film, da te kap. Nekateri se je morda spomnijo po vlogi privlačne April v Vroči bejbi. Igrati je začela že kot otrok, in sicer v gledališču. Kmalu je začela nastopati tudi v reklamah. Njen filmski prvenec je bil neodvisni Lovers Lane. Na televiziji je igrala v Deception: A Mother’s Secret.

Craig Bierko (Tom Ryan) je bil nazadnje opažen v Legendi o boksarju ob Russllu Crowu in Renee Zellweger. Za portret boksarja Maxa Baerja je požel odlične kritike. Zaigral je tudi v predstavi Modern Orthodox, komediji Daniela Goldfarba z Molly Ringwald in Jasonom Biggsom.

Za uspešno delo v gledališču, nastopil je tudi v The Music Man Meredith Wilson, broadwayski debut v legendarnem Haroldu Hillu pa mu je prinesel pozornost kritikov in pohvale, je bil nominiran za prestižne nagrade, kot so: Tony, Drama Desk Award, Outer Critics Circle Award in The Drama League Award, nagrado The Theatre World pa je tudi prejel. Na gledaliških deskah je prvič nastopil že pri desetih letih, v predstavi Gipsy, in sicer v domačem gledališču, ki so ga vodili njegovi starši.

Bierko je študiral na univerzi Northwestern in zaigral v najrazličnejših filmih: Poljub za lahko noč Rennyja Harlina z Geeno Davis in Samuelom L. Jacksonom, Glavni dobitek Larryja Davida, 13. nadstropje, Strah in groza v Las Vegasu, The Suburbans in Dickie Roberts: Former Child Star Sama Weismana.

Na televiziji se je pojavil v nanizankah Seks v mestu, Raztresena Ally in Noro zaljubljena.

Charlie Sheen (Tom Logan) je dosegel enako slavo kot oče Martin Sheen in brat Emilio Estevez. V filmih je začel nastopati že zelo zgodaj. Debitiral je v TV filmu Usmrtitev vojaka Slovika, v katerem je zaigral njegov oče (skupaj sta nastopila tudi v Apokalipsi danes). Po stranskih vlogah v Rdeči zarji in The Boys Next Door sta sledila Lucas in Ferris Bueller's Day Off. S Prikaznijo se je zavihtel med zvezdnike, njegovo nadarjenost pa je Vod smrti Oliverja Stonea le še potrdil. Charlie Sheen je tako postal eden največjih in najbolj obetavnih mladih igralcev.

Sledili so Three for the Road, No Man's Land, Wall Street, Mladi revolveraši, Goljufija, Prva liga, Courage Mountain, Backtrack, Navy SEALS, Men at Work, Ulični policaj, Cadence, Napihnjenci, Napihnjenci 2, National Lampoon's Loaded Weapon, Trije mušketirji, Smrtonosna past, Prva liga 2, Končna hitrost, Pregon, Lahek plen, Biti John Malkovich ter humoristični nanizanki Vsi županovi možje in CBS-jeva Dva moža in pol.

Njegovo filmsko slavo je zasenčilo več škandalov, povezanih s pijačo, mamili, prostitucijo in nasilnim vedenjem. Trenutno je še poročen z Bondovim dekletom Denise Richards (v Filmu, da te kap 3 je igrala njegovo ženo), s katero ima dva otroka.

O režiserju

David Zucker se je gledalcem priljubil z uspešnicami Ali je pilot v letalu?, Strogo zaupno in filmsko serijo Gola pištola ter uveljavil podžanr komedij, ki parodirajo prizore iz drugih filmov. Za filme je pisal scenarije, jih režiral in tudi produciral.

Po diplomi na univerzi v Wisconsinu so David Zucker, brat Jerry in njun prijatelj iz šole Jim Abrahams najeli skladiščne prostore v mestni knjigarni in ustanovili komično gledališče Kentucky Fried Theater. Lotili so se multimedijskih predstav, ki so združevale improvizacijo in posnete skeče.

Leta 1972 so se preselili v Los Angeles in odprli nov Kentucky Fried Theater. Kritiki so jih oboževali, pridobili pa so velik krog oboževalcev. V petih letih si je njihove predstave ogledalo več kot 150.000 gledalcev in Kentucky Fried Theater je postalo eno najuspešnejših malih gledališč v zgodovini Los Angelesa.

Leta 1977 je t. i. trio ZAZ izdal prvi film z naslovom Kentucky Fried Movie. Leta 1980 mu je sledila parodija na filme katastrofe Ali je pilot v letalu? in postala velika uspešnica. Trio ZAZ je posnel več uspešnih filmov in televizijskih serij, med drugim nanizanko Police Squad ter komediji Strogo zaupno in Kdo mi ubije ženo, eno največjih uspešnic leta 1986.

Zucker se je podal na samostojno pot in ustvaril filmsko serijo Gola pištola, po zgledu televizijske serije Police Squad, Leslie Nielsen pa je igral lik Franka Drebina. Komedije z obilico odštekanih skečev so prinesle nesluten dobiček. Leta 1995 je kot koproducent sodeloval pri Sprehodu v oblakih, dve leti pozneje pa pri High School High.

Nazadnje je Zucker produciral Telefonsko govorilnico Joela Schumacherja s Colinom Farrelom in Kieferjem Sutherlandom v glavnih vlogah ter režiral komediji Šefova hčerka in Film, da te kap 3.

Priljubljeno nadaljevanje, v katerem so zaigrali Queen Latifah, Charlie Sheen, Eddie Griffin, Regina Hall, Anna Faris in Leslie Nielsen, je postalo ena največjih uspešnic tistega leta. V blagajno je prinesla več kot 110 milijonov dolarjev.

Komentarji

9.2. 2006 ob 14:29

Full tabojši film. Komaj čakam da pride v kolosej. :D

— edn
11.2. 2006 ob 17:44 zvezdica

Ja film je res smešn.Not se norčujejo iz filmou Saw,War of the Worlds..Hud je pa tut zto k igrajo Dr. Phil pa Squanil O*Neall pa stari igrali Scary movie-ja..morm rečt da je najbolša komedija današnjega časa. L.p

— Jason Boy
15.2. 2006 ob 21:45

Ja, norčujejo se iz saw, war of the worlds, the village, pa tut vmes krog 2

— aha
15.2. 2006 ob 21:54

ja ti si ga kr ze gledu al kaj :P pomoje da bo kr ql

— Djin
17.2. 2006 ob 13:47

kr še en scary muvie. daj si bodo zmisll kej bolžga .

— R!p3R
17.2. 2006 ob 20:18

Ja, jaz sem ga gledal. Saj obstajajo razni programi:P

— aha
19.2. 2006 ob 9:49

to pa je le prsu 4. del . prvi dan ko pride ga grem gledat. tisti ki to berete hote gledat by

— iris
19.2. 2006 ob 13:19

film je res najboljiši današnjega časa.zelo se norčujejo iz filma saw2 ,war of the worlds.res najboljši film.ogleje si ga ne bo vam žal.zagotavljam!lepo se imejte se vidimo na premieri!čao

— ana
19.2. 2006 ob 18:04

jas sem že vidla trailer od tega filma. ful sem se smejala ko sem ga gledala, tak da mislim da bo film res COOL! Ann

— Ann
22.2. 2006 ob 12:50

kokr pravte bo ful dobr.upam.zmerom je tko:pra dva dobra druge dva slabša

— aj sploh važn
22.2. 2006 ob 18:32

Svetujem vam, da se pozanimate iz katerih filmov se zajebavajo in si najprej te filme poglejte, ker ni tko zanimivo če prej ne vidiš originalnega filma

— mhm
1.3. 2006 ob 0:33

Brez bratov Wayanse mi že 3 del ni bil več všeč. Film je padel v morje povprečnih parodij in izgleda, da bo 4 del narejen po istem kopitu.

— ODIN
8.3. 2006 ob 13:45

ma se splača gledat pa bi.šu gdo z mano v kino??(s)mejte se!LP

— lizika
11.3. 2006 ob 7:42

scary movie-ji so D best res ful te u smeh sprawjo pa učasih je mal grozn tko bl smešn.en različica kroga sam da je full bl smešn se splača ogledat resno!!!.ajde nikyca

— nikyca
12.3. 2006 ob 13:23

glede na to da so bli vsi ostali filmi scary movie legenda mislim da bo ta tudi =) lp

— JAZ
15.3. 2006 ob 16:59

TLE BO SMEHA. MIMOGREDE JASON BOY, SHAQUILE O NEAL NE PA Squanil O*Neall

— aljaž
17.3. 2006 ob 15:30

ogledala sem si ga že!! in res je zanič!!!

— layla
17.3. 2006 ob 16:09

David Zucker se mi zdi dober igralec, nastopa v vseh filmih da te kap,igralci filma da te kap so pa:Anna Faris, Regina Hall, Simon Rex, Leslie Nielsen, Craig Bierko, Conchita Campbell, DeRay Davis, Carmen Electra, Drew Mikuska idr. vsebina filma pa je:Cindy živi v hiši, kjer vlada strašno Prekletstvo, njen fant Ray pa se znajde sredi Vojne svetov, ko zlobni Tr-iPodi z uničevalnimi valovi glasbe napadejo Zemljo. Cindy in njena prijateljica Brenda se skušata skriti v srhljivo Vas ob gozdu, Raya pa Tr-iPodi ujamejo in posadijo v mučilnico, od koder se lahko reši, če si (od)Žaga nogo.

— vid
17.3. 2006 ob 19:12

Stavim da bo film hud tko kukr ustali trije! SCARY MOVIE ROCKS!!!

— /:-)
19.3. 2006 ob 16:12

Cindy živi v hiši, kjer vlada strašno Prekletstvo, njen fant Ray pa se znajde sredi Vojne svetov, ko zlobni Tr-iPodi z uničevalnimi valovi glasbe napadejo Zemljo. Cindy in njena prijateljica Brenda se skušata skriti v srhljivo Vas ob gozdu, Raya pa Tr-iPodi ujamejo in posadijo v mučilnico, od koder se lahko reši, če si (od)Žaga nogo.

— tapametna
24.3. 2006 ob 13:34

komaj čakam da prie v kino takoj grem gledat. kr je današnja najboljša komedija pa sej to je glih vredi da so stari igralci!

— HURICAN
24.3. 2006 ob 18:28

komaj čakam da si ga grem ogledat ker so ti filmi zakon!100% ogled najboljšega filma! zelo sem nestrpna naj že pride v kino :)

— SosKa
29.3. 2006 ob 0:00 zvezdica

Preveč norčavosti na račun drugih filmov ki so bili do zdaj že predvajani in s tem nič kaj preveč ponavlajajoči z prejšnjega film da te kap3. Katastrofa. Nebi ga uvrstil v komično grozljivko, ker ne spda pod ta žanr. Nič pametenga do zdaj. Vse tri dele sem gledal pa se mi zdi da film tone v pozabo. Film bi ocenil zelo slabo. Ocena 2/5 Totalni polom

— Balistik
29.3. 2006 ob 17:09

Film se mi zdi zelo vredu!!! vredu je tudi da je noter nekaj grozljivke vglavnem film je zelo vredu

— viktorija
30.3. 2006 ob 22:19

Ej folk film je res hud. Morte ga gledat, tko k u 1 2 3 tud tuki igra Cindy (Campbell) k je tud tuki taka carka, je pa tud res da igrajo tud druge znane osebnosti. Morte ga gledat k je res hud. LP Kiki

— Kiki z Vrhnke
2.4. 2006 ob 17:38

Z vsakim naslednjim nadaljevanjem je film slabši. Ta mi je že popolnoma brezvezen. Isto sranje samo drugi igralci. 3/10

— Sweety
2.4. 2006 ob 20:26

Prosim nehite s kupovanjem licenc za tok "fuc***ing bad" filme. Že neki filmov sem zasledil k so bli res hudi, pa jih v koloseju nikol ni blo. Res se mi zdi potrata dnarja za te bedarije

— Please have mercy
2.4. 2006 ob 22:54

Totalno neumen film, ki ni vreden ogleda...

— OBUP!!!
3.4. 2006 ob 22:13 zvezdica

Ok eni ste sicer vidl da je notr umixan tut krog 2 ampak kokr jz vem je Scary Movie 4 sestavln iz: Saw (1. del) The Village The Grudge War of The Worlds pa mislm da je še Oprah Show umixan... no tok sm razbrav iz Trajlrja The Grudge sm gledu ampak mi ni nč jasn ... prezakompliceran da bi u prvm poskusu šteku... tko da do 20. sm zračunu da ga loh še 51krat pogledam tko da pol bom pa že kaperu :D Mogoče

— NoOne
6.4. 2006 ob 23:01

newem zakaj eni pravite da je obup saj so scary movie deli bli vedno zakon!

— alen
8.4. 2006 ob 11:07

usi trije filmi so mi bli ušeč...upam da bo ta še bolš,sicer sm trojko mogla pogledat večkrat in pred njim še krog tko d sm nakonc tko bol štekala zakaj se sploh gre...scary movie 3 še zmer ful rada gledam in se ga ne naveličam.men so takšni filmi ušeč.4 še nism uspela pogledat in jo upam d bom čim prej!!! fsm everybody *romanca*

— romanca
8.4. 2006 ob 11:41

jas sem že gledal vse 4 dele in ta film je njboljši od vseh 4 delov.

— tine
11.4. 2006 ob 17:26

pa dajte no...kaj te z wami je...scaryi so najbolsi filmi.jas nea wem..kaj vi gleate..

— lo.olollolloll
14.4. 2006 ob 14:41

ja film je dobesedno full funny. Norčujejo se iz filmov Saw (1. del) The Village The Grudge War of The Worlds.Igrajo: Dr. Phil,Squanil O*Neall in ostali igralci scary movi

— scray boy
14.4. 2006 ob 17:15

Ti nism si ga se obledav pomoje je pa dobr k scheak igra mogoce pridm na premjero!!

— LUKa
15.4. 2006 ob 20:13

Ja film je ql full je smešen :D priporočam ogled

— Pwnz0r
16.4. 2006 ob 11:24

film je še kr uredu ,je pa smešen,sam je prekratek

— aladin
16.4. 2006 ob 12:20

fil scary movie je ful carski film ker so bila nadaljevanja se bols ampak zdej so pa te scary movii sli predalec sm se zajbavajo se skoda dnarja za ta drek od filma. brez joka ful zanc film!

— car boy
16.4. 2006 ob 13:10

mo stariii!! komaj čakm d prideee!! hihihihi** ;pp

— xD xD
17.4. 2006 ob 9:55

full hud film no pa itak da e film zmixsan še iz drugih če je pa parodija logično. no sratka men je ful hud sploh pa una stara baba pa oprah show

— paty4ever
18.4. 2006 ob 12:37 zvezdica

Menni so bili vsi deli všeč. Najmanj zanimiv mi je bil 2 del. Zdi se mi, da so vse parodije na grozljivke dosti bol smesne in zabavne kot dejansko grozljivke - ki to več niso. Parodije so vsaj zabavne in smšne - pri grozljivkah (hostel,saw) pa še tako samo kri šprica in se kamera na hitro premika pri nagnusnih scenah tako, da brez veze. Komaj čakam, da pogledam štirkico, da vidim kaj bodo iz Sawa in podobnih gnusljivk ven potegnili. Saw 1 se je sicer ok, 2ka pa je zalost! Raje poglejte Kristusov pasion, če radi gledate kako kri šprica - tam dejansko pokaže - pa še od blizu. LP

— Maya
18.4. 2006 ob 18:15 zvezdica

hja, v 4. delu zopet nastopajo vesoljci, tako kot v 3. delu. Film je res smešn, recimo: ko se že zgodi kaj groznega, igralci že bleknejo kakšno smešno, tko, da te potem nasmejijo. in vam rečem, da sem se nekajkrat kar nasmejal. Seveda pa so v filmu tut kar tko srhljivi prizori, tako, da vsakega malo... Film bi od 1-5 ocenil s 4 ali 3-4.

— mićo
18.4. 2006 ob 20:52

sej ql film, ampak sem pričakoval tisti ''pravi'' skeri muvi;tak da bi blo več mulcov ne pa samo cindy pa to.sej kapirate

— qlql
19.4. 2006 ob 7:07

Scary movie 4 je res zelo dobra komedija.Vsakih 5 minut sem se moral usaj enkrat divje smejat.Film je res zelo zabaven!!

— Aljaž Flis
19.4. 2006 ob 23:25

Kaj je z vami? Valda da so vsi scary moviji narjeni po istem kopitu! Kaj vam ni jasn d se preveč norčujejo? Sej to je namen filma! Film je smešn! Ful! Pa kaj prčakujete od tega da se norčujejo iz drugih filmov!! to je namen tega filma halooo!! pa ti naredi tak film!! Pa tut če kje pretiravajo - a ni to kul, več smeha,.. ob filmu se tok narežiš ... tut kokic nismo do konca mogl pojest ;) Film si poglejte če so vm bli ostali všeč vam bo tud ta! Film kot film, ne more bit vse po vašem okusu, FILMOV NE DELAJO SAMO ZATE, BALISTIK! No čawčaw

— alja
19.4. 2006 ob 23:29

not so: vas ob gozdu temačna voda oprah show vojna svetov kroga pa ni, nevem kje ste ga najdl, ampak uno s črno vodo u banji je iz temačne vode!

— alja
20.4. 2006 ob 12:16

najbolši film kar sm jih gledu za crknt

— bane
20.4. 2006 ob 13:47

Ja kolk vidim je večini film cool upam da je res.No meni so bli dozdaj vsi deli ql in upam da bo tudi toti film.No se vidimo v kinu by.

— kaya
20.4. 2006 ob 16:47

a je ta film primern tut za otroke, stare 11, 12 let? Lp mala puncy

— mala puncy
20.4. 2006 ob 20:26

film je res ful COOL.priporocam vam ga.

— † FaNTeK †
21.4. 2006 ob 2:01 zvezdica

Leslie Nielsen gre do nazga. Scary Movie 4 je tako slab, da bi moral Date Movie zaradi njega dobiti pet glavnih oskarjev in Nobelovo nagrado za humor. Tako slab, da se mora sleči celo osemdesetletni Leslie Nielsen. Tako slab, da se spet norčuje iz Michaela Jacksona in tekočih uspešnic, ki jih znajo na pamet samo mladi. Ko se norčuje iz Gore Brokeback, je namreč na psu. Na totalnem podnu, na strahotnem pomanjkanju svežih idej in zabavnih domislic. Pa četudi ima kultnega Doktorja Philla in legendarnega Shaquilla O'Neala, ki se gresta parodijo mojstrovine Saw in si pač odrežeta napačno nogo. Anna Faris je spet glavna, Anno Faris spet brijejo, Charlie Sheen pa požre vigaro in pikira na svojega tiča. Namesto njega vskoči Craig Bierko, ki igra Toma Cruisea, največja tragedija pa je v tem, da je pravi Cruise zabavnejši. In ko se potem znajdemo še v Vasi M. Night Shyamalana, nas seveda prime, da bi zapustili dvorano in posneli svojo komedijo. Tale je namreč tako na psu, da bi lahko po njej posneli še eno parodijo.

— iztok gartner
21.4. 2006 ob 10:23

Iztok prav beden si že s svojimi komentarji ! Če ti film ni bil všeč nimaš pravice čez nega govorit! Ko berem tvoje komentarje ti okrog 90 procentov filmov ne odgovarja, zato pluješ po njih. Svetujem ti, da drugič ostaneš doma in raje glej limonade !

— Enkraten film, PRIPOROČAM OGLED!!!
21.4. 2006 ob 14:45

Hi, jaz ga grem zdaj pogledat, pa vam pol občutke napišem =P

— Neyc
21.4. 2006 ob 14:51

No v glavnem film je svetovn! To morte it gledat!

— Angelina
21.4. 2006 ob 15:40

Film je zakon!!! jaz sn se tak presmejo :D zakon! hehe

— Pubec
21.4. 2006 ob 22:12

Včeraj sem gledal premiera, pa film zažiga ne, mislim full je svetovn, pa crkuješ lahko poleq od smeha ne. Pa vse tote like ki so jih dali notri:Oprah, dr. Phill. full the best---vsaka čast režiserjem

— Andrej
21.4. 2006 ob 22:14

Mislim hallo, kako ste lahko komentirali film tako zgodaj če pa je bla premiera včeray mislim hallo?Folk poglejte si film in potem komentirajte!

— Andrej
22.4. 2006 ob 12:06

FuL Ql Je Ta FiLm

— sudhaslčdhio
22.4. 2006 ob 12:07

A je ta film res dobr? Dons ga grem gledat.

— Lucija
22.4. 2006 ob 14:40

alo folk najboljši pune smešen in le malce grozljiv. NE BOM VAM ŽAL, no vsaj meni ni blo. Film bi ocenil 10. pa lep pozdarav vsem skupi !

— lol
22.4. 2006 ob 17:02

ej film je ful grozn pa ful hud ! mudelski je itak že po prejsnih delih sam ta je najbolši!

— majchy
22.4. 2006 ob 23:18

isto k usi scary movie-ji..norcujejo se iz legendarnih filmov k ta nebo nikol.scary movie GROZN???od kje vm to???razlicica kroga?to je sam "parodija" na grozliuke k jih mors gledat da je smesn.ayde za komedijo je ql.smeju sm se:)aja.pa btw (uni k govorite da se ne splaca kupt karte)ti ni nujno it u kino za ogled filma;).ampak sam u kinu je taprav vzdusje!

— mare92
23.4. 2006 ob 11:26

film je katastrofa.. edino prve 4minute te mogoče nasmejejo kot se skupaj pojavita shaq in dr.phil... morte mislt :)?

— jure
23.4. 2006 ob 12:16

V celem filmu so kašne 3,4 fore res dobre, ostalo je bol krneki...

— đuro
23.4. 2006 ob 12:56

film je res tako smesn, da sm mislu da se bom poscav. sama zgodba je res obupna, ampak fore so pa take da pades dol.

— smeh
23.4. 2006 ob 17:25 zvezdica

Film, da te kap. Leta 2000 je v kino privabil veliko plehkih gledalcev, ki jih zanima le slaba zgodba in slab humor. Film, da te kap 2. Slabo. Eden najslabših filmov, ki skuša uspeti s slabimi forami. Film, da te kap 3. Slaba zgodba in parodija sama nase. Film, da te kap 4. Brezzveze. Nima pomena. Slabi štosi, ki ne uspejo več. Kakšna je pa to KOMIČNA GROZLJIVKA, ko se niti enkrat ne nasmeješ in niti enkrat ne ustrašiš. In celo Cindyjina fora na račun japonščine (YAMAHA; KARATE: JUDO...) izpade na koncu kot mašilo. Film, ki ima najprimernejši naslov leta, kajti v dvorani vas lahko res kap zaradi dolgčasa.

— Dejan
24.4. 2006 ob 22:05

Nisem še gledal samo vidim da vas je večina kritizirala ta film. Nevem no kaj bi radi gledali. Scary Movii so bli vedno zakon. Nekateri pravijo da se preveč norčujejo iz drugih filmov, Pa saj to je ravno namen tega filma no! lp

— Alen
25.4. 2006 ob 10:50

Kako lahko nekateri (Dejan) ki jim film ni všeč že iz prvega dela, hodijo sploh gledat nadaljevanja??? Ko je tako pameten!!! Ali pa samo vleče pozornost nase ko daje komentarje za film ki ga sploh ni videl!!! Kot tisti trije v Premieri ko ocenjujejo filme z zvezdicami! K da nismo ugotovil da so usmerjeni v drame, pa dajejo dramam po 4-5 zvezdic, ostali (grozljivke, akcije, komedije, sci-fi) pa dobivajo do 3 zvezdice, pa še to dobijo tisti ki so bolj usmerjeni v resnične zgodbe (žajfaste) 3 zvezde. Čas je da se Slovenci zamislijo kaj govorijo, morda pa hočejo biti kot Dejan dejansko samo opaženi!!! V Premieri pa tudi zamenjajte kritike, in dajte za vsak žanr enega kritika ki mu ta žanr leži in mu je všeč!!!

— Nekdo
25.4. 2006 ob 10:52 zvezdica

No film sva si z mojim odšla včeraj ogledat. Pač 1 in 2 sta bila zelo dobra. 3 je smešna... 4 je pa OK, samo je malo nepovezana. zdi se mi, da so si izbrali preveč filomov se za norca delat in jim je rdeča nit malo pobegnila. Pač zgodi se nekaj smešnega in potem spet malo čakaš in spet nekaj smšnega, tako traja pač celih 83 min, ni nama žal da sva šla gledat saj nasmejal si se pa vseeno in to sva hotela, sproščujoč večer in se malo nasmejat :) LP

— Maya
25.4. 2006 ob 13:48

hud movie k se zafrkavajo iz žage2,vas ob gozdu,vojne svetov,gore brokeback.hudo!

— "red"bull"
26.4. 2006 ob 16:04

no to je biu pa najslabši film kar sm jih kdaj pogledal!! že res da pač scary movie nima ne vem kakšne vsebine in pomena ampak vseeno bi lahko bil manj plehek! brez štosov na katere bi se lahko nasmejal, parodija na filme iz katerih ne morejo naredit kaj smešnega, razen začetna scena z dr. philom in o'neallom. skratka, po polovici filma smo bili že v mcdonaldsu! zares odsvetujem ogled filma!!

— mare
26.4. 2006 ob 16:32

noro dobro

— anja
26.4. 2006 ob 17:48

mislim da je ql ej...scary movie rulez!!!

— lolek
26.4. 2006 ob 23:11

SKARY MOVIE 4 ZAKON! SKARY MOVIE 4 ZAKON! SKARY MOVIE 4 ZAKON!

— Anna Faris
27.4. 2006 ob 12:11

danes ga grem gledat.,, mega

— iris
27.4. 2006 ob 13:05

js sm že gledla prve 3 dele scary movija pa so mi bli ful vredu zj pa grem gledat še 4. del pa se mi zdi že po reklamah sodeč ful kul tak da jas mislim da si ga je vredno it ogedat moja ocena za film:5/5

— sweet heart
27.4. 2006 ob 13:06

zmotla sem se, * ogledat

— sweet heart
27.4. 2006 ob 14:51

whatever...To ime mam k se mi ne da pisat.Sam tok vi ocena 1,1/5,2/5 keri idioti ste vi film je prow dobr!

— sdfgdag
27.4. 2006 ob 19:32

uni ki govorite da je slab ste neumni , ker film je praw dober in ne lagat da niste se zraven smejali jz sm ga gledala , ful mega in michael jacksonu delajo sam reklamo nič mu ne škod če ne jim že ne bi dovolil ga omenit v filmu

— ines
27.4. 2006 ob 20:41

Jz mislm da je bil ful hud film, sam mot me da je blo prehitr konc. Na koncu se je vse odvijalo tako hitro. Je blo pa ful smešn. Tko da PRIPOROČAM OGLED!

— Ona
27.4. 2006 ob 20:44

FUL HUDO SMEŠ DO KONCA

— ONA
27.4. 2006 ob 21:16

To je najboljši film kerih sem kdaj videl! Ocena bi mogla bit 10!

— Eddy Salvage
27.4. 2006 ob 21:26 zvezdica

Polom. Ocena 2/5 29.3.2006 | Balistik Preveč norčavosti na račun drugih filmov ki so bili do zdaj že predvajani in s tem nič kaj preveč ponavlajajoči z prejšnjega film da te kap3. Katastrofa. Nebi ga uvrstil v komično grozljivko, ker ne spda pod ta žanr. Nič pametenga do zdaj. Vse tri dele sem gledal pa se mi zdi da film tone v pozabo. Film bi ocenil zelo slabo. Ocena 2/5 Totalni polom

— lara
28.4. 2006 ob 10:21 zvezdica

Film sem si ogledal včeraj pa morem pritrdit da je kar smešen, ,... Pridružil bi se pa zadnjemu komentarju ki omenja nepovezanost- tudi sam se strinjam da je dosti smešnih prizorov iz različnih filmov, ki so pa žal vplivajo malce nepovezano v filmu. Edino kar me je malce zmotilo je dolžina filma ki je kar hitro minil in že sem moral zapustit kolosej ( a žal to je značilnost komedij-vse so skoraj kratke) Ocena 1-10 (6)

— Dani
28.4. 2006 ob 13:21

filma vam ne priporočam saj so kakšne fore že prov bolane, sploh pa če ne poznate vseh filmov na katere leti posmeh, filma sploh ne boste dobro razumeli.nima ne prave zgobe brez glave in repa. pričakovala sem dobro komedijo bila pa zelo razočarana. če se odločate med tem filmom ali kakšnim drugim pojdite gledat katerega koli drugega. to je moje mnenje.

— kritika
28.4. 2006 ob 18:26

filem je ful kul ne.. res vsi ki še niste gledli.. pejte.. nebo vam žal.. psežem ;)

— sabina
28.4. 2006 ob 18:34

zdj nevem..se mi splača it pogledat ?? aLi raje ledeno dobo?? odg*

— KatJaa
28.4. 2006 ob 18:37

ja..kaj raje priporočate? Scary movie 4-ko ali Ledeno dobo? odgovorite prosim :)

— kaja
29.4. 2006 ob 18:45

ta film je pa tok bedn. ke mate ludje glavo da vm je to hudo. jao

— ok bed
29.4. 2006 ob 20:00

olla folkič !! :)* tej wsi 4-je deli so the best !! usi so ceppka smeh :) . . . * alee čauu * . . .

— jenchaa
29.4. 2006 ob 20:06

ja men je tut full hud pa ta glavna igralka je res ful carka, drgač je pa tut ful se za režat pa na ene trenutke je clo `grozn`...hehe pa uno nakonc k je tom cruis mi je blo ful ssmešn

— jz_carka
29.4. 2006 ob 23:02

ja tko film je ql sam pomoje se mau preveč zjavajo iz drugih..ampak ql=)...pa tko se narežiš...sam tko grozn p ni..jz sm se sam enkrat ustrašla..ub enm prizoru s fantkom..pa tko dost ne štekaš če ne gledaš ush filmov k se norčujejo iz nih..

— [×] NeŽa [×]
30.4. 2006 ob 11:54

js ne vem zakaj se ljudje pritožujejo me je bil všeč ocena najboljše!

— trinity
30.4. 2006 ob 13:48

film je ful hud zato k že puzna igralce pa ful je smešn tko se u kinu kr po tleh mečeš od smeha...:)no ta film je naj film vseh časov

— domen12
30.4. 2006 ob 13:56

film je hud hud hud:), zdej sam še čakimo kdaj jih bo jackson tožu heheh. mejčki te se

— hudo:)
30.4. 2006 ob 18:59

Itak je logično, da si pejte ogledat scary movie 4 ne pa ledena doba 2. Film je fuul zakon

— SIMON
1.5. 2006 ob 9:06

Pri tem filmu pa so se zares potrudili da so se delali norca iz vseh ta dobrih filmov in tudi iz ljudi.Drugace pa mi je bil film zelo vsec mislim se lahko kr nasmejis zraven LP!

— ***jaz***
1.5. 2006 ob 10:54

ej to je ta prava komedija!¨po vrh usega se pa še norčuje iz grozljivk, ki sm jih js že gledala. zato je še tolk bl zanimiv. bla sm prijetno presenečena nad filmom, kr mi 3. del ni biu ušeč. Super izbor scen... igralci... glih prou komedije-hororja... d best res! ful priporočam ogled!

— ćiQa
1.5. 2006 ob 11:10

Ob filmu sem se tolk nasmejala da me je prov trebuh bolel.Ko je že zelo napet in misliš da bo neki groznega se pa kej zgodi in se cela dvorana smeje.vsi ki mislite da je film grozen in zanič se zelo motite.všeč so mi igralci in prav vsi prizori.seveda pa so tu tudi nekoliko srhljivi deli. filem bi ocenila10/10

— niky
1.5. 2006 ob 11:16

js mislm da so se u filmu delal norca iz preveč filmou pa tut vsebina se ni lih ujemala.

— $$en$$
1.5. 2006 ob 11:23

no zdej so se delal norca iz saw ,war rof the worlds, krog 2 pa half life 2 pa še bi jih lahko naštevu

— ma
1.5. 2006 ob 13:12

Film je carski. Vsi scary movie so mi bli zelo všeč in tudi ta je zelo dober. V mb nam ni treba dat 1.100 sit, ampak 555 sit :Pse splača it gledat

— hehe
1.5. 2006 ob 13:13

Ob torkih seveda :P

— hehe
1.5. 2006 ob 16:17

Meni je bil film zelo všeč, saj ni tako grozen. Je tudi za nasmejat. Recimo , ko se norčujejo iz Žage, ki je zelo grozna, tukaj sploh ni. Tak, da svaka čast, tistemu, ki si je izmislil, vsebino filma!

— NINY
2.5. 2006 ob 10:38

samo 2 besedi-the best!pa še nekaj-lol!!!

— RoXaNnE
3.5. 2006 ob 19:56

ta film se mi zdi se kr uredi sam mislim da bi lohka mal spremenil igralce k so eni v vseh delih in je ze dolgocasno.pa kr un besdnik si napacno nogo ogzaga.

— Taja
4.5. 2006 ob 6:46

nisem še gledal filma ampak mislim da bo zelo uspešen saj sem gledal prve tri dele

— jernej
4.5. 2006 ob 15:02

to je najbl hud film kar sm ga kdaj vidla!!! mene pa mojo frendico je kap ud smeha pa še stokrat bi ga rada vidla!!! najbl hud dogodk:VSI!!! upam de bojo tud nadaljevanja.če ga še niste vidl pa mate radi smešnce si ga morte ugledat!

— hudo!!!
4.5. 2006 ob 18:09

FILM SCARY MOVIE (1,2,3,4)JE NAJBOLJ ZAKON FILM NA SVETU!SICER RES DA JE MALO D.O.L.G...Č.A.S.A AMPAK JE KAR DOBER!!TUDI MALO MANJ BI SE MORALI NORČEVATI IZ DRUGIH FILMOV.ZDI SE MI DA JE MANJ POBIJANJA PA MALO MANJ ZA SMEJATI SE(V 4).NAJBOLJ ZAKON JE PA TO KER NOTER IGRA SHAQUILE O'NEAL(ON JE PA NAJVEČJI CAR NA SVETU PA TUD NAJBOLJŠA KOŠARKARSKA ZVEZDA)SE VAM GA SPLAČA IT GLEDAT!KER JE NAJBOLJŠI NA SVETU!OCENA:1-10 SI PRISLUŽI ČISTO 10!

— PRIMOŽ
5.5. 2006 ob 18:59

ta film je tak kul da ga nesmete zamuditi!!

— Tine Masilo
6.5. 2006 ob 23:26

no, film mi sploh ni všeč, dogaja se krnekaj. saj so nekatere fore dobre, res se nasmejiš, sam večino časa se mi je zdelo brezveze. razen konca, ki pa mi je res svetoven!! :D

— jazst
7.5. 2006 ob 3:03

res najbolj brezvezen del do zdaj! nic si skoraj niso zmislili sami vse je vzeto iz drugih filmov! polomija od filma! ocena 2 / 5

— Skyline
7.5. 2006 ob 10:39

V kinu se že dolgo nisem tako neskončno dolgočasil. Verjetno vse od Kingkonga dalje... Še dobro, da sem imel s seboj pokovko, prav bi prišla tudi kava. Nobene duhovitosti, nobene res dobre ideje.

— Andrejko
7.5. 2006 ob 10:54

Meni je bil film res zelo všeč. Še posebej tisti del, ko si dr. Phil odreže napačno nogo. To bi morali ponoviti večkrat! Prav tako zelo všeč mi je bilo tam, ko se tisto slepo dekle zaleti v drevo in tam, kjer Michael Jackson skuša odpeljati deklico (Vsi vemo kaj se govori o njem, a verjetno ni res). Fil je poln domislic, čeprav je zgodba morda malo nepovezana in morda bi lahko izpustili tiste marsovce, ker res ne vem zakaj so bili tam. Ne vem kje so dobili vse te zvezde. Pa Oprah! Vsem svetujem ogled filma. Družine le opozarjam, naj mlajše od 18 let pustijo doma, ker tisto z nogo dr. Phila res ni primerno in lahko pusti trajne posledice na psihi. Jaz že vem.

— Ivana
8.5. 2006 ob 10:36

mislim da ce ti je ta film bedn... si lahko cisto za vsakega zamislis da je bedn in v to verjames... ko verjames da je bedn... polej ti je itak bedn ko ga gledas... (ali pa si malce bolj zamorjeno bitje...) pač greš gledat pa probaš not past... drugače je itak škoda dnar dajat. (to ne vela za pirate of kors:)) PS.: scary movie<--- it rocks!

— Boco
10.5. 2006 ob 16:53

ful je cool

— inyka
10.5. 2006 ob 20:12

saj sem že videla dosti bednih filmov, samo res se ne spomnim če je bil kiri tak beden kot ta, saj sploh nima rdeče niti, sploh ni smešen, to je kr nekaj, res BEDA!

— kr ena
10.5. 2006 ob 20:59

ja men so pa teli scary movie filmi najhuj... akdo ve kdaj pšride v kranj..k tm nč ne piše

— glorchy
13.5. 2006 ob 8:04

ta film je res super! zraven tega se smejis da te ze trebuh boli! res ni lepo da se s tem norcujejo iz drugih filmov, ampak ce se pa nebi pa sploh ne bi bil film zanimiv!!! skratka fillm je super! vsem ki se ga niste gledali si ga morete it pod nujno ogledat!

— cool
13.5. 2006 ob 8:08

film je cool! cista 10 ka!

— film je cool!!!
13.5. 2006 ob 8:11

Ja film je res smešn.Not se norčujejo iz filmou Saw,War of the Worlds..Hud je pa tut zto k igrajo Dr. Phil pa Squanil O*Neall pa stari igrali Scary movie-ja..morm rečt da je najbolša komedija današnjega časa. L.p

— ??a??
14.5. 2006 ob 10:53

Jah tko no ... men je bil všeč, ker je bil že tok trapast, da je bil bolano smešen. Je za pogledat!

— TeA :)
14.5. 2006 ob 16:56

živjo! Mislim, da si je film definitivno treba ogledati. Med filmom se nasmeješ do solz-dobesedno. V kinu se že dolgo nisem tako smejala. 4 film se mi zdi najboljši od vseh drugih treh. Torej še enkrat- film je vreden ogleda.

— scary
14.5. 2006 ob 19:38

dobr film kr za umret

— kap
14.5. 2006 ob 20:55

ta film je res za kej. Kva nej pa drucga recm .

— lojze
17.5. 2006 ob 13:36

beda do konca hehe lol

— romana
17.5. 2006 ob 21:06

Ful je hud film pa tisti k mate kj smisla za humor ga pejte gledat k se biste ful narežal pa mislm d je namenjen prdvsem mlajši publiki, ker je humor najstniški. dobro je tudi, da poznaš filme kot so žaga,staw warsi pa was ob gozdu, na konc se vmeša še oprah pa neki je iz gore brockbeack, pa še kj se najde. Zato v kino pa zabavat, je res izjemen film za zabovo s freendi

— majchiqa
19.5. 2006 ob 20:10

film je res fenomenalen , sicer pa so vsi deli bili svetovni !

— matjaž
20.5. 2006 ob 16:07

filma si še nisem ogledala ampak grem danes upam da je res smečni in malce tudi grozliv upajmo.:):):):)

— _pupika_
23.5. 2006 ob 17:48

no priznam da je prvi del še vedno najboljši ampak je scary movie4 takoj za njim!:P

— Pata
23.5. 2006 ob 17:52

LOL!!!

— P
25.5. 2006 ob 18:55

film je tko pač no ne vem če mi je ta film fuuu l ful všeč ne vem no nekak niam dobrga občutka da mi je ta film všeč

— kr ena k vas ne zanima kira
25.5. 2006 ob 19:00

ta film je res ful zakon res morte ga fledat js sm se tko režala da sm mogla it vmes trikrat lulat če nebi se poscala pa čeglih je film doug sm 83 m kar je velik premalo morte ga gledat ne bo vam žal pa tud tisti k ne marate znanstvene fantastike to bo nepozabn film pa ful za režat sej sm rekla kolkrat sm šla lulat vmes

— oboževalka tega filma
25.5. 2006 ob 21:37

to je tak bedn film!kr eni nezemljani

— anže
30.5. 2006 ob 15:03

to je najbol carski fil kar sm jih vidl! mogoče bi lahk biu dalši ampak je ful smešn.lahk mu bi dal naslou fil da te kap od smeha!

— kren
30.5. 2006 ob 18:39

kdaj pa bo na sporedu?Pa nič nijate vreji za poglejat naprimer kaj na sporedu v torek to mate samo ze en dan naprej!

— Špela
3.6. 2006 ob 11:27

Najboljši SM doslej. D

— DevK
3.6. 2006 ob 11:46

ok film sm si ogledala zdj pa še čs za komentar. ta film je ful zakon mogoče mau prekratk. umes so bli pru strapni prizori naprimr un kse una anna faris kopa in pol jo kr ena roka umiva, tist mi je blo ful. wem da se spet pojav brenda. to je best frendiva od une anne in je u tretmu delu umrla, k jo je ubila una s kroga. pa tud u tem filmu se zgodi lubezen, zgleda da še usacga svojga fanta fenta, tko da se mi ta ta nou mau smil. pa tud tle se zejbavajo s filmov. upodobljeni so žaga, vojna svetov, punčka za milijon dolorjev, vas ob gozdu, vredno ogleda skratka ful mseha vam želim

— scarrry
20.6. 2006 ob 19:08

No ker vidim, da ste vsi po vrsti neki usranci, ki ne znate opisat filma, sem se odločil, da ga bom opisal sam. Še preden pa začnem pa vam povem nekaj o vas. Ena polovica vas piše enovrstične komentarje v slogu ''Super, pejte gledat'' ali pa ''beda'', drugi (49%) filma niste vidli in ste totalne budale da sploh opisujete. 1% pa napiše pošten opis. Sedaj pa bom povedal še nekaj o zgodovini scary movie-ja. Scary movie se je začel z prvim delom, ki se je osredotočil na zgodbo Vem kaj ste zagrešili prejšnje poletje ter Krika. Film se potekal v slogu BlackBusters grozljivk, vmes so , primešali nekaj dram(Titanik, Admiral) , ter nekaj for iz reklam. V glavni vlogi je tako kot vedno dosedaj nastopila sijajna Anna z likom Cindy. 2-ka se je ponašala z Exorcistom ter Poltregistom. Imela je vmixane reklame(nike) ter take fore. Pravijo, da je film polomija, a ni tako. Snemanje parodij je težje kot snemanje kateregakoli filma na svetu. No tretji dela se proglasi z Krogem ter Znamamenji. in je kar ql. Nekaj poberejo celo z 8 milj, kultnega filma Eminema. No sedaj pa k naši ljubi 4-ki. Prvo bom povedal keri filmi so umixan, in seznam je točno takšen : Saw, Saw II, The village, War of the world's, Ju-on, Dark Wather, the Ring II (kje? ko majhna zverca iz Zamere gre do stopnic, hodi z značilno Samarino hojo!), Million Dollar Bayb, Mountain Bredenack(mogoče sem se pri zadnjih dveh zmotil pri imenih), in mogoče še kaki film a se ne spomnim. Toraj zgodba je približno taka kot je opisal Kolosej, le ena gromozanska napaka je. Piše, da se Ray lahko reši le če si od(žaga) nogo. Kar sploh ni res. To si jo morata DR.Phil ter O'Neall. Ray pa z žrtvovanjem lahko reši družino. No not se jebejo tudi z znanih oseb, ki sem jih medvrstično (piše med vrsticami budalo) naštel. Toraj igralcev ne moramo ošteti, lahko jim le čestitamo. Snemanje parodije je težko saj se moraš vživeti v vlogo,ki jo je nekdo že odigral. Vam sicer ni jasno kako, saj mislite da v vlogo ni treba biti vživet. To je napaka v vlogo se MORAŠ vživet, razumet osebine probleme, saj le tako lahko vlogo odigraš vrhunsko kot so to storili pri Scary Muviju. DJ.Lama

— Ales Ceh
21.6. 2006 ob 18:09

Aleš, nikjer ne vidim nobenga pravila, da bi pisalo kaj je treba vsebovat komentar. Vsak pač piše kar mu paše.

— simon
21.6. 2006 ob 18:21

Glede drugega dela tvojga komentarja je pa takole: napisal si da je seznam vmixanih filmov čist takšen pol pa rečeš da se mogoče kerga nisi spomnil, ker pol ni čist takšen(mimogrede pozabil si na Zoro živih mrtvecev in Odklenjeno skrivnost) Če bi si prebral vse komentarje bi videl da so vsi filmi ki si jih naštel bli že omenjeni tako da nisi ti kao neka izjema ki vse ve.

— simon
25.6. 2006 ob 17:55

NO MEN SE ZDI TOTI FILM SM4 FULL THEBEST ( ČEPRAW SO BLI OSTALI ŠE BOLŠI) AMPAK JE RESS SWETOWN! NAJBOLJŠI DEL JE KO ONA PLEŽE DOL PO STOPNICAH KO PAJEK HIHI AYA PA PRWI DEL KO JE DR. PHILL JE TUI PUNNE THE BEST RES SWAKA ČAST REŽISERJEM, IGRALCEM, SCENARISTU... NAJBOLŠA IGRALKA PA JE BLA CINDY (ITAQ) KOT WEDNO AYDE MEJTE SE CHAIO! *MWA*

— rammstein_girl
30.6. 2006 ob 17:37

khm... zele .. bom js sam tok powedla--... te scary mov-iji so res najhujši.. prow lomjo sceno.sam bed kwa ste wi prow glupi k krtizerate ta film.. kaj ga greste pol sploh gledat č so wm že prejšni deli glupi. fak a n... pol sam zabijate cajt s tem d gedate film po pa še negativno komenterate. no ja moje osebno mnenje je. d je film CCARRRSKI. tk da sam pšt pšt tisti k ga kritizerate.no ja. upam d se filmi BOJO nadeljewal... in d jih wi t pametni´`kritiki ne boste šli gedat... !

— *_*_*
3.7. 2006 ob 8:07

Ma ena osnovna načela pisanja postov je treba upoštevat ker to je medzvezdni red. In to so: 1. Ne opisuj tistega, česar sam nisi videl 2. Ne bodi zanikalec resnice, če veš da to je 3. Piši Slovensko in ohrani jezik 4. Ne piši eno, dvo ali trobesednih postov zaj pa še neke. Vi grdi se na ove spravljate ko rečejo da je krog II not umešan. Vi pa filma sploh ne pogledate. Sram vas bodi. Pa komentar na ''še to''. Simon ti si obična budala, ki ne ve slovničnih ter Slovenskih pravil. Tak da se ne oglaše ker si.

— aleš čeh
6.7. 2006 ob 14:43

za film je pa res carski!full je vredn tistga 1000 k ga daš za ustopnco...jst sm se res full smejala...že tkoj začetk je biu grozno funny ; ).če še niste gledal tega filma ga dejte čim prejt k vm nou žou!ajde čao**

— ursaaa
4.8. 2006 ob 13:46

''mhm... 6.7.2006 | ursaaa za film je pa res carski!full je vredn tistga 1000 k ga daš za ustopnco...jst sm se res full smejala...že tkoj začetk je biu grozno funny ; ).če še niste gledal tega filma ga dejte čim prejt k vm nou žou!ajde čao** '' 1000k ? Jaz bi se tega sramoval!

— Aleš Čeh
23.8. 2006 ob 19:41

Film je THE BEST- najboljši od ostalih delov Scarry Movie.

— dominik
24.8. 2006 ob 9:41

Film je bil še kar smšen, samo tretji del je vseeno boljši od četrtega.

— dado
30.8. 2006 ob 14:49

ma film je kr neki in sploh nima nobene zgodbe

— the rock
25.11. 2006 ob 14:22

Ja folk film je odličen mislim da si ga mora vsak ogledat...glavno je da se človk smeje...jst sm ga gledu z svojo punco in moram reč da je blo čist ql..priporočam ga vsem k imajo slab dan :)

— t.-boy
22.2. 2007 ob 11:28

mislm da je beda k je kratek kot je omenu ta zadnj

— zur8
7.7. 2007 ob 9:42

ta film je biu povprečn mislim da bo scary movie 5 boljši sej kmal pride pride (31. oktobra 2008)

— bino
8.7. 2007 ob 14:02

žal so se mi vsi deli scary movia zdeli kul le 4 mi ni tako zelo v redu-scary moviji so mi všeč ker grozljivke predelajo v komedije-zakon so

— cindy*XXL
30.7. 2007 ob 15:00 zvezdica

Meni je bil film zelo všeč, hkrati pa je zelo zabaven in eden redkih pri katerem se resnično nasmejiš! Zagotovo vreden ogleda!

— Funny lady :)
27.9. 2009 ob 8:56

vse gledu vse povedu in reku fajn movie

— twety
13.12. 2009 ob 18:15

FILM DA TE KAP J4 JE ODLIČEN SMEŠEN TODA SKORAJ NIČ NI GROZEN.JE BOLJ KOMEDIJA KOT GROZLJIVKA.

— ALEN
1.5. 2010 ob 16:38

Ta film je res dobr.. No vsi deli.. Komaj čakam preostale deleeee... :) .. Res je dobr !! <3

— Lily.. :/
7.8. 2010 ob 20:52

ta je dober ker so notri tej filmi : the gruč , vas sredi gozda , pa žaga no nevem za žago pa še jih je

— kaja
6.3. 2012 ob 16:14

fuck this film!!!!! harry potter is miljonkrat boljši!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— harry potter
17.3. 2013 ob 17:32

Twilight najboljsi film somrak Somrak

— Trisha

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.