Kolosej
Film distribucije A.G. Market

Favnov labirint

fantazijski triler
Nedolžnost ima moč, ki si je zlo ne more niti predstavljati.
Na sporedu od: 17.5.2007, Kino Komuna
17.5.2007, Kolosej Ljubljana
21.6.2007, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 59min / 119min
Leto: 2006
Država: Mehika, Španija, ZDA
Scenarij: Guillermo Del Toro
V času krutega fašističnega režima v Španiji se mama deklice Ofelije poroči s sadističnim generalom Vidalom. Ta ju odpelje na oddaljeno postojanko, kjer prične neizprosno zatirati upornike. Med tem Ofelija v gozdovih odkrije neverjeten čarobni svet, poln nadnaravnih fantazijskih bitij in velikih pustolovščin, ki pa so na nek način tudi ogledalo krutega vsakdana, s katerim je soočena v realnem življenju. A prav njen fantazijski svet pravljic je tisti, ki lahko prinese odrešitev tudi najbolj temačnim kotičkom človeške duše. Opozorilo: film ni namenjen otrokom!

Posebno opozorilo: film NI namenjen otrokom

To je zgodba o mladem dekletu in fantazijskem svetu, ki si ga je ustvarila, da bi preživela kruto realnost... Film nas uči, kako otroci preživijo v resničnem svetu, na katerega še niso pripravljeni, ter kako odrasli pozabijo na sposobnost ter moč domišljije...

Sinopsis

Španija, 1944. Pet let od uradnega konca državljanske vojne, kjer pa se skupina upornikov še vedno bojuje v severnem gorovju Navarra.

13-letna Ofelija se, skupaj z nosečo materjo Carmen, leta 1944 preseli v odmaknjeno kmečko hišo na sever Španije. Tukaj, sredi temnega gozda je njen nov očim Vidal, ki je vojaški poveljnik, postavil bazo za vodenje območja uporov.

Vidal, ki je zelo ukazovalen, svoji pastorki ne posveča nobene pozornosti, saj je sin, ki ga Carmen nosi, vse, kar hoče. Oboroženi vojaki, ki zasledujejo in preganjajo nasprotnike, ki se jim je uspelo izogniti fašističnim okupacijam, so povsod.

Tako osamljena Ofelija se za družbo obrne na Mercedes, mlado kuharico, ki dela za Vidala in njegove pajdaše.

Ofelija, ki je navdušena nad pravljicami, za hišo odkrije zaraščen in razpadajoč labirint, znotraj katerega sreča Favna, ki ji razkrije njeno pravo identiteto ter skrivnostno usodo. Je princesa, dolgo izgubljena hči kralja pravljic. Favn ji ponudi priložnost, da se spet vrne v podzemlje, kjer bi vodila očetovo magično kraljestvo. Ampak še pred polno luno mora za to izpolniti tri naloge, za katere ne sme nihče izvedeti. Med tem se mami pojavijo zapleti pri nosečnosti...

Ofelija vestno izpolnjuje zadane naloge ter se vrača v labirint, ki je njeno zatočišče pred žalostjo in samoto resničnega sveta...

Guillermo del Toro, režiser

 • Hellboy (2004)
 • Blade II (2002)
 • Espinazo del diablo (Devil's Backbone) (2001)
 • Mimic (1997)
 • Cronos (1993)
 • Hora Marcada (3 epizode 1988):
  • Caminos de Ayer (1988)
  • Con todo para Ilevar (1988)
  • Invásion (1988)
 • Geometria (1987)
 • Doña Lupe (1985)

Favnov labirint je Torovo najbolj osebno delo doslej. Gre za prikazovanje njegovega globokega razumevanja otroštva z ekstravagantno domišljijo, nenehno zanimanje za špansko državljansko vojno ter nevarnosti ideoloških nazorov.

Torov labirint nas skozi iskanje usode nedolžnega dekleta v pokrajini, obdani z človeškim zlom, potegne v njegov univerzum ter nas pelje skozi osupljivo, zastrašujočo zgodbo...

Več o Guillermu del Torru...

Intervju z režiserjem

Zakaj se zgodba odvija ravno v obdobju fašizma?

"Meni predstavlja fašizem zadnjo večjo grozo vseh časov, zato je odlična tema, ki se jo da prikazati kot pravljico za odrasle. Fašizem pomeni sprevrnitev nedolžnosti in tako tudi otroštva... na nek način predstavlja smrt duše ter pušča neizbrisen pečat, sploh na ljudeh, ki so ga doživeli."

Od kod izhaja ideja za film "Favnov labirint"?

"Če se poglobimo v film, ugotovimo, da glavno sporočilo Favnovega labirinta ne izhaja toliko iz filmov, ki so me navduševali, ampak izhaja iz literature in slik. Od vedno sem namreč navdušen nad Goyo, posebno nad njegovimi temnimi deli, ki me najbolj impresionirajo. Slika "Saturn devouring to its son" je bila namreč glavna inspiracija za lik Pale Man, ki je eden glavnih likov v filmu."

Kako ste sodelovali s svojo ekipo?

"Ves čas snemanja smo z ekipo zelo tesno sodelovali. Celo svojo pisarno sem postavil na sredino delovne sobe. Imeli smo jasno vizijo glede barve celotnega filma. Na eni strani je tako prikazana hladnost realnega sveta, na drugi strani pa toplina imaginarnega. Ekipi gre pohvala, saj je bil cilj, ki sem si ga zastavil, dosežen..."

Kako bi definirali žanr filma? bi mu lahko rekli fantazijski film?

"Nikoli nisem imel namena ustvariti fantazijskega filma, ampak sem film Favnov labirint definiral kot dramo, povezano z mitološkimi elementi in pravljičnimi vložki. Film zato temelji na dramatični zgodovini ter vprašanjih ki zadevajo vse nas..."

Festivali, nagrade

 1. dobitnik 3 oskarjev (Academy Awards, ZDA 2007) + 3 nominacije za oskarja
 2. dobitnik 7 nagrad goya 2007 + 6 nominacij
 3. dobitnik nagrade "Exellence In Production Design Award" (Art Directors Guild, 2007)
 4. dobitnik 4 nagrad BAFTA 2007 + 5 nominacij
 5. dobitnik 2 nagrad BSFC (Boston Society Of Film Critics Awards, ZDA 2007) + 2 nominaciji
 6. 6 nominacij za nagrado saturn (Academy Of Science Fiction, Fantasy & Horror Films, ZDA 2007)
 7. dobitnik zlatega in 8 srebrnih arielov (Ariel Awards, Mehika 2007) + 3 nominacije za srebrnega ariela
 8. dobitnik nagrade "Golden Frog" 2006
 9. nominacija za zlato palmo 2006 (Cannes Film Festival)
 10. dobitnik nagrade COFCA (Central Ohio Critics Association)
 11. dve nominaciji (Chicago Film Critics Association, 2006)
 12. dve nagradi CEC (Cinema Writers Circle Awards, Španija 2007) + 7 nominacij
 13. dobitnik nagrade CDG Award (Costume Designers Guild Award, 2007)
 14. dobitnik 2 nagrad - International Fantasy Film Award 2007
 15. nominiran za nagrado zlati globus 2007 (najbojši tujejezični film)

Komentarji

20.3. 2007 ob 21:10

Prej bi moral film priti v kino, sedaj sem si pa ga že pogledal. Škoda, dober film.

— igl
24.3. 2007 ob 17:17

Malce prepozno, no vseeno si ga bom še enkrat šel ogledat v kinu ker je film res neverjeten.

— Deja Vu
26.3. 2007 ob 17:56

Eden najbolj prepričljivih filmov leta 2007 (zaenkrat).

— MIHC
16.4. 2007 ob 20:58

Mislim da gre za enega boljših filmov kar sem jih kdaj videl! Zgodba je fenomenalna! Po koncu filma sem še nekaj časa sedel na stolu, gledal v črn ekran in razmišljal o filmu. Vsekakor vreden ogleda!

— UzzI
28.4. 2007 ob 21:28 zvezdica

Res da je film precej mračen je pa eden najboljših evropskih filmov leta 2006. ko sm prvič slišal za naslov Pan's Labyrinth sem si mislil ah to bo spet nekakšen Harry potter, pač otrok zaide v čarobni svet. Ampak po ogledu sem bil res presenečen kako dober je bil film v vseh pogledih. Zgodba je odlična , ves čas ter drži v dilemi:A je to namišljeni svet ali je resničnost? Kakor na zgodbi je film tudi na posebnih efektih do potankosti izpiljen. Ves čas sem razmišljal kako so lahko tako dobro dosegli efekt ko Mercedes (sluškinja) prereže ustnico guvernerju, še posebej je bil nor prizor kjer so direktno pokazali kako si jo zašije! Film predlagam vsem, ki imate radi mešanico fantazije in realnosti saj je izpiljen na vseh področjih! Nedvomno najboljši EU film leta 2006!

— T.W.D.C.-.W.B.P
30.4. 2007 ob 17:26 zvezdica

Res odličen film. Eden tistih, ki te pustijo zreti z odprtimi usti na koncu. Zanimivo je po dolgem času videti nek čisto drugačen pogled skozi filmsko platno in domišlijo (za razliko od vsega že videnega ameriškega... )

— goyo
30.4. 2007 ob 19:27

se že veselim filma.100 postov bo ful dobr p še ful nagrad je pobrav!

— somebody
5.5. 2007 ob 15:41

Samo en popravek - Goyeva slika, ki jo del Torro omenja, je v slovenskem kulturnem prostoru znana pod imenom Kronos žre svoje otroke.

— Goya
6.5. 2007 ob 19:08

v reklamo ste strpal use o bitjih in teh stvareh da ni za otroke, vidu sm za 3 dele ki ni za otroke, drgač pa loh grejo gledat, ni panike, naslednič nardite reklamo tko kt je film, a prau? xD pa ne brisat tega komentarja, ker se mi bo folk smilu, ker bo dau 4,60 za ta film, pa še zmanšat bi mogl to ceno, lih mau :D ayde

— ime
7.5. 2007 ob 1:12 zvezdica

Film, ki začara. Pretrese. Boli. Kruta zgodba, ki me je kar naprej spraševala - ali deklica le beži iz realnosti ali pa res obstaja ta njen pravljični svet? Še kako rada bi verjela v to, da je res pravljična princesa, a mi realistični odrasli v meni to preprečuje. A vendar - za tolažbo, naj bo. Naj bo ta film le še eno potrdilo za to, da je smrt prehod v nekaj lepšega, boljšega. Favnov labirint je film, ki ga morate videti.

— Margit
15.5. 2007 ob 15:01

Film ni evropski, temveč delo mehiškega režiserja. Sicer si ga še nisem ogledala, je pa vsekakor na mojem must see spisku.

— katarina
17.5. 2007 ob 9:11 zvezdica

Zelo dober film še več takih. Menim da je zgodba odlična in vsekozi napeta ter tudi neameriška. Bravo.

— bostjan.petrusa@gmail.com
17.5. 2007 ob 13:19 zvezdica

Se popolnoma strinjam z zgoraj napisanimi komentarji,film je do konca izpiljen,je mesanica fantazije in realnosti,in po mojem mnenju zelo poucen.Najboljsi film doslej!

— dj
17.5. 2007 ob 16:15 zvezdica

Genialen film. Iz včerajšnjega ogleda smo vsi šli totalka poparjeni. Film, ki je tako dobro narejen in se človeka tako srčno dotakne, da sploh nimaš več česa povedati.

— Miška
18.5. 2007 ob 3:52 zvezdica

Tako zelo kruta realnost, da je ne rešijo niti pravljice. V filmu Življenje je lepo je Roberto Benigni svojemu sinu pravljico pričaral z blefom, s komično predstavo sredi koncentracijskega taborišča, ki ga je mali po njegovo zaslugi vzel kot igro. Kot del šova, kot kuliso za očetove vragolije. Ker deklica Ofelia (Ivana Baquero) nima očeta, ker je njena mama Carmen (Ariadna Gil) v rizični nosečnosti in ker je njen očim Vidal (Sergi Lopez) zagrizen, nasilen in ogaben španski nacist, si mora pravljico izmisliti sama. Ker je realnost zelo kruta, mora biti pravljični svet zelo barvit, raznolik in popolnoma drugačen. In točno tak tudi je. Bolj nor in domiseln od bratov Grimm, bolj nenavaden in poseben od Hansa Christiana Andersena. Če boste znali kupiti mešanico srhljive realnosti in divje pravljice kakšnega Terryja Gilliama, potem je El Laberinto del Fauno vaša scena. Prvovrstna poslastica, kjer bi se odlično znašel tudi Harry Potter.

— iztok gartner
18.5. 2007 ob 17:48 zvezdica

Preprosto eden izmed najboljših filmov vseh časov, ki sledi evropski duši (že prej omenjenim filmom), predvsem pa velik oddih od monotonih, predvidljivih in osladnih ameriških zmazkov.

— M
19.5. 2007 ob 15:52

Hey! Filma si nisem šla ogledat ... sem pa videla trailer - je film res tako zelo grozen? :S prosim odpišite lp

— Eva
22.5. 2007 ob 21:41 zvezdica

Film je odličen! Se vidi, da ni ameriški! Mojstrsko prepleta svet krute realnosti in čudoviti, brezskrbni, vedno pozitivni pravljični svet in nam pušča verjeti, da je resničen in da vzporedno s črnim svetom obstaja tudi lep, pravičen, prijazen, srčen svet, brez revanšizma in pokanja strelov. Sicer pa je v glavnem protagonistu črnega sveta prepoznati poteze slovenskega predsednika vlade. Film priporočam!

— Žaba
23.5. 2007 ob 0:21 zvezdica

Labirint je zakaj? zakaj je naslov filma labirint? mogoce ker smo mi odrasli v nekem labirintu skusnjav in obupavamo za "odresitvijo" ne glede na posledice, ki pa se izkazejo kot katastrofalne, ravno zato, ker so ljudje pripravljeni narediti vse da ne bi trpeli ironicno trpijo vse bolj in bolj, .. kot da z bezanjem pred bolecino bezijo naravnost v njeno narocje! film lepo pokaze da lepota ni v bezanju temvec v ljubezni ki je v nasih srcih, in kjer tam biva ne glede na to ali ste se odlocili postati cinicn, aroganten odrasel ki je "prevzel" odgovornosti "realnega sveta".. v narekovaje dajem te besede z namenom! Kot film pravi, odvisno je od tistega ki gleda, .. tisti ki boda znali gledati bodo videli vse tisto kar je nebesko ze zdaj in tukaj, ter tisti ki ne znajo oz. ki se odrekajo tej svoji pravici zaradi svojih strahov, ne bodo nikoli videli tega.. lepota, mir, vecnost in harmonija :))) ... ti si car Guillermo del Toro ...

— Sasha
23.5. 2007 ob 20:42 zvezdica

Priznam, kakovostno narejen film. Izviren v načinu prikazovanja in globok v vsebini. Osebno je bil na trenutke preveč krut, a taka je bila verjetno realnost. Zadnje tri minute, že tako dober film, ga povzdignejo na . brez besed.

— kaal
25.5. 2007 ob 13:17 zvezdica

najprej sem mislil, da bo slo za 100 minutno fantazisjko pravljico za odrasle, a se je zgodila popolnoma obratna zgodba. Osebnostna drama o casu francove vladavine v prvem planu skozi oci deklice ter vrhundski minimalen fantazijski del sta film povzdignola v enegea boljsih primerov svojega zanra. VRHUNSKO!

— tarantino
27.5. 2007 ob 17:02

ne vem zakaj tm piše da film ni namenjen otrokom :|

— :|
27.5. 2007 ob 21:39 zvezdica

Film je grozlji! Grozljiv, nagnusen v tem, ko prikaže lik hladnokrvnega in krvoločnega stotnika, kako nazorno pokaže grozote vonje, ne prihrani nam nazornih, krvavih, grozljivih prizorov... Čeprav piše, da film ni primeren za otroke, je bil tudi za nas tako strašen, da smo zapustili dvorano med filmom. Enostavno, če film doživljaš kot realno metaforo vojne, če se v njega preveč vživiš, je hudo. Jaz nisem zdržala. Zato priporočam res premislek za ogled filma!

— pire
27.5. 2007 ob 22:21 zvezdica

Film je zakon, traja 2 uri, ampak ti niti za minuto ni dolgčas. Vedno te drži v negotovosti, z dobrimi efekti!! Film se splača iti gledati !

— žan
28.5. 2007 ob 7:48 zvezdica

Moram reci, da sem si film ogledal vecinoma zaradi kritik. Kaj naj recem? Nikakor ne moras reci, da je film dolgocasen. Do konca te drzi na trnih, le kaj se bo zgodilo - vendar te film postavi na "realna" tla. In ta realnost je kruta, ce ze ne ogabna. Nekaj prizorov je tako ogabnih (s tem ne mislim shrljivih ampak dejansko skrajno ogabnih), da se mi je zelodec obracal. Po mojem mnenju, bi se lahko malo sparali s krutostjo in bi film bil lazje prebavljiv, ker je krutih scen odlocno prevec oz. so predolge napram pravljicnim, katere lahko prestejes na prste ene roke. Vsekakor zanimiv film, vendar gre tu bolj za kruto realnost kot pa za pravljicni svet, kateri naj bi bil tako velika inspiracija.

— neznan
28.5. 2007 ob 11:22

Pa sem že mislil, da je dober film, zaradi vaših DOBRIH komentarjev. Ta film NI vreden niti 1€.

— tHIS MOVIE SUX
28.5. 2007 ob 20:24

It really does. Totally shitty. And i only considered watching it because of YOUR comments people. Thanks, really.

— BigMouthLady
29.5. 2007 ob 10:48

BigMouthLady in neznanec, če nemarate realnih filmov, zakaj sta ga šla potem gledati. Če imata rada klanje pojdita gledati žago itd.! !!

— žan
30.5. 2007 ob 0:20

Film, ki zelo nazorno, skozi oči otroka prikazuje krutost fašizma. Če bi namesto frankistov postavili belogardiste in film posneli v sloveniji, bi dobili isto.

— DALIBOR
30.5. 2007 ob 10:44

film vreden ogleda vse vrhunsko a določeni prizori zelo kruti in določeni odlomki se drugače odvijejo kot sem pričakoval

— Jaka
30.5. 2007 ob 23:57 zvezdica

Film je enkraten. Ima globoko sporočilo. Dotakne se srca. Prebudi otroka v tebi, če se pustiš odpreti svoji notranji čarobnosti... Film je zelo realen, to mi je najbolj všeč. Realnost lepo prepleta z notranjo skrivnostjo življenja, ki je v vsakem izmed nas. Kdor išče samo spektakel in razne efekte in ni sposoben globljega razmišljanja in doživljanja življenja bo film kritiziral. (Film ni grozljivka ali triler kot nekateri pišejo ko govorijo o grozljivih prizorih. Še veliko bolj grozljivega se dogaja v realnem življenju. Film je samo realen.)

— nekdo22
31.5. 2007 ob 9:29 zvezdica

Presunljivo. Šokantno. In hkrati resnično. Kar tako zelo zadane. Dvorana je bila sicer na pol polna, a po koncu se nihče ni niti premaknil najmanj pet minut. Klobuk dol, Guillermo del Toro.

— ofelia
31.5. 2007 ob 19:21 zvezdica

zelo dober film z vseh vidikov!malo je bil sicer grozen na trenutke (ko stotnik razbije obraz nekemu fantu...) in žalosten ampak je to pač prikaz takratne realnosti. priporočam ogled!

— belleza
1.6. 2007 ob 17:00 zvezdica

Oglašam se samo zato, da pridam h kopici phval tudi svoj glas navdušenja nad tem izrednim filmskim izdelkom. Kako lepo, da znajo nekateri narediti takšne filme. Čeprav je minilo že več kot 10 dni od ogleda, film še vedno nosim s seboj. Ocena 10.

— taogirl
3.6. 2007 ob 23:21 zvezdica

Prevelika krutost. Polno lukenj v zgodbi - površnosti! Junaki preveč naivni. Premalo pravljičnosti. Nič "evropskosti". Zakaj ravno grozdje in ne mesa???

— Obupen film...
6.6. 2007 ob 10:36

sj ne da je ta tamala raj pojedla grozdje, pa tm je mela največ tort---jaooo blooond!!!..drgac pa je biu fil še kr za prežvečt, mal preveč grozn na cajte--ane mateja:P, drgač pa vredn ogleda...

— ana banana-pikica
10.6. 2007 ob 2:36

ofelia itak da se noben ni premaknil,ko je taka bedarija od filma,skoda casa, fora v tem je da ni fore

— dado
12.6. 2007 ob 14:29 zvezdica

film se mi je zdel res odličen, vsi efekti in glasba posebno mi je bila všeč sporočilnost filma, res odlično

— klavern
20.6. 2007 ob 9:06 zvezdica

Film je res vreden ogleda!... V njem se prepletata realni svet(krut, nepošten)in svet pravljic(brezskrben, dober). Na koncu filma pomisliš, ali je res Favnov labirint obstajal, ali je bilo to le zatočišče deklice pred krutim svetom. Menim, da je to eden najboljših filmov doslej!!

— Ailefo=)
20.6. 2007 ob 22:44 zvezdica

Morem reči, da me je film zelo šokiral. Stvari, ki so se dogajale (in s tem ciljam na vojno), stvari ki smo jih dejansko pozabili so prikazane na realen način..in to niso lepe stvari-kruto prikazuje kar je blo in do kam je bil zmožen človek. Film dobro prepleta pravljico (poz.) in vojno (neg.)..obenem pa se zgodi veliko dogodkov, ki te držijo pokonci.. Ko je bilo konec filma, sem hotela še naprej sedeti, ker me je pretresel. Tako kot vsi zgoraj pravijo, nekaj novega in definitivno vredno pogleda.ampak to samo moje mnenje ;)

— Favn-a
22.6. 2007 ob 7:56 zvezdica

Ideja zelo dobra, ampak film me ni ravno navdušil. Pričakoval sem evropski film, dobil mešanico mehiške nadaljevanke in otrokom Hollywoodske pravljice (vendar očitno ni namenjena otrokom), ki zgleda kot da bi tudi Mel Gibson prste vmes pri režiji. Po tej plati niti ne preseneča dejstvo, kje je dobil vse nagrade Upam, da evropski film ne čaka vsoda v taki obliki

— Vit
24.6. 2007 ob 16:36

men se pa ne zdi tako dober film, kot ga vsi hvalite

— nic posebnega
27.6. 2007 ob 23:14

v katerem jeziku je film? s tem NE mislim na podnapise! lp

— _anchika_
4.7. 2007 ob 16:41 zvezdica

Film je narejen neverjetno fantastično. V dobesednem in pridevniškem smislu. Škoda je le, da je res tako ogaben in nagnusen z detajli, ki NISO nujni za zgodbo, vsaj ne vsaki dve minuti. Še nikdar nisem zapustila dvorane med filmom, a je najbrž vse enkrat prvič. Grozote vojn se da prikazati tudi na drug način, predvsem ne tako grafičen. Zdržala sem, dokler sem mogla, ko pa se mi je želodec dvignil v grlo, sem pretehtala, če me RES tako zelo zanima, kaj se uzgodi s to deklico ali ne in sem žal zapustila dvorano.

— J.
20.7. 2007 ob 8:54

-kombinacija filma in poletne vročine, ki nas trenutno praži je prehuda-

— vidal
3.8. 2007 ob 9:00 zvezdica

Tudi sam sem šel pogledal film in pričakoval še enega v nizu HarryPotterskih filmov, čeprav tokrat s protagonistko (Alico v čudežni deželi?). Vse lepo in prav, se strinjam s komentarji zgodaj, zmotilo me je pa predvsem dejstvo, da trailer ne prikazuje določenih (nepotrebnih) prizorov človeškega nasilja (od razbijanja glave s steklenico in podobnega), ki so ga nič hudega sluteč videli starši, ki so peljali otroka v kino prav z namenom, da vidi še en fantazijski film, film pa je "več" kot to. Skratka neprimerno za otroke.

— Tomazh
10.9. 2007 ob 23:41

Odličen film! Nikakor ni primeren za otroke. Mislim, starši bi se pa ja lahko pozanimali za kaj gre - ogledali bi si ga sami posebej, preden bi otroke vlekli tja. Kajti pravljica nikakor ni, ampak izjemen film, pisan za dušo odraslega ljubitelja kina. Priporočam v ogled, jaz sem ga že 5x gledala na DVDju.

— Doktor Živago
25.5. 2008 ob 2:00

El Laberinto del Fauno JE EDEN NAJBOLŠIH FILMOV KAR SEM JIH GLEDALA FILM NE GLEDE ČE JE NA DELIH OGABEN IN GROZLJIV SE TE DOTAKNE MISLILA SEM DA BO FILEM BREZVEZEN AMPAK NITI SEKUNDE NISEM POGLEDALA IZ PLATNA RES DOBER FILM

— JS OSEBNO
5.3. 2009 ob 13:54

to je full dobr film !! priporocam da si ga ogledate

— deni
8.4. 2011 ob 18:04

Zakaj piše de film ni za otroke?

— KULMAN
17.1. 2020 ob 17:19

bol romantični filem lahko naredite

— dres

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.