Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Fantazijski otok

nadnaravna grozljivka/pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 13.2.2020, Kolosej Ljubljana
1h 49min / 109min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jillian Jacobs, Christopher Roach, Jeff Wadlow
Režija: Jeff Wadlow
Kraj, kjer se vse fantazije končajo.

Produkcijska hiša Blumhouse (Noč čarovnic, Zbeži!, Paranormalno, Razcepljen) nam bo februarja postregla s srhljivko Fantazijski otok, po kateri bomo naslednjič dvakrat razmislili, preden si bomo kaj zaželeli. Preden izvemo, kaj se zgodi, ko se največje fantazije spremenijo v grozo, lahko že zdaj v prvem napovedniku filma doživimo čar skrivnostnega otoka.

Fantazijski otok vam pričara življenje, o kakršnem od nekdaj sanjarite. Tu je vse mogoče in tu se uresničijo celo najbolj nenavadne in neverjetne sanje. Toda kaj se zgodi, ko spoznate, da lahko vaše želje nekoga – ali celo vas – stanejo življenje? Kako daleč bi šli, da uresničite svoje želje? In bi bili pripravljeni plačati ceno?

Na otoku s privlačnim imenom Fantazija skrivnostni gospod Roarke v razkošnem, odmaknjenem tropskem letovišču uresničuje skrivne želje svojih gostov. Ko pa se čarobna doživetja spremenijo v nočno moro, bodo morali gostje razrešiti skrivnost otoka, da bi se rešili.

Film je režiral Jeff Wadlow (Kick-Ass 2), v glavnih vlogah pa nas bodo očarali Michael Peña (Ant-Man, Ameriške prevare), Maggie Q (Misija: Nemogoče 3, Umri pokončno 4), Lucy Hale (serija Ljubke lažnivke), Austin Stowell (Most vohunov, Ritem norosti), Portia Doubleday (serija Mr. Robot, Ona), Jimmy O. Yang (Noro bogati Azijci), Ryan Hansen (Petek 13.) in Michael Rooker (serija Živi mrtveci, Varuhi galaksije).

Komentarji

10.2. 2020 ob 9:56

Top Sigurn grem gledat

— Koza
7.6. 2020 ob 22:53

skeri

— fiji
21.6. 2020 ob 21:39

evo sm ga pogledu in je SUPER! res priporočam!!!!

— koza

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.