Kolosej
Film distribucije 2i Film

Fak ju, šola

komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 9.6.2016, Kolosej Ljubljana
1h 55min / 115min
Leto: 2015
Država: Nemčija
Jezik: nemščina
Scenarij: Bora Dagtekin
Režija: Bora Dagtekin
Novopečeni učitelj Zeki počasi pozablja na svojo neslavno tatinsko preteklost, vendar hkrati z vedno večjo priljubljenostjo med učenci spoznava tudi slabe strani redne službe, od zgodnjega vstajanja, do nenehnega popravljanja kontrolnih nalog. Še več težav mu povzroča stroga ravnateljica, ki želi izboljšati ugled šole, zato poskrbi za program mednarodne izmenjave učencev. Zekijev razred pošlje na Tajsko, kjer razposajeni mladeniči in mladenke takoj pričnejo uganjati norčije. Zabavne prigode Zekija prisilijo, da uporabi vse svoje trike in znova vzpostavi red med učenci.

Komentarji

7.2. 2018 ob 23:37

wat

— Spuži Trikotnik

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.