Kolosej
Film distribucije Continental Film

Extraordinary Measures

drama
Podnapisi
1h 45min / 105min
Leto: 2010
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Robert Nelson Jacobs po knjigi Geete Ananda
Režija: Tom Vaughan
V zgodbi, posneti po resnični dogodkih, spoznamo skrbeča starša John in Aileen, ki se vsak dan spopadata z dedno boleznijo, zaradi katere hirata njuna otroka. John v iskanju zdravila spozna ekscentričnega znanstvenika Roberta, ki je tik pred odkritjem uspešne terapije. Da bi pravočasno izumila zdravilo, se John se odloči za tvegano potezo in z Robertom ustanovi samostojni laboratorij. Toda tekmo s časom ves čas ovirajo denarne težave, njuna nesoglasja in vplivne medicinske korporacije.

Komentarji

18.1. 2010 ob 17:57

to so verjetno oni rimski konji za čas julija cezar-ja!!!!

— miha

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.