Kolosej
Posnet po znanem romanu pisateljice Katherine Applegate, ki temelji na resnični zgodbi o prijateljstvu, skupnosti in svobodi.

Ivan je gorila s srebrnim hrbtom. Živi v kletki, v trgovskem centru in navadil se je, da ga ljudje gledajo skozi steklene zidove. Redko pomisli na svoje življenje v džungli. Skoraj nikoli. Skozi leta ujetništva se je naučil nekaj človeških besed, a razumeti človekov jezik ni isto, kot razumeti ljudi. Prepričan je bil, da je poslednja gorila na svetu in da sta modra slonica Stella ter godrnjav mešanček Bob edini bitji, ki jih bo kdaj koli imel rad. A nato se v njegovem življenju pojavi Ruby, slonja mladička, odtrgana od družine. Ivan dobi novo vlogo, ki mu je bila z rojstvom tudi namenjena, vlogo skrbnika. Naenkrat začne Ivan na svoje življenje gledati z drugimi očmi. Ruby postavlja vprašanja, a Ivan nima odgovorov. Mora jih šele najti.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.