Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Emma

komična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 20.2.2020, Kolosej Ljubljana
2h 5min / 125min
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Eleanor Catton
Režija: Autumn de Wilde
Emma Woodhouse (Anya Taylor-Joy) je lepa, pametna in bogata, ki v svojem zaspanem mestecu nima tekmice. V bleščeči satiri družbenega razreda in bolečini odraščanja se Emma prebija med neuspelimi poskusi romantičnih zbliževanj, da bi našla ljubezen, ki je bila že ves čas tam.

Februarja prihodnje leto na velika platna prihaja filmska adaptacija komičnega romana angleške pisateljice Jane Austin z naslovom Emma, ki razkriva iskanje sorodne duše in ljubezni s srečnim koncem.


V glavni vlogi mične mlade gospodične Emme Woodhouse zaigra Anya Taylor-Joy, komično dramo je režirala Autumn de Wilde, scenarij pa napisala Eleanor Catton.

 

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.