Kolosej
Film distribucije Continental Film

Duhovnik 3D

akcijska domišljijska grozljivka
Na sporedu od: 5.5.2011, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Leto: 2011
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Cory Goodman po stripu Min-Wooja Hyunga
V postapokaliptičnem svetu, uničenem od stoletnih vojn med vampirji in ljudmi, se duhovnik in nekdanji legendarni lovec na vampirje upre navodilom cerkve ter zapusti varno mestno obzidje. Da bi našel nečakinjo, ki jo je ugrabil trop krvoločnih vampirjev, združi moči z neobrzdanim šerifom in spretno vojno svečenico, ki pozna nadnaravne prijeme bojevanja. Toda v surovih bitkah z nečloveškimi stvori jim po življenju strežejo tudi plačanci cerkve, saj bi lahko resnica omajala utečene nauke in dogme.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.