Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Duh v školjki 3D

znanstveno fantastični akcijski film
Na sporedu od: 30.3.2017, Kolosej Ljubljana
1h 47min / 107min
Leto: 2017
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Jamie Moss in Jonathan Herman
Režija: Rupert Sanders
Režiser akcijskega spektakla Sneguljčica in lovec predstavlja osupljivo zgodbo o morebitnem svetu prihodnosti, kjer se zabrišejo meje med človeštvom in umetno inteligenco. Postavna Major je hibrid med človekom in kiborgom, zaradi posebnih bojnih sposobnosti pa jo postavijo za vodjo enote Sekcije 9, ki se ukvarja z najnevarnejšimi zločinci. Njihova glavna tarča je ekstremist, ki goreče nasprotuje kibernetični tehnologiji. Toda v nasilnem svetu, kjer ne moreš nikomur zaupati, se resnica razkrije šele takrat, ko si drzneš odstraniti tančice svoje lastne preteklosti.

Komentarji

31.3. 2017 ob 16:14

film ije zelo vseč dobra akcija kram gažegleda drugič

— aleš

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.