Kolosej

Dr. Dolittle

komedija
Režija: Betty Thomas
Dr. Dolittle ima vse, kar si človek želi in še več. Ima tudi dar, da se lahko pogovarja z živalmi. Čeprav se je v mladosti odločil, da daru ne bo izkoriščal, se stvari postavijo na glavo. Živali so vesele in se trumoma zbirajo pred njegovim domom, ko izvejo, da Dr. Dolittle zopet zdravi

Komentarji

20.1. 2006 ob 21:46

pejte gledat doktorja d...karkoli ze je preden ga ne bo vec v filmu. splaca se.

— Robert
21.6. 2006 ob 12:58

Dr. Doolitle je ful faca, film je komedija za posrat in Eddie Murphy je moj naj igralec.

— Andoo
6.11. 2007 ob 16:03

dobr film zares

— Ana
30.6. 2010 ob 17:31

film mi je ful dobr tud zato ker je eddie murphy moj najljubši igralec.film dr. dolittle mi je še posebej všeč ker je dr. dolittle poseben ker se zna sporazumevati z živalmi vseh vrst.
zelo ima rad živali vseh vrst.ima res nekakšen dar seveda v filmu.pa tud ko dolittle neha zdravit živali so one pač živali zelo žalostne a ko izvejo dobro oziroma najboljšo novico da je dr. dolittle zopet začel zdraviti živali so te zelo zelo zopet vesele.dolittle se je v mladosti hotel odpovedati temu daru da se lahko sporazumeva z živalmi a potem se je njemu to čisto spremenilo.veliko se je začel pogovarjati oziroma sporazumevati z živalmi kar pa njegovi ženi ni bilo všeč ker je vedela da ji nekaj prikriva.

— tia
31.1. 2020 ob 14:02

Zdravo.

Zanima me ali je film primeren za otroke 7-8let?

Hvala in lep pozdrav

— Dr.dolittle

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.