Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Dojenček Bridget Jones

romantična komedija
Podnapisi
Na sporedu od: 15.9.2016, Kolosej Ljubljana
2h 3min / 123min
Leto: 2016
Jezik: angleščina
Scenarij: Helen Fielding
Režija: Sharon Maguire
V novem poglavju svojega dnevnika prikupno nerodna Bridget Jones še vedno sanja o večni ljubezni. Toda zaključek zveze s šarmantnim Markom Darcyjem jo je postavil na realna tla, zato se ob praznovanju štiridesetega rojstnega dne odloči posvetiti karieri televizijske producentke. Počasi začne uživati v samskem življenju, dokler ji poti ne prekriža sijajni Američan Jack in jo prisili, da znova začne sanjati o popolni ljubezni. Toda nepričakovana nosečnost znova ogrozi Bridgetine načrte, saj poleg povsem novega izziva ni povsem prepričana niti o tem, kdo je otrokov oče.

Naša najljubša filmska junakinja pričakuje dojenčka!

Prikupno zmedena Londončanka, ki je v iskanju prave ljubezni lovila izmuzljivo idealno težo ter se držala karseda zmernih količin popitega alkohola in pokajenih cigaret, je ob prelomu tisočletja postala globalni kulturni fenomen. Dvanajst let po našem zadnjem filmskem druženju se priljubljena Bridget Jones vrača v nepričakovanem veselem pričakovanju!

Pet let je minilo, odkar sta se Bridget in Mark Darcy razšla. Ponovno samska junakinja vztrajno gradi svojo kariero in uživa v družbi prijateljev. Ko spozna privlačnega Američana Jacka Qwanta, vzcveti tudi njeno ljubezensko življenje, za dodatno popestritev pa poskrbi še iskrica, ki za eno noč vzplamti bivšo romanco z Darcyjem. Kmalu Bridget v presenetljivem preobratu ugotovi, da je noseča. Glavno vprašanje pa se glasi, ali je oče njenega otroka Mark ali Jack?!

*Niti igralska zasedba ne ve, kako se bo končala Bridgetina zgodba. Da bi preprečili razkritje ključnih detajlov, so namreč ustvarjalci posneli kar tri različne zaključke filma.

Komentarji

17.9. 2016 ob 18:46

g

— g
26.9. 2016 ob 21:24

hahaha

— .
28.9. 2016 ob 22:26

Odlicen film... ga zelo priporocam

— Buca
15.10. 2016 ob 22:00

Meni je bil tako fajn film, da si ga bom še enkrat ogledala doma.
Že dolgo se nisem tako nasmejala.
Polepšal mi je večer.

— Nika
2.11. 2016 ob 11:56

super film vsekakor vreden ogleda :)

ima prizore, ki so zelo smešni, že prejšni del je bil več kot super :)

p.s tisti , ki prevaja filme ma včasih čudna prevajanja (pri tem bi lahko malo izboljšali ) ;)

— BjondyB
4.11. 2016 ob 13:17

Najboljša od vseh je ginekologinja!!!!!

— Đesi

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.