Kolosej
Film distribucije Cenex

Dobre mrhe

komedija
Na sporedu od: 30.11.2000, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Scenarij: Gina Wendkos
Režija: David McNally

Na poti k zvezdam

Obdarjena s čudovitim žametnim glasom se 21-letna Violet Sanford odpravi v New York, da bi postala glasbenica. Z materino kitaro pod roko, z zvrhano mero idealizma in poguma se kmalu sooči s trpkostjo zavračanj, na koncu pa skoraj potisne svoje sanje v ozadje zaradi divjega vzdušja in dogajanja, ki jo potegne vase, ko dobi službo v "kojotsko" grdem baru kot "dobra mrha".

Nočni klub Coyote Ugly je resda nekaj posebnega, saj ceneno opremljena luknja vsak večer pritegne izjemno število obiskovalcev, tako moških kot žensk, ki pridejo občudovat barmanske in druge spretnosti mladih zapeljivih točajk z vzdevkom dobre mrhe. Cammie je spretna zapeljivka, ki vleče moške za nos kot lutkar svoje lutke na vrvici, s svojim (trenutnim) ljubimcem pa ohranja viharno razmerje. Rachel je postavna črnolaska, ki pa se ji ni dobro preveč približati; sama pravi, da obiskuje terapevtski tečaj za krotenje besa, v resnici pa, vsaj po njenih prijemih sodeč, se uri bolečih borilnih veščin. Zoe (Tyra Banks) je vitka temnopolta lepotica, ki vedno pobere največjo napitnino, njene sanje pa so, da bi z dovolj velikim kupčkom prihranjenega denarja zapustila dobre mrhe in dokončala študij prava.

Violet zapusti svojega očeta, ki ga za hčer včasih kar preveč skrbi, in malo rojstno mestece, kjer ima mlado dekle samo dve možnosti: da se poroči in ima otroke ali pa da vse življenje streže enim in istim gostom v redkih lokalih. Naseli se v zanemarjenem petnadstropnem bloku še bolj zanemarjene soseščine na Manhattnu in začne izpopolnjevati svoje pesmi. Poleg nenehnih zavračanj jo čaka še ena huda preizkušnja: ko bo nekdo končno zaslutil njen talent, potem ko se bo potrudil poslušati kaseto z njenimi pesmimi, in jo povabil na prvi javni nastop, bo morala premagati strahotno tremo. Le-ta je, tako vsaj misli, veljala uspeha tudi njeno mater. Spozna prijaznega fanta, po rodu Avstralca, Kevina O"Donnella, ki se vanjo zaljubi in ji sklene pomagati, da bo strah pred javnim nastopanjem premagala. Violet naredi napako, ko se zaradi želje po samopotrditvi ne zave, da je na svoje sanje pozabila in da je postala le previsoko cenjena, priljubljena točajka, ki občasno zapoje kako tujo pesem ob jukeboxu. Se bo še pravočasno znova našla?

"To je zgodba o tem, da je sanjam vedno treba slediti," trdi producent Jerry Bruckheimer, ki ga poznamo po megahitih, kot so Top Gun, Con Air, Armageddon, Samo še 60 sekund in drugih. Med njimi je Dobrim mrham vsekakor najbližje uspešnica Flashdance. "Zgodba govori o tem, da so sanje vse - navkljub preprekam, na katere naletiš, ko si blizu uresničitvi teh sanj. Resnica je, da je z dovolj velikim naporom, malce domače naloge in osredotočenostjo na cilj vse mogoče," pripoveduje Bruckheimer.

S tem se v celoti strinja Maria Bello, igralka, ki smo jo nedolgo tega občudovali v televizijski nanizanki Urgenca, lani pa smo jo ob strani Mela Gibsona prvič videli v celovečernem filmu Povračilo (Payback). Ko je v kina prišel Flashdance, je bila Maria v srednji šoli. "Da sem tukaj in takšna, kot sem, gre večji del zaslug prav Flashdanceu," priznava nadarjena igralka. "Ob tem upam, da bo zgodba Dobrih mrh ganila in se dotaknila mladih ljudi približno na enak način."

Lil, lastnica in prva originalna dobra mrha, je srce in duša lokala Coyote Ugly. Lokal mladim dekletom daje občutek moči in samozavesti, Lil pa jim s svojo trdnostjo in ostro nepopustljivostjo vliva dovolj trme, da znajo ločiti seme od plevela in da sledijo svojim lastnim sanjam. "Coyote Ugly je cenen in umazan kraj, divji in zabaven, in vodijo ga ženske. One odločajo o tem, komu, kaj in kdaj bodo stregle. Če je trenutek pravi, divje plešejo po točilnem pultu. Moški jih obožujejo, ženske spoštujejo in kar je najvažnejše, nikoli ne izgubijo nadzora," trdi Maria Bello. Prepričljivo je odigrala Lil, ki je po njenem prepričanju "ženska, ki živi svoje sanje, in navdihuje dekleta, da ne pozabijo svojih. Nekakšna mentorica jim je in jih s tem, ko jih velikokrat prižene na rob, uči, kako prepoznati tisto pravo, kar hočejo od življenja".

Eden največjih izzivov za ekipo in režiserja posebej je bila prava izbira glavne igralke. Bonnie Timmerman, ki je bila zadolžena za dodelitev vlog, se spominja: "Hotela sem, da bi prav vsaka nadebudna mladenka dobila priložnost, da se poteguje za to vlogo. Zato iskanje Violet Sanford nikakor ni bila lahka in kratkotrajna naloga. Prečesali smo 20 glavnih mest celotnih Združenih držav s Kanado vred in dobili na tisoče videokaset s posnetki igralk in pevk z vseh koncev dežele, celo s Škotske." To taktiko so ubrali tudi pri iskanju mladih talentov za uspešnico Nevarna srca (Dangerous Minds). "Želim si, da bi lahko naredili kaj več za te mlade ljudi, saj je naravnost neverjetno, koliko nadarjenih je tam zunaj, ki nikoli ne dobijo priložnosti, da bi jih kdo videl ali slišal," pripominja ga. Timmerman.

"Preobrnili smo vsak kamen, da bi našli popolno Violet," dodaja režiser McNally. Imeti je morala tisto "nekaj", kar takoj pritegne. Jerry temu pravi "zvezdniška lastnost". Sam producent pa v tem neznansko uživa. Trdi, da je to prava tradicije hiše, ki ji predseduje, in da nikoli ne bo prenehal z iskanjem novih zvezd, kot je to že storil z Jennifer Beals v Flashdanceu ali s Tomom Cruisom v Top Gunu. "V vsakem novem filmu predstavimo obetavnega(e) začetnika(e). To iskanje je postalo že tradicija in ta tradicija je najbolj zabaven in ploden del posla," je prepričan Bruckheimer.

Tako režiser kot producent sta nad Piper Perabo navdušena. Trdo je delala, saj je komaj nekaj tednov pred začetkom snemanja izvedela, da je izbrana. Bila je popolnoma nepripravljena, toda svoji vlogi je kos. Njeno življenje se je naslednjih nekaj mesecev bliskovito odvijalo s snemanji in pripravami, prosti čas pa je preživljala na poti med New Yorkom In Los Angelesom. "Zavedala se je odgovornosti, ki jo prinaša glavna vloga in jo je pogumno sprejela. Bil sem navdušen zlasti nad njeno delovno etiko in humorjem, ki ga je vsak dan vnašala med soigralce in ekipo," priznava Jerry Bruckheimer.

"Imela je izdelan pogled na osebo, ki jo je igrala. V tem smislu še zdaleč ni bila nepripravljena. Bila je popolna do te mere, da je bila prepričljiva celo v pomanjkljivostih. Krhka je in nežna, toda ne boji se pokazati malce ostrine in humorja. Ljubim to nasprotje v njej. Na platnu jo je tako lahko gledati," dodaja režiser McNally.

Piper Perabo zna tudi peti. Vendar, tako kot njena filmska vrstnica, še nikoli ni pela pred veliko množico popolnoma tujih ljudi. Bil je težak izziv zanjo, ko je morala peti in plesati pred velikim številom statistov, kamera pa ji je neumorno sledila in zapisala vsak njen gib. "V začetku me je bilo močno strah," priznava mlada igralka. "Toda že po nekaj poskusih sem se počutila bolje in kmalu sem se znebila treme. Hočem reči, da mi je pomagalo tudi to, da so ploskali in me vzpodbujali. Kar pozabila sem, da je to od njih zahteval scenarij. To bi počeli tudi, če bi bila čisto zanič."

Čeprav še zdaleč ni bila "zanič", pa sta se režiser in producent uklonila volji svetovalke za glasbo Kathy Nelson. Sklenili so povabiti k sodelovanju pevski pop fenomen z imenom LeAnn Rimes. LeAnn je pevka z izjemnim razponom in barvo glasu in uspela ga je prilagoditi osebnosti, ki jo predstavlja Violet, ne da bi pri tem okrnila igro mlade Perabo. "LeAnn je pevka izjemnega talenta. Upam, da bodo vsi, ki bodo prišli gledat ta film, uživali v njenem petju in da bodo znali ceniti vse štiri izvirne pesmi Diane Warren, ki jih je namenila prav tej zgodbi," je bila navdušena Piper Perabo.

O igralcih

Piper Perabo (Violet Sanford) je v času, ko je izvedela, da je dobila glavno vlogo v Coyote Ugly, končala snemanje filma The Adventures of Rocky and Bullwinkle ob Robertu De Niru, Rene Russo in Jasonu Alexandru. Pred tem se je pojavila še v White Boys, ki ga bomo videli za Coyote Ugly.

Dokončala je študij na univerzi Ohio, odraščala pa je v malem mestu Toms River v New Jerseyju. Sama je poudarila, da imata z mlado Violet veliko skupnih značilnosti. Tudi sama je iz majhnega mesta v New Jerseyju prišla v New York, da bi postala igralka. To so bile njene sanje. Upa le, da ji je vloga Violet odprla vrata v filmski svet. Trenutno živi in dela v New Yorku.

Adam Garcia (Kevin O"Donnell) je mlad igralec avstralskega rodu, ki je nase prvič opozoril z igro v gledališkem musicalu Saturday Night Fever kot Tony Manero. Predstava je bila izredno uspešna v Londonu. Spomladi leta 1999 se je vrnil v Avstralijo in zaigral v filmu Bootmen, ki ga je odkupila družba Fox Searchlight in bo v ameriška kina prišel proti koncu leta. Zdaj pa že snema film Riding In Cars With Boys z Drew Barrymore in pod taktirko Penny Marshall.

Rodil se je v Sydneyju, kjer je tudi obiskoval prestižno plesno šolo Capital Dance Studio. Prav zaradi svojih atletsko plesnih sposobnosti je tudi dobil vlogo v Saturday Night Fever, pa tudi v Briljantini.

Z največjim veseljem in ponosom pa je, skupaj z ekipo iz filma Bootmen, sodeloval na otvoritveni slovesnosti poletnih olimpijskih iger letos v Sydneyju.

Maria Bello (Lil) se je širšemu krogu tv gledalcev zagotovo priljubila kot odločna mlada zdravnica Anna Del Amico v priljubljeni nanizanki Urgenca. Kmalu so jo povabili tudi na veliko platno; odigrala je vlogo v Paybacku ob Melu Gibsonu in v Permanent Midnight ob Benu Stillerju in Elizabeth Hurley.

Njene izkušnje v gledališču, ki jih ima navkljub mladosti na pretek, pa so pripomogle k projektu Dream Yard Drama, ki ga je ustanovila v Harlemu kot neprofitni umetniški izobraževalni program za otroke. Lani je bila z njim na turneji po Afriki.

Za Currican Theatre je zaigrala v premierni postavitvi igre The Killer Inside Me. Gostovala pa je v mnogih gledališčih, na primer z Urban Planning za Theatre del Barrio, A Lie of the Mind za univerzo Columbia in mnoge druge.

Tyra Banks (Zoe) je mednarodno znana in cenjena manekenka in leta 1996 prva temnopolta lepotica ter ženski model, ki se je pojavila na naslovnicah revije GO. Letos januarja so jo ponovno povabili na svoje strani in jo izbrali za GO žensko leta 2000 (GO Woman of the Year 2000). Tudi naslednje leto (1997) je ponovila podoben podvig s tem, ko se je pojavila na naslovnici revije Sports Illustrated v kopalnem kostumu. Istega leta je prejela tudi nagrado Michael, ki jo podeljujejo supermodelu leta.

Vloga v Coyote Ugly ni njena prva. Kritiki so jo opazili in pohvalili za vlogo v filmu Higher Learning Johna Singletona, v katerem je upodobila atletinjo na kolidžu Dejo. Pojavila se je tudi v Foxovi televizijski drami v treh epizodah New York Undercover in v Life Size za ABC-jev Čudoviti Disneyjev svet.

Režiser

David McNally je z Coyote Ugly opravil svoj režiserski ognjeni krst. Izkušnje si je nabiral z režiranjem televizijskih reklam, za katere je prejel veliko mednarodnih nagrad: V Cannesu, nagrado Clio, Andy, London International, D & AD, Bessie, na tovrstnem festivalu v New Yorku in mnogih drugih.

Njegov priljubljeni spot Budweiser, ki so ga predvajali leta 1999 med zaključno tekmo Super Bowl je bil proglašen za najbolj priljubljenega med spoti za pivo.

Sicer pa je David McNally v svojem življenju hotel postati inženir, toda želja za nečim drugačnim ga je speljala iz kolidža na turnejo z njegovim rock ansamblom The Pinups. Od tod naprej je njegova pot vodila k modni industriji in dizajniranju za marketing ter režiranju modnih video spotov za podjetje Le Chateau.

Opazili so ga zaradi njegovih velikokrat nagrajenih video spotov za kanadske glasbenike, tudi za Celine Dion. Trenutno se pripravlja na režijo Bruckheimerjevega projekta Down and Under za Castle Rock Ent. in Warner Bros.

Ko se prave besede zlijejo s pravo glasbo

Diane Warren je ena najplodovitejših in prodornih ustvarjalk na področju pisanja glasbenih besedil. Skoraj dve desetletji že zaseda vrhnja mesta mnogih glasbenih lestvic in v tem ji ni enake(ga). Vzdržema že piše pesmi in besedila različnih žanrov in tem za različne glasbenike, med katerimi naj naštejemo le najbolj znane: Aerosmith, Faith Hill, Celine Dion, Vanessa Williams, LeAnn Rimes, Eric Clapton in Ricky Martin. Svojo izjemno kariero pa je začela s pisanjem za legende Eltona Johna, Tino Turner, Barbro Streisand, Aretho Franklin, Roberto Flack in Roya Orbisona.

Njena doslej najbolje prodajana uspešnica, I Don"t Want to Miss a Thing v izvedbi skupine Aerosmith za Bruckheimerjev megahit Armageddon, je prišla tudi na top lestvice v country izvedbi pevca Marka Chesnutta. How Do I Live je najprej posnela Trisha Yearwood za Bruckheimerjev Con Air. Ne le, da je pristala med najbolj priljubljenimi pesmimi, bila je nominirana tudi za nagrado grammy in za oskarja. V izvedbi LeAnn Rimes je dosegla trojno platinasto naklado.

Njena pesem Because You Loved Me v izvedbi Celine Dion za dramo Zelo osebno (Up Close and Personal) je bila nagrajena z več grammyji, oskarjem in bila nominirana za zlati globus. Njene pesmi lahko poslušamo v več kot 50 filmih. Diane Warren je bila kar petkrat proglašena za glasbenico leta s strani združenja ASCAP in dvakrat s strani Billboarda. Njeno izdajateljsko podjetje Realsongs je med najbolj uspešnimi podjetji v glasbeni industriji sploh, če pa bi za kriterij vzeli dejstvo, da ga vodijo ženske in da je tudi v ženski lasti, pa v uspešnosti nima tekmeca.

Leta 1983 je začela delati kot ustvarjalka besedil za producenta Jacka Whitea, ki skrbi za kariero pevke Laure Branigan. Nekoč jo je prosil, naj pripravi angleško besedilo za francosko pesem; v 24 urah je oddala pesem Solitaire, ki je Braniganovi prinesla prvo mesto na mnogih top 10 lestvicah priljubljenosti. Tri leta pozneje je ta uspeh še presegla s pesmijo Rhythm of the Night za DeBarge. Do tega trenutka je ustvarila več kot 75 pesmi, ki so za krajši, ponavadi pa za daljši čas zasedale prva mesta lestvic top 10 najbolj poslušanih.

Komentarji

23.8. 2004 ob 13:11

film je vredu ssamo ni glih bolj kmedija

— xx
27.9. 2004 ob 17:21

je naj naj naj naj film skoda da ga ni vec

— maja
28.9. 2004 ob 20:49

meni je film ful dober.prikazuje glasben vzpon..ki v resnici je tak

— natalija
12.12. 2004 ob 12:44

Film je ful dober! Res! Tisti ki ga pred 4imi leti niste gledali v kinu, ga dajte pa na računalniku! Lp

— MrHa
26.12. 2004 ob 16:10

Haj, ta film mi je full dober in sem ga gledala že večkrat! Glejte še ga ostali, ki še ga "valda" niste gledli! L.p.

— Ela
17.4. 2005 ob 18:20

kratko in jedrnato : Film je zlooo dobr pglejte si ga pa boste vidl

— maja
19.4. 2005 ob 13:58

ful hudo

— miška
19.4. 2005 ob 15:04

full romantičen film.

— šošo
19.4. 2005 ob 18:12

ta film je bil zelo,zelo dober.sodi med mojiminajljubšimi filmi.všeč so mo igralke in način igralk.dobro je izvedeno vse.zelo mo je ušeč pesem tega filma.

— nastja
10.5. 2005 ob 7:38

nej vam povem da je film enkraten! krasen!!!

— maja
10.5. 2005 ob 13:24

ja jst bi sam povedala da je ta film zlo uredu in da res leann je res prava igralka sicer ona je tut moja sestrična tko da res sam bi rekla da bi še lahk bolj veliko krat dali ta film na televizijo in ga večkrat prikazali tko da res ta film je ta najboljš

— lea
10.5. 2005 ob 13:37

dobre mrhe so zakon!

— lili
10.5. 2005 ob 15:18

zakaj ni sliik

— tadeja
11.5. 2005 ob 13:13

zelo dobr filem

— tjasa
11.5. 2005 ob 14:26

ful hud filmful hud filmful hud filmful hud filmful ful hud filmhud filmful hud filmful hud filmful hud ful hud filmfilmful hud film

— dobre mrhe
13.5. 2005 ob 16:05

ta film je res naj bol! na konc pa še posebej!lepo se mejte

— tincy
15.5. 2005 ob 13:15

no tale film je biu pa najhuj!!! res ruls! no še posebi je biu najbl cute Kevin k ga je res najhujši! pa Violet je najhujša igralka pa vse! res tok hudga filma še nism vidla.

— Eva
15.5. 2005 ob 19:40

ful dobre so pa ti z imenom >>LEA<<mi2 sva zgleda tko neki v sorodu kr je LeAnn moja sestra

— zoe
15.5. 2005 ob 19:44

ful so dobre se posebj pa zoe najbol pa mi je usec k plesejo po šanku prov vladajo so col pa upam da bojo še enkrat zavrtel ta film no še večkrat

— mrha
16.5. 2005 ob 16:52

Ta film je eden iz najboljših,kar sem jih kdaj videla.Vsi ki ga še niste videli,si ga oglejte,ker vam nebo žal.

— vanessa
1.6. 2005 ob 20:44

to je en najboljših filmov k je ful dobr.ta film sm gledala že ful doskrat pa mi je ful ful dobr!

— jrca
1.6. 2005 ob 20:53

tisti k še niste gledal tega filma si ga ogledtein vam bo tut sigorn tut ful ful ušeč!:))

— _switika_
2.6. 2005 ob 14:39

Tale film je men ful noro dobr. Resničn je ful nor!!!

— Film
17.6. 2005 ob 13:54

no moje ni komentar temvec je pohvala najbolje so odigrale kojote tiste 4 punce no ali mo lahko pošljete njihov email na moj plis na ma_rt_ina@enail.si hvala za razumevanje martina čeč slovenija

— martina
18.6. 2005 ob 10:08

TA FILM JE ZELO ZELO.DOBER, ZATO BI GA MORALI PREDVAJATI NA TELEVIZIJI ŠE ENKRAT!

— amly
27.6. 2005 ob 14:07

ful kul film bolšega nebi mogli posnrti

— petra
29.6. 2005 ob 11:01

men je ta film res naj boljši!

— tincy
19.7. 2005 ob 13:01 zvezdica

ta film je res the best!!! sm ga gledala že neštetokrat...pa še ga bom!!! igralci so itaq vsi ok.in ta film spada med noje najlubše filme!

— chloy
21.7. 2005 ob 3:56 zvezdica

vsakič k ta film na novo gledam se mi zdi boljši in vedno najdem neki novga v njem. res prov zasvojil me je...muzika je pa fantastična. če mogoče kdo ve kje bi se dal dobit glasbo iz filma naj mi plis pošle mail. res izvrsten film!

— wesnica
15.8. 2005 ob 15:18

Men je biu ta film ušeč že 1. k sm ga gledala... in wedno bl mi je...:)) gledala pa sm ga že ene 10x- najmn...;) Res hud film!!!

— Tjaša
26.8. 2005 ob 16:07

film je ful kul. jst sm ga tud gledala že vsaj 3, pa mi je še vedno dobr:

— ingy
28.8. 2005 ob 0:44

film je fantastičen!1000%za pohvalit!kaj šele CD. muzika.res vse je cool!1

— mala
8.10. 2005 ob 15:48

glazbo is filma dobre mrhe izvaja leann rimes

— kisss
2.11. 2005 ob 15:35

Film je res svetovn!! In pa valda, da vsi igralci:)) Upam, da ga bom lahk glejala še punokrat! Lp

— Kr_ena
5.12. 2005 ob 19:23

zelo odličo ste snemali film

— katja
14.1. 2006 ob 19:33

eden najboljših filmov!!!

— andy
19.1. 2006 ob 12:21 zvezdica

Moram priznat da mi je film Dobre Mrhe ful,ful všeč.Popolnoma čisto vse igralke so mi ble všeč. Lep pozdrav! Maša Erazem

— Maša
19.1. 2006 ob 12:34

ja ni kaj film je ful svetovn!pa muzika the best!!!mislim pa da je naslov pesmi cants to the moowend!!!uživajte;)

— Donchy
29.1. 2006 ob 21:37

to je pa moj najljupši film res ful kvalitetn

— ema
4.5. 2006 ob 16:25

naslov pesmi je CAN'T FIGHT THE MOONLIGHT, tist ko si pa ti napisla pa sploh nč ne pomen!

— andy
23.5. 2006 ob 14:00

kull film res fajn dobr zato ne odlašujte in si ga pojdite takoj ogledati muska je debest! najboljša igralka je violet stanfford ali nekako tako

— urška
26.6. 2006 ob 14:58

ta film je res super.če ga res dobro gledaš veš zakaj se gre :)

— nani
25.9. 2006 ob 18:24

res carski je čist vs štekam, tut moj najljubši, nebi mogu bit bolši:):)

— L mam na čelu
22.12. 2006 ob 20:57

že tolko krat sem gledal ta film pa še ga bom gledal.Ni ni boljšega filma kot "cayote Ugly"-DOBRE MRHE

— Marko
22.12. 2006 ob 21:03

ta film mi je res cool.pa tut hud je

— honney
22.12. 2006 ob 21:49

film res cool sam ne najdem besedila od moon light cez film pa nimam pripomb res hudo sedmkrat(lažem)sem ga ze gledala pa bi ga se sedemkrat. Cao-Nika

— nika
23.12. 2006 ob 10:46

tale film je pa zlo mega ker znajo bejbe ful dobr po šanku skakat

— ana
23.12. 2006 ob 15:27

morm rečt d je super film.a mogoče kdo ve kje bi se dal dobit slikce od adama garcie (kevina o'donnella) in piper perobe (violet stanford).Al pa oba k sta skp??? tenks. če ma kdo slikce nej mi jih pošle na tale mail: niniel:nienor@email. si

— Ev@
23.12. 2006 ob 15:35

mau sm narobe napisala prej: moj mejl je: niniel_nienor@email. si in ne niniel:nienor@email. si!!! NINIEL_NIENOR@EMAIL. SI je ta prau(sam use iz malimi črkami) lp ev@ ps.film the best kevin cute kevina pa violet sta lih z skp!! kevin cute! čao

— Ev@
23.12. 2006 ob 15:35

mau sm narobe napisala prej: moj mejl je: niniel_nienor@email. si in ne niniel:nienor@email. si!!! NINIEL_NIENOR@EMAIL. SI je ta prau(sam use iz malimi črkami) lp ev@ ps.film the best kevin cute kevina pa violet sta lih z skp!! kevin cute! čao

— Ev@
17.1. 2007 ob 14:14

dobre mrhe(coyote ugly)so the best film!splača se ga ogledat!

— anja
21.1. 2007 ob 15:30

ta film je res hud,en mojih naj naj naj...vsi dobr igrajo.skratka hudo

— lory
27.4. 2007 ob 21:40

film je d'best.tko da muska je pa se bol.tko da use bi dala da bi biu ta film se 1x alpa saj mau drgac sam da bi biu tud tko hud an.

— ŁoneŁy_G|rŁ
26.6. 2007 ob 14:23

film mi je res zelo všeč in je tudi med mojimi najljubšimi ker je vse v njemu prečudovito muzika coolska .:)vloge najbošlješ ers me je prevzel

— oboževalka dobrih mrh
9.7. 2007 ob 12:26

Ful dobr film. Splača se ga ogledat.

— Coyote Ugly
12.8. 2007 ob 11:20

mogoče kda pozna naslov pesmi iz tega filma?? prosim :)

— miny
10.11. 2007 ob 10:48

nad tem filmom sem popolnoma očarana med igralci je ,tyra banks danes najboljši model po vsej ameriki,piper,adam garcia in še mnogi njihov ples je res očarljiv ter privlačen prepričana sem da je ta film eden tistih najuspešnejših filmov v ZDA

— erika
25.11. 2007 ob 16:45

kaj ta filem je tudi v kopru??

— ful kul
15.1. 2008 ob 8:32

jaz bi tudi želela imeti pesmi iz tega filma......

— maja
5.9. 2008 ob 19:18

film je zakoooon!!!!!!!!!!!!!!

— Tanja
5.9. 2008 ob 19:35

NASLOU PESMI:

Leanne Rimes-Can't fight the moonlight

— Tanja
8.9. 2008 ob 15:04

Mn je film ful vredu je neki mix med musicalom pa navadnim filmom! Ceu plus in smo en problem ma : da je malo preveč podoben filmu več kot dekle !

— neznanka :D
24.1. 2009 ob 0:00

je res fullll hud film ni kej

— roberta
13.11. 2010 ob 14:17

fffffffuuuuuuuuuullllllllllllllllllllllll ccccccooooooooollllllllllll fffffffffffffiiiiiiiiillllllllllllmmmmmmmm !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— lara

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.