Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Do zadnjega diha

biografska romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 14.12.2017, Kolosej Ljubljana
1h 57min / 117min
Leto: 2017
Jezik: angleščina
Scenarij: William Nicholson
Režija: Andy Serkis
Navdihujoča zgodba o Robinu in Diani Cavendish, pustolovskem paru, čigar življenje se je spremenilo, ko so Robinu postavili diagnozo paralize. Ko so Robinu pri 28-ih diagnosticirali paralizo, je priklenjen na bolniško posteljo in dajo mu komaj nekaj mesecev življenja. S pomočjo Dianinig bratov in revolucionarnega izumitelja Teddyja Halla se Robin in Diana odločita, da ne želita omejiti svojega življenja in se začneta boriti zanj, pri čemer vzgajata svojega sina, potujeta ter pomagata drugim bolnikom s podobno diagnozo.

Komentarji

18.12. 2017 ob 19:44

Film po resničnih dogodkih, ob katerem smo vsi komaj zadrževali solze. Film s sporočilom. Ganljiv, se te dotakne in ne pusti ravnodušnega, zares vreden ogleda.

— Thaly

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.