Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Dnevi besa

Wrath of Man
triler
Podnapisi
Na sporedu od: 16.9.2021, Kolosej Ljubljana
1h 59min / 119min
Leto: 2021
Jezik: angleščina
Scenarij: Guy Ritchie , Ivan Atkinson , Marn Davies
Režija: Guy Ritchie
Režiser znan po odbitih zapletih, še bolj odbitih likih in nadrealnih situacijah se je ponovno znašel na setu z enim od najpopularnejših akcijskih zvezd Jasonom Stathamom Zgodba sledi skrivnostnemu hudobnemu varnostniku H, ki dela za podjetje za prevoz denarja v Los Angelesu in je odgovoren za prevoz milijonov dolarjev po mestu Med ropom vozil, za katere so bili zadolženi, so njegovi kolegi presenečeni nad natančnostjo in spretnostmi, ki jih pokaže H in se sprašujejo, kdo v resnici je in od kod prihaja Kot vedno v Ritchiejevih dovršenih akcijah, ima tudi ta film zvite detajle in epske dialoge, o katerih se bo skozi leta govorilo.

Komentarji

8.10. 2021 ob 13:11

Top film!

— franci

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.