Kolosej
Miroljubni in nič hudega sluteči voznik 'taksija' Uber po imenu Stu nekega dne pobere potnika, za katerega se kasneje izkaže, da je policist, ki lovi nevarnega morilca. Proti svoji volji postane del nore avanture, ki je ni pričakoval niti v sanjah, pri čemer si na vse pretege prizadeva, da bi obdržal svoje življenje in pet zvezdic, ki si jih je stežka priboril od strank, ki jih prevaža.

Stu (komik Kumail Nanjiani) je zgovoren, olikan in previden milenijec, zaposlen v trgovini s športno opremo, dodaten denar pa si služi kot voznik Uberja. Pripravljen je narediti vse, da si pridobi oceno vožnje s petimi zvezdicami, saj nujno potrebuje denar za financiranje posla svoje prijateljice, v katero je noro zaljubljen.

Vic Manning (Dave Bautista) je alfa detektiv v svojih srednjih letih. Je ločen in ponovno poročen s svojo službo ter z izredno pomanjkljivim odnosom s svojo hčerko Nicole. Alergičen na pogovore in tehnologijo je Vic hitre jeze in izredno neučakan – vse, kar pričakuješ od dobrega policaja, kajne?

Nekega dne, po tem ko mi z laserjem operirajo oči, da bi videl bolje, Vic prejme namig o prekupčevalcu drog, ki je pred leti umoril njegovega partnerja. Na žalost tisti dan Vic prekupčevalca zaradi operacije oči nikakor ne bi uspel ujeti – ne bi ga niti videl, tudi če bi stal tik pred njem. Seveda posledično ne more voziti tudi avta, zato pokliče Uber. Uganite, kdo sprejme njegov klic? Nihče drug kot Stu.

Vprašanje nastane, ali lahko ta dva tako zelo različna moška v miru delita Nissan Leaf med tem ko lovita preprodajalca drog in morilca po ulicah Los Angelesa? Vse kar vemo je, da ta kombinacija prinaša obilico zabave, smeha, izvirnih dialogov in ogromno eksplozij!

Komentarji

15.7. 2019 ob 23:45

filem je bil zelo zanimiv smesen in se ga je splacat it pogledat

— zala
27.7. 2019 ob 23:46

top top komedija, dolg se nisem tok nasmeju

— Jasmin

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.