Kolosej
Film distribucije Cenex

10 razlogov zakaj te sovražim

komedija, romantični
Na sporedu od: 9.9.1999, Kolosej Ljubljana
1h 37min / 97min
Scenarij: Karen McCullah Lutz, Kirsten Smith
Režija: Gil Junger

Vsebina

Spoznajte sestri Stratford: čedno in priljubljeno Bianco (Larisa Oleynik) in starejšo Kat (Julia Stiles), zlovoljno zoprnico, katere trpke domislice se lahko merijo le z njeno neomajno odločnostjo, da odbije slehernega fanta, ki bi morda pokazal zanimanje zanjo.
Nesrečno pravilo, ki ga brez izjem spoštujejo vsi v hiši Stratfordovih, pa prepoveduje mlajši Bianci, da bi se dobivala s fantom, preden bi si ga omislila starejša Kat. Ko boste slednjo spoznali v vseh njenih sposobnostih, da zagotovi ravno obratno od tistega, kar si želi Bianca, boste zlahka razumeli njeno ravnanje, da si omogoči romantično zaljubljenost ne glede na posledice. Izmisli si premeten načrt, kako spentljati svojo starejšo sestro z njeno moško inačico - s fantom, ki je tako zelo nepriljubljen, da je morda zaradi tega prav on tisti, ki bo Kat pritegnil v pričakovanju, da je morebiti le vreden njenih skritih čarov. Načrt se začne "uresničevati", ko Biancin nestrpni oboževalec podkupi Patrica Verono (Heath Ledger), mrkega in čemernega mladeniča s skrivnostno preteklostjo, da dvori in osvoji Kat, da bi tako sebi počistil ovire na poti do Biance.
Nezaslišano smešna najstniška komedija 10 RAZLOGOV ZAKAJ TE SOVRAŽIM (10 Things I Hate About You) je nastala v produkciji Touchstone Pictures, po scenariju mladih nadarjenih Karen McCullah Lutz in Kirsten Smith in v režiji Gila Jungerja. Producent Andrew Lazar priznava, da se je v scenarij zaljubil tisti trenutek, ko ga je prebral. Najbolj ga je pritegnila njegova izvirnost, saj "ne gre za tipično najstniško komedijo, ampak za domiselno in zelo ostro napisano zabavno zgodbo iz življenja mladostnikov," razlaga g. Lazar. Za režijo so želeli pridobiti veterana z malih ekranov Gila Jungerja.
"Moj agent me je prepričeval, da gre za gimnazijsko komedijo po motivih Ukročene trmoglavke. Zato sem stvar najprej zavrnil, saj me je dosti bolj mikala romantična ljubezenska zgodba," se spominja Gil Junger.
Toda na vztrajno prigovarjanje svojega agenta, ki ni odnehal, je vseeno prebral scenarij. "Takoj mi je bil všeč in s svojo globino me je pravzaprav zelo presenetil," pripoveduje Junger. "Zgodba je odlično prepletena in izpeljana in humor deluje ravno zaradi tega, ker izhaja iz karakterjev."
Čeprav so se za delo potegovali mnogi režiserji, med njimi je bilo kar nekaj mlajših od Jungerja, se je Lazar na koncu vendarle odločil zanj, čeprav ga je sprva zavrnil. "Ko je z veliko strastjo in navdušenjem govoril o osebah in o vsem, kar je še potrebno vnesti v film, sem bil prepričan, da je ravno on tisti, ki ga mora režirati," se spominja Lazar. "Bil je za celo glavo nad drugimi, kar se tiče osebne vpletenosti v film."
"Hotel sem življenjsko komedijo, ki bo temeljila na resničnih čustvih, dvomih in vedenjskih vzorcih mladih ljudi in s katero se bodo zlahka poistovetili," razlaga Junger. "Večina mladih se mora spopasti s podobnimi pritiski, ki jih silijo v določena ravnanja, da bi jih okolica sprejela, hkrati pa so zaradi tega obnašanja nesrečni. Hotel sem jim poslati sporočilo, da ni nič narobe, če imaš svoje ideje, če si drugačen od drugih in da je vrednost prav v tem, da sebi in drugim priznaš, kdo in kaj si."

O igralcih...

Kompleksnost zgodbe je od avtorjev zahtevala, da najdejo osem nadarjenih mladih igralcev. Prva in verjetno najtežja naloga je bila odkriti šarmantnega, bistrega predvsem pa malce temačno skrivnostnega Patrica Verono.
Mladega Heatha Ledgerja so gledalci prvič opazili v vlogi Conorja v akcijsko pustolovski televizijski seriji Roar. Snemali so jo v njegovi rodni Avstraliji in po uspehu nanizanke se je zanimanje za mladega igralca začelo stopnjevati. Sam o sebi pravi, da je njegova največja želja, da bi nekoč zaigral Hamleta. "Zavedam pa se, da je to zelo zahtevna vloga in da je ne bi smel sprejeti, dokler ne bi bil zares pripravljen. Od vseh Shakespearovih likov bi si najprej izbral Petruccia in Patric mu je zelo zelo blizu," pripoveduje Heath.
Nekateri so imeli pomisleke zaradi njegovega avstralskega naglasa. Gil Junger pa je potem, ko ga je spoznal in ko ga je Heath prepričal ne samo s svojim videzom ampak tudi z igranjem, pomisleke gladko zavrnil. "To ga naredi še bolj zapeljivega, skrivnostnega in seksi," trdi Junger.
Heath Ledger je tik pred začetkom snemanja 10 RAZLOGOV ZAKAJ TE SOVRAŽIM dokončal film pod taktirko Gregorja Jordana Two Hands, v katerem je zaigral ob znanem avstralskem igralcu Bryanu Brownu (FX-Umor s trikom). Predvajali so ga na letošnjem filmskem festivalu v Sundanceu.
Pred njim je igral še v Black Rock Stevena Vidlerja, ki se je potegoval za zveneč naslov najboljšega avstralskega filma, ki ima kvalitetno in bogato filmsko produkcijo. Pojavil se je tudi v dveh uspešnih avstralskih tv nanizankah Ship to Shore in Sweat. Ob za svoja leta ne ravno skromni filmski beri pa se lahko Heath pohvali z občutno obširnejšo gledališko kariero. Leta 1993 se je kot član uglednega gledališča Globe Shakespeare Company potegoval za najvišjo nagrado, za vlogo v Open Monologue pa je kot član North of Perth Music Company osvojil prvo nagrado. Igral je še v odrskih priredbah Petra Pana, V Imenu očeta in Bugsy Malone.
Tako Heath kot mlada Julia Stiles priznavata, da sta se pred kamero odlično ujela. "Kot da bi med nama preskočila iskra. Ko sva brala dialoge, so besede tekle, kot da bi prihajale iz najinih ust in iz najinih src," pripoveduje Julia. "Govorila sva slabih pet minut in vedel sem, da boljše igralke za jezično Kat ne bom našel," se spominja režiser Junger. "Za svoja leta je izjemno bistra in hkrati neizmerno izkušena. Deluje odraslo in zrelo, kar je pravzaprav najpomembnejša lastnost, ki sem jo iskal za Kat."
"Kat je gotovo ena najbolj pozitivnih dekliških vlog, kar jih poznam," o svoji Kat razmišlja Julia. "O vsaki stvari ima svoje mnenje in se ne boji izraziti svojih misli in občutkov. Prepričana je vase, ima močno voljo in je zelo neodvisna. Pri tem filmu najbolj cenim prav to, da vse te lastnosti pri ženski priznava in jih pozitivno ocenjuje."
Julia Stiles se je pred kamerami prvič potrdila v odličnem Wicked priznanega režiserja Michaela Steinberga (The Waterdance, Bodies Rest & Motion). Film so prikazali v Sundanceu in scenarij, pri katerem je sodelovala, uvrstili med dvanajst najboljših za Sundance Institute"s Writers Lab. Scenarij nosi naslov The Anarchist"s Daughter in pripoveduje o težavni najstnici iz New Yorka, ki mora skrbeti za svojo razbito družino in odkrije očeta, ki ga nikoli ni poznala.
Za produkcijsko hišo Miramax je pravkar končala snemanje Hamleta, v katerem ob Ethanu Hawkeu igra nesrečno Ofelijo. Kmalu jo čaka naslednja vloga v filmu Down to You, v katerem bo zaigrala ob Freddieju Prinzu Jr. Videli smo jo tudi v televizijski miniseriji 60-ta producentke Linde Obst. Ob Oprah Winfrey in Elen Barkin je zaigrala v ABC-jevem Before Women Had Wings in gostovala z Isabello Rossellini v epizodi priljubljene nanizanke Chicago Hope. Ne smemo pozabiti na njene vloge ob Claire Danes v I Love You, I Love You Not in pa v Wide Awake ob Rosie O"Donnell. Mnogi pa jo bodo prepoznali kot hči Harrisona Forda v Semenu zla, v katerem je zaigrala ob Bradu Pittu.
Svojo mlado kariero je začela v gledališčih La Mama Theatre in Kitchen Theatre v New Yorku. Joseph Gordon-Lewis se že vrsto let pojavlja v koži nezemljana Tommyja Solomona v odbiti televizijski nanizanki Tretji kamen od sonca.
Igra že od svojega šestega leta dalje. Ko našteva svoje prejšnje vloge, se ima s čim pohvaliti, saj sta med njimi tudi vloga mladega Normana v odličnem družinskem portretu Reka poje mi Roberta Redforda, s katerim se je dokončno uveljavil Brad Pitt, in vloga v priljubljenem Angels in the Outfit. Zaigral je sina Demi Moore v psihološkem trilerju Porotnica (The Juror), ena njegovih zadnjih vlog, v kateri smo ga videli tudi pri nas, pa je bila v jubilejnem delu Noč čarovnic - 20 let pozneje ob strani priljubljene Jamie Lee Curtis. Joseph je bil verjetno bolj kot njegovi mladi soigralci pozoren na humorno plat zgodbe. Trdi, da je smešna v več plasteh, ki se spretno prepletajo. Smešna je že situacija sama, ki daje odlično podlago za zapleteno nenaravno in hitro komedijo. To pa preplete smešna plat zapleta, ki jo odlično odigrata Joseph in David Krumholtz - David igra njegovega prijatelja in pajdaša Michaela Eckmana - in poskrbita ta nekakšen komični "buddy-buddy" vložek v celotnem zapletu, ki pa ima po zaslugi obeh glavnih igralcev tudi močne dramske korenine.
Tudi režiser priznava, da boljšega komičnega para še ni imel pred kamero. David Krumholtz je že prekaljen maček večinoma komičnih vlog, ki jih je zbral vse od komedije Life With Mikey z Michaelom J. Foxom, ko se je z igralstvom spopadel prvič, pa do grenko družinske komedije čisto posebne vrste The Slums of Beverly Hills. Ena njegovih najbolj opaznih vlog je bil vsekakor Joel Glicker, v katerega se zagleda Christina Ricci v obešenjaški komediji Družina Addamsovih. Še posebej pa je ponosen na vlogo v drami Anga Leeja The Ice Storm, v katerem je spet zaigral ob Christini Ricci in ob priznanih karakternih igralcih Kevinu Klineu, Sigourney Weaver in drugih. Božička Tima Allena pa je vodil po čarobni delavnici severnega pola v Disneyjevi komediji Božiček (The Santa Clause).
David je tako rekoč tudi star znanec s televizijskih ekranov. Igral je v serijah Monty, Chicago Sons in The Closer (s Tomom Selleckom), gostoval pa je v Union Square in v Law & Order, s trinajstimi leti pa je z vlogo mladega Charlieja v drami Conversations With My Father požel vsa priznanja. Nedolgo tega je zaključil s snemanjem filma Liberty Heights Barryja Levinsona.
Larisa Oleynik igra mlajšo sestro samosvoje Kat, Bianco. Sprva se je potegovala za vlogo Kat, saj sta jo potem, ko sta prebrali scenarij, vzljubili obe, tako Larisa kot Julia. Ko je vlogo Kat dobila Julia, pa mlade in nadarjene Larise producent in režiser nista hotela spustiti iz rok in sta ji dodelila vlogo njene mlajše sestre.
"Larisa razsvetli ekran," trdi režiser Junger. "Ima zelo težko vlogo, saj sprva igra dekle, ki je precej egoistična in materialistična. Publika se ji v začetku ne odziva s pozitivnimi čustvi. Toda v toku dogajanja spoznamo, da je celovita osebnost, ki jo, tako kot drugi, le skriva za bariero zunanjega videza. To je za igralca velik izziv in Larisa ga je izvrstno obvladala."
Sama priznava, da je zgodba osredotočena na Kat in se razvija z vidika njene perspektive. Če bi bila Bianca osrednja osebnost, bi ne izzvenela tako realistično.
Larisa se pojavlja predvsem na televiziji, kjer ima za seboj že celo vrsto vlog v serijah The Secret World of Alex Mack, Doktorica Quinn in Boy Meets World. Pred kratkim se je pridružila stalni ekipi nezemljanov v priljubljeni seriji Tretji kamen od sonca.
Svoj glas je posodila animiranemu celovečercu The Swan Princess. Zaigrala je v televizijskem filmu River of Rage, igralski krst pa je doživela v vlogi mlade Cosette v odrski uprizoritvi Nesrečnikov.
Andrew Keegan je eden najbolj iskanih mladih hollywoodskih igralcev. Pojavil se je v uspešnicah Dan neodvisnosti in Camp Nowhere, hkrati pa je iskan tudi na televiziji, saj je odigral s strani kritikov hvaljeno vlogo nogometaša Reeda Isleyja v seriji Miza za pet in mladega očeta Wilsona Westa v Sedmih nebesih.
Gostoval je v nanizanki Moesha, redno pa se je pojavljal v Thunder Alley ob Edu Asnerju. Njegove vloge obsegajo gostovanja v Sabrini, najstniški čarovnici, v The Empty Nest in Korak za korakom (Step By Step).

Za kamero...


Režiser Gil Junger je s komedijo 10 RAZLOGOV ZAKAJ TE SOVRAŽIM uspešno opravil svoj režiserski krst na velikem platnu. Na televiziji pa je z delom na več kot 600 epizodah različnih serij že pravi veteran.
Za uvodno epizodo priljubljene Ellen je bil nominiran za nagradi Emmy in Director"s Guild. Sodeloval je pri serijah Dharma in Greg, Ellen, Soul Man in mnogih drugih. Za oddajo The John Larroquette Show je bil leta 1995 nagrajen z nagrado The Humanitas Award.
Režijo celovečerca je sprejel šele potem, ko je prebral scenarij, saj ga sprav delo pri komediji ni zanimalo. Zgodba in dialogi so ga tako prevzeli, da je predlagal določene dodatne vložke in sklenil, da bo pri izbiri igralcev sodeloval kar se da aktivno. Noben ni bil potrjen brez njegovega soglasja. Šele ko je bil z igralsko ekipo popolnoma zadovoljen, je sproščen in prepričan v uspeh filma začel z delom.
"Prepričan sem, da bo to film, ki bo za mnoge od teh mladih igralcev prelomni film v njihovi karieri," zatrjuje Junger.
Za izbrano glasbeno opremo je "kriv" Ralph Sall, ki je znan predvsem po uspešnih filmskih zgoščenkah Can"t Hardly Wait, Čarovnice (The Craft) in Hitrost (Speed). Med televizijskimi nanizankami, katerih glasba privlači predvsem mlade, pa je najbolj znana Buffy, izganjalka vampirjev.
Poleg dela z albumi s filmsko glasbo, se ukvarja tudi s pisanjem, izdajanjem in producentstvom glasbe priznanih avtorjev, kot so Jewel, Sugar Ray, Creed, Sublime in drugih.
Glasbo je napisal Richard Gibbs, ki ga ljubitelji dobre filmske glasbe poznajo predvsem po filmih Book of Stars, Music From Another Room, That Darn Cat, pa tudi po komediji Dr. Dolittle in drugih.
Napisal je tudi dodatno glasbeno spremljavo priznane drame Oliverja Stonea Rojena morilca in komedije o samskih mladih ljudeh, ki iščejo pravo ljubezen in sorodne duše v Ne meč"te se stran (Singles).

Komentarji

19.8. 2004 ob 12:17

Film res ni nič posebnega, brez globoke vsebine, a vseeno z zanimivo zgodbo, čeprav na tipičen ameriški način.

— NSV
22.8. 2004 ob 22:31

film je ful dobr=), tut igralci!! vreden ogleda!!! mejte se

— yana
24.8. 2004 ob 9:59

Res ful gut film!

— majchy
9.10. 2004 ob 9:58

to je pa tok hud film

— anita
29.11. 2004 ob 18:09

film je še kr dobr,... morte si ga ogledat:)

— barbara
29.11. 2004 ob 18:11

film ni big deal, drgač je pa res ql,.

— tasha
29.11. 2004 ob 18:13

vredu film... sm nekateri igralci so pa res suck... pa sej veste tisti k ste gledal... bye

— magy
28.12. 2004 ob 6:53

TO JE ZELO DOBER FILM.JE MED MOJIMI NAJLJUBŠIMI.FAJN SE MEJTE!ŠPELA

— SPELA
30.12. 2004 ob 14:15

dober film! gledala sem ga ze enkrat rada bi ga pa se.

— barbara
9.3. 2005 ob 16:48

filmck mi je ful dobr..res je ful hard. mam ga na racunalnku pa se ga ne navelicam gledat. in takrat ko si zaljubljen al'pa ne... vedno ga je vvredno gledat. ful mi j cool. =) (s)mejte se! čaw :)

— odštekana
16.3. 2005 ob 6:44

film mi je bil zelo všeč in sem ga gledala kar 20 krat in sicer na kaseti na katero sm film posnela! upam da bo še veliko takih filmov!

— barby
22.5. 2005 ob 16:13

Film je ful, ful, dobr! (usaj meni =)) Heath Ledger ima ful lepe oči in nasmeh! =P FILM JE VREDEN OGLEDA!!!

— polonchy
26.5. 2005 ob 20:14

Joj ta film je zanič!

— Mala
24.7. 2005 ob 23:10

film.ful dbest je... res... pa še tale glavni igrauc... je tok swetish...da adijo a n... res vredn ogleda... :)

— pia
26.7. 2005 ob 17:25 zvezdica

Ta film je nasploh the best; poleg romantike se lahko še fajn nasmejiš.

— Barbara
28.7. 2005 ob 22:47

Ful dobr film tanajbol je pa tm kokr on ne na tribuni zapoje I love you baby!!!:))

— Hud!
30.7. 2005 ob 22:24

film je najboljši, še posebi pa glavni igralec k je res luštkan. pa ful se smejiš vmes!!pa muska je carska. ocena na lestvici 1-10 je 11

— teens
2.8. 2005 ob 18:00

Puno pohval julii! je simply the best

— Katie
11.8. 2005 ob 14:02

ful dober film ampak sn ze vidla boljse! 8.,5/10

— kr ena
17.8. 2005 ob 15:49

Heath je tok luškan...Js bi ga kr...m!! No drgač je pa cel film carski...

— Bianca
4.9. 2005 ob 15:57

ful so luškan! zakon skejterji borderji mišice,

— mačka
29.10. 2005 ob 18:13

film je ful dober -- dobra igralca ;)

— Alchy
28.11. 2005 ob 14:06

pr temu filmu se čist not uživiš, res d je že kr str amapk je še usen the best

— jao
30.12. 2005 ob 22:27

film je super, glavna igralca pa se bolj - ona ful fajn spila, on pa itak... :-) mislim da tale nasmesek vse pove :-)

— andy
17.1. 2006 ob 7:52 zvezdica

ta film (10 razlogov zakaj te sovražim) je res zelo dober. mislim, da sem si ga ogledala sigurno kakšnih 15-krat. pa mi je še vedno všeč. takšna lahkotna najstniška romantična komedija, kjer navijaš, da prideta glavna lika na koncu skupaj.

— simona
4.2. 2006 ob 18:07

ta film je ful hud! 10 razlogov zakaj te suvražm_kr te suvražm LOL;)papa

— noro
13.3. 2006 ob 20:18

Moj naj, naj, naj,...film!!!Res je zakon!Predlagam da si ga vsi ogledate brez pomislekov!Vživiš se v film in te totalno obnori!P.S.:Pa še Heath Ledger igra v njem!

— Nina :)
16.4. 2006 ob 23:10

dobr film , mi je ful, kaj mogoč ve kera skupina poje notr?Kr so mi ful hudi komadi

— tina
19.5. 2006 ob 23:53

film je bil zelo zanimiv, če si star 14-15 let in peljes prvič punco na zmenek,saj filma neboš gledal ampak boš počel kaj bolj pametnega.moja ocena od 1-10 2.5

— sergej
8.9. 2006 ob 15:53 zvezdica

To je eden res zelo dobro narejen filem po katarem bi se morali vzgledovatitudi drugi.Lepo je v njem prikazana romanca in obenem tudi nekaj prisotnega smeha.Priporočam ga da si ga ogledate tudi drugi.Je film katerega bi lahko začeli prodajat na DVD-ju.

— katja
26.10. 2006 ob 17:40

kr en

— gzhzjh
14.12. 2006 ob 14:29

ta film je res tghe best. poleg tega pa še v njem nastopajo zelo luštni fantje.

— sara
24.2. 2007 ob 15:20

ta filem je najnajboljsi inisem se gledala boljsega filma, carski filem!

— spely
2.5. 2007 ob 11:35

film je res dobr ker še nism vidla tko odličnega para pr nibenmu filmu k je punca res čisto nasprotje ženstveni sestri in je fant res ustvarjen za njo-res komi čakam k film pride u petek,4.5.2007 na kanal a! KOMI ČAKAM

— oja
5.5. 2007 ob 18:25

film mi je bil zelo všeč...sploh heath ledger je zlo lep...pa igralka ki igra kat.vse se dobro izteče.film mi je bil zelo všeč.veliko romantike,komedije vsega...vredno ogleda!zakaj ga ni na dvd-jih?bilo bi fajn gledai posebne dodatke

— manca
1.8. 2007 ob 15:37

THE BEST film, vedno znova iscem kaksen film za primerjavo, pa se mi ne zdi noben dovolj dober... :) Moralo bi biti se vec filmov takih kot je 10 razlogov, zakaj te sovrazim! d|-_-|b

— DoRiS
28.10. 2007 ob 18:05 zvezdica

film je res posrečen.najstniški film ki je komično romantičn.vredn ogleda.ocena:4

— Leyla
13.5. 2008 ob 13:50

film je vreden pohvale

— x
14.6. 2008 ob 15:36

ja je res dober film.vreden oglida. zanima pa me ime skupine na katero je "nora" priljubljena Kat v filmu.

— sara
3.10. 2008 ob 16:30

TA FILM JE NAJ NAJU NAJ BOLJŠI KAR JIH POZNAM!!!!!!!!!!!!!!!!!

— SERGEJA
28.11. 2008 ob 0:00

TV VROČA BEJBE

— KRISTINA BELE
30.4. 2009 ob 2:00

ma kr neki

— janez
19.7. 2009 ob 10:12

film sm gledala spet pred par dnevi in mi je res the best:)
zlo dobra igralska zasedba, spoloh pa Heath Ledger

— ana
14.8. 2009 ob 8:54

R.I.P Heath Ledger najbolši in najlepši igrauc si biu

— ww
14.8. 2009 ob 11:17

oglejte si ta fil k je ful dober res !

— teja
2.2. 2010 ob 13:02

men je full žou k je heath umru on je bil ful cute pa ful je dobr igro še 10 let po preimieri tega filma je bilm šezmeram the best

— tija
16.6. 2010 ob 15:09

ja jst sm ga že zlo velikrat gledla in je ful dobr ! poglejte si ga,priporočam!<3

— ursy
12.7. 2010 ob 19:20

tale film je men ful všeč...verjetno zaradi vsebine tega filma; in tudi nauči te da niso vse izkušnje dobre ;)

— Neya
17.9. 2010 ob 21:03

kull film res dobr

— sarchy
21.10. 2010 ob 16:40

................<3......................

moj 3-ji najljubši film

— lily evans
22.10. 2010 ob 8:29

cool film!!!

— maya
26.10. 2010 ob 12:37

uau what a movie! i'm from USA and i watched all movies but this one... it's the best :D

— able
16.11. 2010 ob 13:43

škoda da je Heat R.I.P

— Saančyy
4.12. 2010 ob 7:56

dobr je res gdaj pa tud ne zato ker je zanimiv

— nejc
8.4. 2011 ob 21:50

NAJJAČI FILM keremu ne segne noben drugi niti do kolen DOBESEDNO!!

— .............
30.5. 2011 ob 18:05

film je res dober!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! pod vsem humorjem in najstniško romantiko se skriva moralna zgodba z čustvi in težko razumljivo zgodbo z veliko nauki in moralami. odličen film,ga priporočam tistim ki gledajo plehke zgodbe pa tudi tistim ki raje gledajo resne filme z veliko čustvi in resno vsebino!!!!!!!!!!!! glejte ga,ne bo vam žal!!!!!!!!!!!!!

— julči
2.8. 2013 ob 10:27

Ta film mi je bil zelo všeč,da sem ga gledal 44-krat . Iz tega filma otroci dobijo veliko izkušenj... In mislim da go bom gledal še enkrat :D

-Jure

— Jure
5.8. 2013 ob 16:32

Ta film je res TOP ! sploh če ga gledaš 2 :D

— Roman
10.9. 2013 ob 19:49

fantastičen romantičen film.

— neli

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.