Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Delfinova zgodba 3D

družinska drama
Podnapisi
1h 53min / 113min
Leto: 2011
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Karen Janszen in Noam Dromi
V zgodbi nepozabne ljubezni in povezanosti ljudi z naravo spoznamo prijaznega dečka Sawyerja, ki odkrije poškodovanega delfina. Zaradi ribiške pasti je delfin izgubil repno plavut, zato je obsojen na počasno in bolečo smrt. Sawyer si pridobi njegovo zaupanje in s pomočjo neuklonljive volje prepriča tudi druge ljudi, da priskočijo na pomoč. Sawyjer si zamisli umetno plavut, s pomočjo katere bi delfin znova lahko plaval, vendar se ob tem sooča s številnimi predsodki trdosrčnih ljudi.

Komentarji

26.10. 2011 ob 17:43

najboljšššššššššš!!!!!!!!hudooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!vi ste najboljš!!!hudo,hudo,hudo,ahaha!!!!woooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

— eva
29.10. 2011 ob 0:15

Resnično najboljša zgodba. Da ti mislit. Sploh kako se lahko živali povežejo z ljudmi. Neverjetno. Vredno ogleda! :)

— Beliver

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.