Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Deček s planine

mladinska pustolovščina
Sinhronizirano
1h 40min / 100min
Leto: 2015
Država: Švica
Jezik: nemščina
Scenarij: Stefan Jaeger, Xavier Koller
Režija: Xavier Koller
Junak najbolj znane švicarske otroške slikanice Ursli uživa v idiličnem življenju veselega pastirja v visokogorski vasici. Toda ob pripravah na praznik, ko morajo dečki z glasnim zvonjenjem pregnati zimo, Ursli prejme najmanjši zvonček v vasi in postane tarča posmeha vrtnikov. Odloči se, da bo kljub globokemu snegu, ledeno mrzlim nočem in nevarni megli odšel na oddaljeno planino, kjer je spravljen največji kravji zvonec in se proslavil kot junak. Nevarna pot ga vodi preko številnih preizkušenj, na srečo pa lahko računa na pomoč dobrih prijateljev in zvestega spremljevalca volkca.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.