Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

DC liga super ljubljenčkov - sinhronizirano

DC League of Super-Pets
animirani film
Sinhronizirano
Na sporedu od: 28.7.2022, Kolosej Ljubljana
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Jared Stern, John Whittington
Režija: Jared Stern
Ko Lex Luthor ujame Ligo pravicnosti, Supermanov pes, Krypto, sestavi ekipo hišnih ljubljenckov iz zavetišca, ki dobijo super moci. Pes po imenu Ace, postane super mocan, prašic po imenu PB, lahko zraste do velikanskih razsežnosti, želva po imenu Merton, postane super hitra in veverica po imenu Chip, pridobi elektricne moci.

V DC ligi super ljubljenčkov sta super pes Kripto in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja, ki delita enake supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko pa Supermana in ostale člane lige pravičnih ugrabijo mora Kripto prepričati druščino iz zavetišča - psa Acea, prašička PB-ja, želvaka Mertona in veverico Chipa, da se naučijo obvladati svoje nove in nenavadne supermoči in mu pomagati rešiti ugrabljene superjunake.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.