Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

DC liga super ljubljenčkov (sinhronizirano)

DC League of Super-Pets
animirani film
Sinhronizirano
Na sporedu od: 18.8.2022, Kolosej Ljubljana
1h 40min / 100min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: slovenščina
Scenarij: Jared Stern, John Whittington
Režija: Jared Stern
Ko Lex Luthor ujame Ligo pravicnosti, Supermanov pes, Krypto, sestavi ekipo hišnih ljubljenckov iz zavetišca, ki dobijo super moci. Pes po imenu Ace, postane super mocan, prašic po imenu PB, lahko zraste do velikanskih razsežnosti, želva po imenu Merton, postane super hitra in veverica po imenu Chip, pridobi elektricne moci.

V DC ligi super ljubljenčkov sta super pes Kripto in Superman nerazdružljiva in najboljša prijatelja, ki delita enake supermoči in se drug ob drugem borita proti kriminalu v Metropolisu. Ko pa Supermana in ostale člane lige pravičnih ugrabijo mora Kripto prepričati druščino iz zavetišča - psa Acea, prašička PB-ja, želvaka Mertona in veverico Chipa, da se naučijo obvladati svoje nove in nenavadne supermoči in mu pomagati rešiti ugrabljene superjunake.

Warner Bros. Pictures prinaša težko pričakovano animirano pustolovščino z naslovom DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV, katero je režiral Jared Stern, v Sloveniji pa si bomo lahko ogledali sinhronizirano različico z izredno pestro in zanimivo igralsko zasedbo.

O zgodbi: Kripto, ki je super-pes in Superman sta nerazdružljiva prijatelja, ki si delita enake supermoči in se z njimi bok ob boku borita proti kriminalu v mestu Metropolis. Ko pa se nekega dne zgodi nepredstavljivo in je Superman, skupaj z ostalimi člani Lige pravičnih, ugrabljen, mora Kripto prepričati pisano druščino iz zavetišča, med katerimi so pes As, TP trebušasta pujsa, želvica Marta in veveriček Čip, da izurijo svoje na novo odkrite supermoči in mu pomagajo rešiti pogrešane superjunake.

DC LIGA SUPER-LJUBLJENČKOV v kina prihaja 18. avgusta, pestro igralsko zasedbo v sinhronizirani različici pa predstavljajo:

Super-pes Kripto: PREDRAG LALIĆ

Pes As: SAŠO PREŠEREN

Superman: KLEMEN BUNDERLA

Batman: MIRKO MEDVED

Morski prašiček Kih: UROŠ BITENC

Čudežna ženska: OTA ROŠ

Aquaman: GREGOR TREBUŠAK

Morska prašička Lulu: BARBARA VIDOVIČ

Pujsa TP: KATJA OGRIN

Želvica Marta: TINA OGRIN

Veveriček Čip: JAKA VIŽINTIN

Lex Luthor: ALEKSANDER GOLJA

Lois Lane: ŽIVA MEDVED

Mark: MIRKO MEDVED

Mačka Mjavkica: ELA KOLŠEK

Pes El: ALEKSANDER GOLJA

Mercy Graves: TINA OGRIN

Flash: JAKA VIŽINTIN

Zelena svetilka: ANAMARIJA KRESE

Kiborg: UROŠ BITENC

Komentarji

17.8. 2022 ob 18:14 zvezdica

Odličen film

— Peter

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.