Kolosej
Film distribucije Fivia

Darilo

misteriozni triler
Podnapisi
Na sporedu od: 13.8.2015, Kolosej Ljubljana
1h 48min / 108min
Leto: 2015
Država: Avstralija, ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joel Edgerton
Režija: Joel Edgerton
Srečno poročena Simon in Robyn se preselita v razkošno novo hišo, ko po naključju naletita na Simonovega nekdanjega sošolca Gorda. Ko jima pošlje drago darilo, ga povabita na večerjo, toda Simon ni navdušen nad obujanjem starih prijateljstev. Ko se darila kopičijo, Gordovi obiski pa postajajo vedno bolj neprijetni, ga želita odsloviti, toda Gordo pokaže pravi obraz in Simonu zagrozi z razkritjem skrivnosti iz preteklosti. Robyn želi odkriti resnico o svojem možu, toda to utegne uničiti njuno razmerje.

Komentarji

12.8. 2015 ob 13:17

Zakaj v kinodvorani Maribor nebi naredli enkrat popoldan ne pa samo večer tega filma????

— marko
25.8. 2015 ob 14:05

misteriozni triler.... to mam pa rad! :D

— JES
26.8. 2015 ob 13:07

Film sva si ogledala včeraj, v Kranju, v dvorani št. 2. V tako zanemarjeni dvorani še v življenju nisem sedela, povsod so bile smeti, med sedeži in po tleh kokice... Če ne premorete več niti osnovnega čiščenja enostavno zaprite vrata... ker vse ostalo je ena sama velika sramota.

p.s. sam film je vreden ogleda... po folgme času nekaj boljšega.

— Kokica
4.9. 2015 ob 10:11

Recenzija Andreja Gustinčiča za MMC RTVSLO

http://www.rtvslo.si/kolumne/oko-za-oko-o-filmu-darilo/372370

— fuller25

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.