Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Dan padca Bastilje

akcijski
1h 32min / 92min
Leto: 2015
Scenarij: Andrew Baldwin in James Watkins
Režija: James Watkins
Lahkomiselni Michael se na ulicah Pariza preživlja z žeparjenjem, toda nekega dne po naključju ukrade plišastega medvedka, v katerem je skrita bomba. Ker je osumljen terorizma, se na lov za njim poda trdoživi agent CIE Sean, ki kmalu ugotovi, da se je Michael po nesreči znašel sredi dobro načrtovane zarote. Da bi razkrinkala podkupljene francoske uradnike, morata Michael in Sean združiti moči ter se z učinkovito kombinacija iznajdljivosti in surovosti zoperstaviti zločincem in policistom, ki ju lovijo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.