Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Dan neodvisnosti: Nova grožnja 3D

akcijski zf spektakel
Podnapisi
Na sporedu od: 23.6.2016, Kolosej Ljubljana
2h / 120min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Carter Blanchard
Režija: Roland Emmerich
Režiser apokaliptičnih spektaklov Dan po jutrišnjem, 2012 in Napad na belo hišo človeštvu znova prinaša pogubo iz vesolja. 20 let po Dnevu neodvisnosti, ko se je človeštvo komaj ubranilo pred Nezemljani, se Zemlji približuje nova nevarnost. Zlobni vesoljci so tik pred porazom uspeli poslati klic v sili, da bi priklicali še večjo vojsko. Ljudje so se v tem času s pomočjo novih tehnologij poskusili pripraviti na morebitno novo invazijo, toda novo orožje vesoljskih zavojevalcev lahko s pomočjo spreminjanja gravitacije v trenutku uniči celotna mesta. Na srečo so junaki prve vojne še vedno sposobni galaktični nesnagi pokazati, kako se je potrebno boriti za neodvisnost.

Po 20 letih prihaja nadaljevanje legendarne ZF uspešnice v spektakularnem 3D formatu! Desetletja po prvem napadu nezemljanov grozi Zemlji nov napad. Namesto Willa Smitha bomo tokrat videli Liama Hemswortha, zato pa bo ostanek prvotne zasedbe (Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox) znova ponovil svoje vloge.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.