Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Dajmo, fantje

komična kriminalka
Leto: 2013
Država: ZDA
Scenarij: Noah Haidle
Režija: Fisher Stevens
Po treh desetletjih v zaporu bivši kriminalec Val znova sreča nekdanjega najboljšega prijatelja Doca. Ta ima nalogo, da do naslednjega jutra maščuje nesrečno smrt sina šefa kriminalcev in umori Vala. Ker se oba zavedata, kaj se bo zgodilo, skleneta v spomin starega prijateljstva preživeti zadnjo noč v velikem slogu. Ukradeta hiter avto, pobereta ostarelega prijatelja Hirscha in skupaj se odpravijo po starih poteh popivanja, drog in lepih deklet. Toda naposled se je potrebno soočiti z resnico in dokazati, če stari pesjani v sebi premorejo še kaj zvestobe in mladostne vročekrvnosti.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.