Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Cukrček

mladinska plesna drama
Njene sanje. Po njenih merilih.
Na sporedu od: 16.9.2004, Kolosej Ljubljana
1h 34min / 94min
Leto: 2003
Država: ZDA
Scenarij: Kim Watson, Alonzo Brown, Kate Lanier, Susannah Grant
Režija: Bille Woodruff
Honey Daniels ples teče po žilah in za uspeh je pripravljena narediti vse. S predanostjo ji tudi uspe priti v sam vrh šovbiznisa, a tako hitro, kot je prišel uspeh, pride tudi neuspeh. A Honey se ne da in začne znova. V glavni vlogi v tem urbanem plesnem filmu igra Jessica Alba.

Zgodba

Dolga leta je ambiciozno in vztrajno plesalko ter koreografinjo gnala trdna volja, čeprav so v njen uspeh dvomili celo njeni najbližji. V nasprotju s starši, ki so se raje oklenili varne prihodnosti, se Honey preseli v osrčje mesta, kjer so ulice polne energije, plesa in glasbe. Življenje je sicer neizprosno in premagati je potrebno številne ovire, toda nagrada za trud bo enkrat poplačana. Podnevi uči okoliške otroke plesati hip hop, zvečer pa po končani strežbi zaživi na plesišču, kjer navdušuje s svojimi očarljivimi gibi. Nekega dne jo v klubu opazi cenjeni producent najuspešnejših MTV videospotov, ki ji ponudi vlogo plesalke v enem izmed njegovih projektov. To je za Honey končno priložnost, da pokaže svoje znanje in sposobnosti ter da izživi svoje sanje. Kmalu začne skrbeti za koreografijo pravih zvezd hip hopa in R&B-ja (Missy Elliott, Ginuwine, Jadakiss & Sheek, Tweet). Toda po bliskovitem uspehu nastopi razočaranje. Honey se vrne v vsakdanji svet in s pomočjo neverjetno odločnih soseških otrok ponovno odkrije ljubezen do plesa.

V energični glasbeni drami navdušuje tudi Lil' Romeo v vlogi Bennyja, ki hrepeni po uspehu podobno kot Honey. Mekhi Phifer je Honeyjin fant Chaz, trezen, preudaren glas razuma, ki si želi, da bi Honey našla srečo in ostala v njegovem življenju. Joy Bryant je plesalkina zaščitnica in najboljša prijateljica Gina. Veseli se Honeyjinega uspeha, toda obenem se ji porajajo dvomi. Mlado igralsko zasedbo sestavljajo še David Moscow, Zachary Isaiah Williams in Lonette McKee, v filmu pa gostujejo še Missy Elliott, Ginuwine, 3rd Storee, Shawn Desman, Tweet in Jadakiss & Sheek.

Režiser Bille Woodruff je ustvaril sodobno dramo, polno glasbe in plesa. Scenarij sta napisala Alonzo Brown & Kim Watson. Producenta sta Marc Platt in Andre Harrell, Billy Higgins pa je prevzel vlogo izvršnega producenta.

Za glasbo so poskrbele zvezde hip hopa, R&B-ja in urbane glasbe, med drugim Missy Elliott, Fabolous, Tweet, Yolanda Adams, Knocturnal, Amerie in Nate Dogg, na albumu pa sodelujejo še Sean Paul, Blaque feat. Chingy, Lil'Mo, Mark Ronson in Jadakiss & Sheek.

Igralska zasedba

Jessica Alba (Honey Daniels) je v filmu Cukrček prvič v svoji karieri prevzela vlogo glavne igralke v celovečercu. Pred kratkim je sodelovala z Jamesom Cameronom pri projektu Dark Angel, ki je bil režiserjev povratek po Titaniku in hkrati njegov prvi televizijski podvig. V Foxovi enourni seriji je igrala vlogo Max, genetsko potenciranega človeškega prototipa, ki pobegne svojim vojaškim stvariteljem in se skrije v Seattleu 21. stoletja. Prva sezona ji je prinesla nominacijo za zlati globus in nagrado People's Choice. Prejela je nagrado TV Guide za najboljšo novinko leta in nagrado Teen Choice za najbolj priljubljeno televizijsko igralko.

Že pri 12 letih se je posvetila igranju in kmalu je dobila manjši vlogi v celovečercih Camp Nowhere in Leaving Las Vegas. Dve leti kasneje je zaigrala v družinski seriji Flipper. Pri šestnajstih se je posvetila gledališču, nato pa zaigrala stranski vlogi v filmih Idle Hands in Never Been Kissed (ob Drew Barrymore). V Londonu je posnela vlogo v neodvisnem celovečercu priznanega britanskega režiserja Johna Duigana Paranoid, v Maleziji pa glavno vlogo v filmu The Sleeping Dictionary (ob Bobu Hoskinsu, Brendi Blethyn, Emily Mortimer in Noahu Taylorju).

Mekhi Phifer (Chaz) je navdušil tako kritike kot občinstvo z vlogami v raznovrstnih filmskih žanrih. Nazadnje smo ga videli ob Eminemu, Brittany Murphy in Kim Basinger v veliki uspešnici Curtisa Hansona 8 Mile. Zaigral je v celovečercu Paid in Full in filmski različici Shakespearovega Othella 0 ob Julii Styles in Joshu Hartnettu.

Svojim številnim televizijskim dosežkom je dodal še vlogo v z emmyjem nagrajeni seriji ER. Ob Beyonce Knowles je odigral glavno vlogo v MTV-jevem izredno gledanem filmu Carmen: A Hip Hopera. Vloga v filmu A Lesson Before Dying, ki je prejel nagrado emmy, mu je prinesla nominacijo za nagrado NAACP Image. Dokazal se je tudi v uspešnici Brian's Song in v filmu The Tuskegee Airmen, pa tudi v priljubljenih policijskih serijah Homicide: Life on the Street in New York Undercover. Svoj filmski prvenec je zabeležil z glavno vlogo v filmu Spika Leeja Clockers. Kot razpečevalec mamil Strike je prepričal številne filmske kritike. Sledila sta komedija High School High in uspešni triler I Still Know What You Did Last Summer, v katerem je zaigral ob Jennifer Love Hewitt, Brandy in Freddieu Prinzeu, ml. Pojavil se je v družinski uspešnici Soul Food (ob Vanessi Williams, Vivici A. Fox in Nii Long), pohvali pa se še z vlogami v filmih Hell's Kitchen, NYC, Tears of a Clown, An Invited Guest (leta 1999 nagrada občinstva na filmskem festivalu Urbanworld in glavna nagrada na festivalu v Acapulcu) in The Imposter. Junija leta 2002 mu je filmski festival American Black dodelil nagrado Rising Star.

Joy Bryant (Gina) se je na velikem platnu uveljavila leta 2002 z vlogo v režiserskem prvencu Denzela Washingtona Antwone Fisher. Odigrala je ljubico glavnega junaka, ki ga je upodobil Derek Luke. V letošnjem letu naj bi jo videli v treh projektih. Pred kratkim je končala produkcijo filmov Three Way Split in Getting the Man's Foot Outta Your Ass in Other Life Lessons. Prvi je neodvisni triler režiserja Scotta Ziehla in je posnet po romanu Gila Brewerja Wild to Possess (1963). V celovečercu, ki govori o umoru, ugrabitvi, izsiljevanju in prevari, bodo zaigrali tudi Gina Gerson, Dwight Yoakam, Ali Larter in Desmond Harrington. Drugi prihajajoči film je ustvaril Mario Van Peebles. V njem bo Joy nastopila ob Nii Long in Davidu Alanu Grieru. Svojo prvo televizijsko vlogo je dočakala v MTV-jevi produkciji Carmen: A Hip Hopera in sicer ob Beyonce Knowles in Mekhi Phifer. Sledila je manjša vloga v komediji Showtime (ob Eddieju Murphyju in Robertu DeNiru).

Priljubljeni rap pevec Lil' Romeo (Benny) je s filmom Cukrček vstopil še v filmski svet. Leta 2001 je pri 14 letih obnorel najstnike s svojim prvim albumom Lil' Romeo, ki se je prodal v milijonski nakladi. Njegova prva uspešnica je bila mala plošča My Baby, ki mu je še istega leta prinesla Billboardovo nagrado za najboljšega rap izvajalca in najboljšo rap pesem. Kot najmlajšemu solistu vseh časov mu je že v prvem tednu uspelo priti na vrh Billboardove lestvice. Svoj igralski talent je dokazal s svojo oddajo na Nickelodeonu Romeo!, v kateri blesti ob svojem očetu. Njegov drugi album Game Time je izšel decembra 2002.

David Moscow (Michael Ellis) je odigral vlogo Younga Josha, lik Toma Hanksa pred preobrazbo, v svojem prvem celovečercu Big. Sledile so vloge v filmih Just Married (ob Ashtonu Kutcherju), Riding in Cars with Boys (ob Drew Barrymore), Restaurant (ob Adrienu Brodyju) in Hurricane Streets. Slednji je dobitnik nagrade na filmskem festivalu Sundance.

Na televiziji je najodmevnejša vloga v seriji Zoe, Duncan, Jack and Jane, na gledališkem odru pa vloga v broadwayski igri What's Wrong With This Picture. Trenutno piše scenarij, ki ga bo tudi produciral, prav tako pa se ukvarja s produkcijo nebroadwayskega mjuzikla.

Lonette McKee (Darlene Daniels) je vloga Julie LaVerne v igri Show Boat prinesla nagrado Tony. Že s svojim prvim celovečercem Sparkle (1976), v katerem se je dokazala tudi kot odlična pevka, je navdušila številne kritike. Sledili so filmi The Cotton Club, 'Round Midnight, Men of Honor, He Got Game, Malcolm X, Jungle Fever, Which Way Is Up? in Brewster's Millions. Na odru je med drugim odigrala glavno vlogo v mjuziklu Lady Day at Emerson's Bar and Grill, posvečenemu Billie Holiday. Napisala, producirala in posnela je več zgoščenk, trenutno pa piše scenarije in študira filmsko režijo.

Pri štirih letih je Zachary Isaiah Williams (Raymond) zaigral vlogo Lesterja v prvem originalnem filmu Nickelodeona Maniac Magee. Sledila so gostovanja v serijah Becker Roswell, The Parkers, For Your Love in General Hospital. Že od malega snema reklame, med drugim za Fisher-Price, Hasbro, Macy's, Sketchers, McDonalds, Carnation in Nike. Tedensko igra vlogo Garyja Millerja v novi Nickelodeonovi seriji Romeo!, ki jo je TV Guide uvrstil med 10 najboljših otroških oddaj.

Filmska ekipa

Bille Woodruff (režiser) se je tokrat prvič dokazal kot režiser celovečerca. V svoji karieri je poskrbel za režijo glasbenih spotov številnih svetovno znanih izvajalcev, kot so Outkast, The Backstreet Boys, Usher in Britney Spears. Mnogim je s svojim talentom pomagal do zvezdništva. Z izrednim občutkom za modo je ustvaril nepozabne podobe rap izvajalcev Timbaland & Magoo in Salt-N-Pepa, R&B skupin Dru Hill in The Tony Rich Project, novincev Next in Joi, ter veteranov v svetu glasbe Glorie Estefan, Jody Watley in Celine Dion.

Za scenarij sta prvič v karieri v celoti poskrbela Alonzo Brown & Kim Watson (scenarista). Sodelovala sta že pri celovečercu Liberty Street.

Mervyn Warren (skladatelj) je izredno priznan avtor filmske glasbe, glasbeni producent, pesnik, aranžer, pianist in izvajalec. Petkrat je prejel nagrado Grammy (10 nominacij) in sedemkrat nagrado Dove (10 nominacij). Njegovo delo vključuje številne glasbene zvrsti, med njimi pop, R&B, hip hop, klasiko, jazz in gospel. Sodeluje z raznolikimi izvajalci (od Barbre Streisand do skupine DMX) in ustvarja za različne filmske žanre (komedija, drama, akcija…). Od leta 1980 do 1991 je pel v a cappella sekstetu "Take 6" in v tem času posnel dva albuma. Skupina si je prislužila številne nagrade: Grammy (4), Dove (6), Stellar (2) ter nagrado Soul Train. Z gospel albumom Handel's Messiah: A Soulful Celebration je prejel še enega grammyja (5 nominacij), nagrado Dove (2 nominaciji) ter nagradi Gospel Music Workshop of America. Skupaj z Babyfaceom je produciral R&B uspešnico skupine As Yet Last Night, ki se je uvrstila na vrh Billboardove lestvice. Zaslužen je tudi za uspešnico Whitney Houston I Believe In You & Me in Donne Summer The Power of One. Sodeloval je Quincyjem Jonesom in Davidom Fosterjem ter ustvarjal tudi za izvajalce Celine Dion, Brandy, LeAnn Rimes in mnoge druge. Kot komponist se je izkazal v številnih filmskih uspešnicah, v zadnjem času v celovečercih The Wedding Planner, A Walk to Remember in Marci X.

Laurieann Gibson (koreografinja) je ena najbolj iskanih koreografinj v svetu "show businessa". Njeno delo lahko občudujemo na televiziji, koncertih, podelitvah nagrad, v glasbenih spotih in filmih. Na poti do zvezdništva je pomagala izvajalcem, kot so Puffy, Mary J. Blige in Brandy. Kanadčanka se je pri 17 letih preselila v New York, kjer se je šest let kalila v plesnem gledališču Alvina Aileyja. Z vlogami v nebroadwayskih produkcijah Cats in A Chorus Line je prepričala številne kritike. V filmu igra koreografinjo Katrino, ki skuša izpodriniti Honey.

Komentarji

26.8. 2004 ob 10:48 zvezdica

FILM JI FULL hud!!! sm vidla reklamo oz. dokumentarno oddajo na čarli tvju in je ful hud.!!! č si usekan na ples še pusebi p na hip-hop je to naj naj najbolša filmo tem.! =) AyD,,,užiwite še naprej, papa*

— cassiopeia
26.8. 2004 ob 13:18 zvezdica

film k je biu drugje v evropi premiera ze pred enmu letom. dost pozn je tale film pršu v naše kinodvorane. drugač je pa to en film o plesu ( hip-hop ), ki je za moje pojme dobr. velik movanja pa dobre glasbe. splača se ga it gledat!!

— Barby
31.8. 2004 ob 18:12 zvezdica

Izredno dober film, priporočam ga vsem ki imate radi ples in dobro glasbo. Zanimivi igralci, dobra vsebina... skratka vreden ogleda

— Sweety
1.9. 2004 ob 11:56

js pa iščm pa iščm premiero filma street style... a ve kdo kej o tem? sm vidla reklamo in morm gledat. tnx

— b-girl
1.9. 2004 ob 19:49

hud film do konca ... slisu ms da bo clo prsla na premiero Jessica Alba... a je to res ?

— jessica
2.9. 2004 ob 20:27 zvezdica

film je ful dober, vidla sm ga po dvd iz amerike sicer brez podnapisov vendar je ful dober.

— plesalka
3.9. 2004 ob 16:57 zvezdica

ja pomoje bo tut ful hud film, k sm jst tut na carliju gledala dokumentarca!! no uzivite se naprej. lpp*

— bonbonček.. haha
3.9. 2004 ob 18:03

ma ja.. reklama je huda.. to remo ledat :D

— energy
4.9. 2004 ob 20:53 zvezdica

Film je fuul sladek. tipica je col,... Ples mi je tko in tko zakon, se posebi pa hip, hop,... gledite ta film, nebo vam žau! fuuul huda muzka

— Alya
5.9. 2004 ob 21:58 zvezdica

film je prva liga.tud ce niste v plesu vam bo vsec.pa glavna igralka je full huda

— u
7.9. 2004 ob 12:43 zvezdica

ej, pejte gledat ta film ne bo vm zal!

— hi!
7.9. 2004 ob 18:16 zvezdica

Hjo! Slovenci smo pa pozni! :-) Ta film sem gledal že pred enim letom in moram rečt, da je res fantastičen, še posebej za tiste ki imajo radi HIP-HOP in so nori na street dance in za vse, ki imajo radi luštna dekleta! Ta film si morate pogledat! Če bo gledanost velika, si boste lahko čez nekaj mesecev ogledali še en podoben film o HIP-HOP-u (You Got Served), v katerem igrajo člani zasedbe B2K in sem si ga jaz prav tako ogledal že pred pol leta in je bil super, čeprav ne tako kot Honey ampak vseeno! Zatorej pojdite v kino!

— Knedl
8.9. 2004 ob 22:16 zvezdica

ta film sej jest že vidla in ga morte nujno it gledat vsi ki imate ardi hip hop-ples in glasba. v teh 94-ih minutah vidš dobr ples in še boljš glasbo! zasluži si čisto desetko!

— HUDO!
9.9. 2004 ob 13:34

TA FILM JE PA TAK NAJBOLŠI.!!!:)

— BeBa
9.9. 2004 ob 19:01

Film se si ze imela priloznosti ogledat za 122 sit, ceprav sem uporniski odbijala. Zdaj pa si za ogled moram placat 1000 sit. Kar neki :(

— BLONDE
10.9. 2004 ob 16:57 zvezdica

Je en najboljših filmov v zadnjem času. Res je vreden ogleda: dobra glasba, dobri igralci in res full dober ples, če bi bli vsi taki videospoti kot jih tu snemajo, bi jih bilo vredno gledat!

— Barbara
10.9. 2004 ob 19:27 zvezdica

ej film je dbest..res ce ti je gut hip-hop pol mors jet gledat ta muvi;) hude koreografije,huda muska pa hudo plesejo usi tko da ;) js sm ga ze parkat widla na compu pa ga bom sla se u kino gledat..ayde

— tasyka
10.9. 2004 ob 22:39 zvezdica

EJ FILM JE RES FUL DOBER!!!em jaz sn ga gledla ze na dunaju pa mi je ful vrei!ce ti je dance vsec hip-hop te ga iji glejat nebo ti zau!!!aydek by **

— B-malecka
12.9. 2004 ob 11:26

ta film je ze skor flashdance 2 c ne se bols! muska je u ibr huda, mogoc je use skup mejckn pocukran, ampk sj more bit mal... drugac mekhi pfifer je dobr kot vedno (no, vsaj brez bele halje od urgence), modelka je tud uredu, tamala dva sta sweet, FILM JE UREDU!

— jst
13.9. 2004 ob 13:17

vsi morte it gldat ta film k bo ful hud lepo se mejte ob gledanju filma maribor rule

— maja
15.9. 2004 ob 18:00

Ful dobr film morm rečt, sploh pa za tiste k misljo na sex!!Ful vellik sexa, zato.

— ursa
16.9. 2004 ob 0:08 zvezdica

Pozabite na kvaliteto in se prepustite ritmu. Leta 1981 rojena Jessica Alba je Honey Daniels, vroča, seksi, simpatična in strašno nadarjena hip hop plesalka, ki ji uspe veliki met. Nastop v videospotu raperja Jadakissa in vrtenje v zvezdniško glasbenih krogih, kamor večkrat zaideta tudi Ginuwine in Missy Elliott. Ja, bejba se iz povprečne mladenke čez noč spremeni v zelo iskano koreografinjo hip hop spotov, v vročo robo, v novo princesko glasbene industrije, ki si vedno izmisli kaj novega in na MTV prinese svežino ter originalne ideje. Nič čudnega, glede na to, da živi na robu geta in da se sekira za usodo najstnika Bennyja (igra ga mladi rap zvezdnik Lil' Romeo, sicer sin zvezdnika Master Pja), ki podleže družbi delinkventnih kolegov in pristane v arestu. Pozabite na klišejsko in vsaj tisočkrat videno zgodbo, na nepotrebne zaplete in povprečno igralsko predstavo in se prepustite izjemnem hip hop soundtracku, dobrim ritmom in vročem miganju na plesišču.

— iztok gartner
16.9. 2004 ob 11:28

Ta film morte it gledat k je full hud-pa se trailer je kul. Ma pejte ga gledat pa vam ne bo žal!!! Uzivite

— Katy
16.9. 2004 ob 16:43

Filma se sicer nisem gledala, ampak mislim, da je to najbolši film kar so jih kdaj posneli(vsaj po reklamah tak zgleda)! (S) MEJTE SE!

— ^anc|ka14
17.9. 2004 ob 11:35

ga morm it najprej še gledat

— mojca
17.9. 2004 ob 19:32 zvezdica

zgornji besedi povesta vse! ful je the best film, posebej glavni igralec ful luštkan, pa ples totalno zažge. ma ajde ni boljšga filma!!!

— Barbara
17.9. 2004 ob 19:49

ta reklama je čepa huda.ma res.! lil romeo.je mstn.stary.čep.ne!* komaj čakam da si ogledam ta film.mama mia.! alla folk lepo se mejte.=))) *

— shony
17.9. 2004 ob 19:52

hud film. mater res. *še najbolj je sexi bejba ki pleše. ko bi jo.* adijo

— sexi
17.9. 2004 ob 21:45 zvezdica

Film je lep. Všeč mi je, ker se je glavna igralka - plesalka zavzela za otroke na cesti. Všeč mi je, da se ni prodala, da bi uspela. Bila je prisrčna, trdna in odločna hkrati. Lepo sporočilo!

— Ivan
18.9. 2004 ob 10:09

zelo dober film z veseljem si ga grem ze 2 ogledati med naj filmii je :)

— FiFi
18.9. 2004 ob 20:35

film je d beest! folk, pejte ga gledat, ne bo vam žou!!! lp

— ena pač
18.9. 2004 ob 21:21 zvezdica

ampak je p reeesss ful hud film=) jst sm ga 2krat widla p še 200krat bi ga.mudelka je took qt p un mudel(njen) tip=) jaaooo...p kok je huda muska k t ema d bi kr ustau p začeu dansat.hehe =) ta film rul=)

— kim
19.9. 2004 ob 10:27

film je tok hud!res je ful hud in najbolši in wse...film je ful dobr za tiste k plešejo k se pol začnejo zawedat kok radi plešejo!ful hud! morte ga gledat!

— *honey*
19.9. 2004 ob 16:59 zvezdica

Ok, gledala sem film in razen plesa je bil to najbolj beden film vseh časov (po mojem mnenju). Ona nasmejana cel čas (halo), pride na snemanje in zna koreografijo, ki je kao ne, zato ker je nova (zelo slab scenarij), bedni prizori in še bolj pogovori. Najbolj bedno od vsega pa je, ko je šla na trening in dva tipa hodita pred njo ona pa: ˝Hej, padel ti je papirček.˝ Eden odgovori:˝Kaj bi mi brez naše Honey!˝ No tuki sem se vprašala če sem slučajno kaj zamudila ali pa prespala.žal nisem Drugače pa plešejo ful dobr! LP

— Amina
19.9. 2004 ob 17:07 zvezdica

Ej, the best movie kar sm ga gledala! Res, nor je film, zato k obužujem HIP HOP, pa še ta igralka je NAJBL lušna punca, pa tok hudo pleše da je za znort!!! Kdor si tega filma še ni ugledu, nej gre že dans ga gleda!! Se splača dt čuka!! Hip hop fenica

— Leya
19.9. 2004 ob 17:15

sicer filma še nisem vidla ampak reklama je ful kul! nujno grem gledat!

— plesalka
19.9. 2004 ob 18:05

jz sm gleala reklame p s mi zdi d j to en hud film,sploh zto k sm na splošno usekana na ples.hip-hop j res trenutno najbl popularn ampk to dela mtv,ples je pa še vlik druzga.film j saj po reklamah sudeč hud,sm ne bl k dirty dancing 2!uživite*p.s. bom šla gleat :P

— kr ena
20.9. 2004 ob 8:32

ej film je najboljši. sploh če maš rad hip hop, pa če rad plešeš, pa igralska zasedba je tud nora.res se splača ogledat!

— maja
20.9. 2004 ob 13:49 zvezdica

film je cool mam dvd in sem ga gledla že 10x tudi sama plešem v plesni šoli in ker je v filmu veliko plesa je zel cool tudi glasba je cool oglejte si film sicer vam bo žal film je enkraten!

— mojca
20.9. 2004 ob 14:08

film je naj naj naj naj naj bolši na tem svetu!

— mojca
20.9. 2004 ob 14:12

Dober film. pa un tamau z uno frizuro je ful smešen hahahah

— Dance
20.9. 2004 ob 16:21

Tisti ki vam je znan Irc in ki ga seveda tudi uporabljate pridite na kanal #kolosej.mb kjer boste lahko tudi tam izmnejali svoja mnenja o filmih. Ne zamudite super proložnosti za nova spoznanja in za VELIKO ZABAVE!!! Povejte še za ta kanal drugim ki se naj tudi pridružijo in zaenkrat je kanal še nov za to ostanite na njem. :) Lp, master kanala #kolosej.mb

— kolosej.mb
20.9. 2004 ob 22:48 zvezdica

serbus =) kaj naj povem...film je full legenda.morem priznat da je meni tui baje ples pisam na kožo...in da v tem uživam pa nei mela nic proti ce bi se mi zgodlo isto.hja film mi je najboljsi do zdaj...je moj naljubsi...kaj naj še recvem...ljubim ples in ta film to je to!! =))

— M|[ss]|Y
21.9. 2004 ob 12:25 zvezdica

Ta film je res zakon.Dobra glasba,dobre koreografije in še boljši glavni igralec-pravi mačo. Popolnoma me je prevzel.Celo,tako zelo,da sem se odločila,da grem v plesno šolo,plesat HIP HOP. In če si še niste ogledali tega filma vam svetujem da si ga ogledate čim prej.Ne bo vam žal.

— ZAKON
22.9. 2004 ob 20:01

ja film je ful hud=) mau pozn smo ga dobl ampk je hud=)

— phebobe
22.9. 2004 ob 20:42

samo v 3 besedah:FILM JE ZAKON,morte si ga ogledat,pa glasba,pa valda da ples vse je the best

— muci|{a
23.9. 2004 ob 19:25

ta film je full dobr tko d vm ga priporocam

— 14 letnica
24.9. 2004 ob 14:45

čaw folk! če si usekan/a na hip-hop pol je ta film zate ej ni bolšga filma od CUKRČKA! užiwite še naprej ajd pa-pa MWA VSEM

— ew@
24.9. 2004 ob 18:34

Ful je zakon ta film!!

— honey
25.9. 2004 ob 11:51

kr en glup film! jessica alba sucks big time!

— ...
25.9. 2004 ob 21:56

Svetski film!Res:) Tisti,ki OBOŽUUUJETE ples,si ga oglejte! NA koncu so tak dobro plesali,da sem kar kurjo kožo dobila:)

— ines
26.9. 2004 ob 13:15

hip-hop wanted 4ever!ta film je najbolši z vedno!!carski je sploh ni besede d bi biu znč!!CUKRČK RULA 4EVER

— petra
26.9. 2004 ob 17:30

fulll luškan filmček...wredn ogleda...*mwa*LP*

— *maška*
27.9. 2004 ob 19:44

morm reč d je film full hud k sm ga šla gleat u koloseja..in ej res ql..film..p še fuul huda muska je u filmu..res d best!!tko d ne bo wam žou., če si ga grete ogledat...!

— r&b_girl
28.9. 2004 ob 18:11

Končno. Šla gledat film, bla naudušna... Skratka ta film je ful d best. Men je biu res hud. Hudi plesi,ženska, igralci,muska,... Skratka res!!!

— Lizzy
28.9. 2004 ob 20:58

čao,jst še nism gledala filma,a je res tok dobr kokr pravjo.A res ta glavna vloga sploh v filmu ne pleše velik.papa s-mej te se

— Kiki
29.9. 2004 ob 16:08

lejte tkole je!!!film je full hud sm zrd plesa pa muzke, k to je dtgač tipična holivudska zgodbica!!!aja pa igralci tud zažigajo d nam zabla!drgač pa PEJTE GLEDAT!ajd

— anja
30.9. 2004 ob 0:21

Ta film je pa res neki njabolsga kar je v tem letu prslo na sceno!tko da res si ga morte jit cimprej ogledat tisti ki si ga se niste!Jz sm ga ze ene 4krat gledala pa mi je vsakic bols!Res splaca se!

— Honey!
30.9. 2004 ob 12:36

ej ta film je res najbolši ,res pjte ga gledat,glavn igralc je res isti k moj tip,no res tisti k obožujete hip hop morte it v koloseja,aja no pa keli če slučajn gledaš ti morm puvedat da te mam najraj!love

— kul
30.9. 2004 ob 18:38

Film je poln energije. Tisti ki imate radi hip hop glasbo in ples, si ga le oglejte saj boste zelo uživali. Film je vreden drugega ogleda!!! Imejte se fajn in uživajte...cao

— karci
1.10. 2004 ob 23:26

jaaa... men je biu film ful hud in ga priporočam usm k mate radi hip-hop pa ples!!! res pejte ga gledat!

— bronhi
2.10. 2004 ob 0:05

niste resni, najprej naj bo jasno, da hip hop NI ne ples, NE glasba, temveč kultura, ki se deli na 4 elemente (rap grafiti dj breakdance). ja ja bo treba kšnga krs-a oz. v plejer vržt

— Samm
2.10. 2004 ob 0:56

lil'romeo je tolk qt! on je res faca pa tut un tamau zravn

— leola
2.10. 2004 ob 0:59

lil'romeo, lil'romeo, lil'romeo...qt, qt, qt, qt... jst se strinjam s tabo on je pa resqt!!! :)

— elena
2.10. 2004 ob 14:07

ma film je bedn če res nisi zlo naudušen nad hip hopom, ker je zgodba preveč predvidljiva.

— ni tok fajn
2.10. 2004 ob 15:41

film cukrček je ful hud k je tok plesa not jst bi ful da bi blo vec takih filmov! caw

— anamarija
2.10. 2004 ob 22:26

Film je res prava uspešnica.Je zelo preprost in lahko razumljiv.Bil mi je zelo všeč tako kot mojim trem prijateljicam.Ogleda le smo si ga skupaj in moram rečt da smo ZELO uživale.Papa

— Urša
2.10. 2004 ob 23:34

Totalno brezvezn film!Sploh se nič ne zgodi v tem filmu.Brez neke vsebine,nekih dogodkov pravih... kr nekaj v glavnem!

— Bananca
3.10. 2004 ob 13:21

folk ta film je ful hud!!! ej morte ga it gledat, še posebej tisti ki obožujete črnce->just like me!!:) vsi tipi so ful kjut pa mudeli ful dobr plešejo!! joj, škoda k v sloveniji ni črncev! I LOVE BLACK GUYS! evo, enga big lupčka vsem črncem in mulatom:*

— *beach*baby*17*
3.10. 2004 ob 15:57

Hey! Tale film smo ale s kolegicami gledat za moj B-day, in nm je bil usem fuuul usec, ampak res- se posebi pa filmska muska (rula!!!)! Jst sm takoj nasledn dan dubla soundtrack in je res super... Tko da...n vem...vsi, k obozujete hip hop (tako zvrst plesa kot zvrst muske- jst namrec spadam v obe kategoriji) si pejte ogledat tole...Muvi rula!!! & hip hop tut:)!

— *Mashy*
3.10. 2004 ob 19:53

ful hud film kdor ga še ni vidu nej ga gre hit pogledat!

— holly
5.10. 2004 ob 18:30

ful hud film in koreografije!

— $janchy$
5.10. 2004 ob 21:21

Zelo dobr film za fane hip hopa in vse druge itq ga morte vidt pa muska rulz

— nasty
7.10. 2004 ob 16:30

hy!lep pozdravcek vsem,,,glede filma pa,plesejo res the best pa tud tota baba ko nastopa je tak lustna deklina da je kuj hudo,,,hehe!!!res doro dance-ajo!!! am,,,film pa drgac ni tak full dober nia tiste ta prave zanimive zgodbe,,,se me razumete kaj mislim!!!drgac pa superca ne,nias kaj!!! dijo uzivajte rvm:*

— ;)))
7.10. 2004 ob 19:20

moj daleč naj film!pune dobro!

— katja
8.10. 2004 ob 16:10

S katjo sva skupi gleale!Coolsko

— Angel
9.10. 2004 ob 11:52

Film je the-best eden izmed najboljših predvsem za tiste ki obožujejo hip hop.priporočam vam da si ga ogledate dokler je še to možno, ker drugače vam bo žal!:) uživajte pa hitro v kino ali pa kamor kje si ga lahko ogledate:)(nebo vam žal)

— Tamy
9.10. 2004 ob 11:55

Hy.fil je ful cool tako kot je že Tamy napisala res vam ne bo žal pa še Lil Romeo je tak cute:))* Mejte se čaw NINA

— NINČY
10.10. 2004 ob 12:07

EJ,NISM SE GLEDALA FILMA,GA GREM KMAL,PA UPAM DA BO CARSKI TKO K VM!!!LUPCKA

— č3B32cA
10.10. 2004 ob 15:35

meni osebno je bil film všeč...sicer je nekako podoben filmu save the last dance ampak vseeno...vreden ogleda :)

— PU_SI
11.10. 2004 ob 18:22

mislm da je film ful carski,in da zažiga.ej folk pridte pa puglejte!

— yozo
13.10. 2004 ob 15:25

film sploh ni tko dobr kukr sm pričakovala

— Ana
13.10. 2004 ob 15:38

ej film je ful hud!

— irena
13.10. 2004 ob 16:59

film je zares odlicen.v njem nastopa veliko dobrih igralcev.prikazuje zivljenje dobre plesalke,ki se hoce pokazati vsemu svetu.film si je vredno iti ogledati saj je odlicen!!!

— Manca
13.10. 2004 ob 20:34

ta film je toook carski!!mislm, da je celo eden najboljših kr sm jih kdaj vidla!! ej, najbolj mi je blo všeč da so v celmu filmu sami črnci!!:) again...I LOVE BLACK GUYS! škoda k jih v sloveniji ni:( (s)mejte se... p.s. ta film morte NUJNO vidt!!!

— *beach*baby*
14.10. 2004 ob 17:06

FiLm Je FuUuUuUuL CARSKI!pa ful dobr plesejo tko d uni k mate radi hip hop ga morte gledat.drgac pa not tut fuul hudo musko vrtijo pa ful so dobri igralci.no film je res THE BEST!.FAJN SE MEJTE PA FILM GLEJTE

— neža
15.10. 2004 ob 19:16

hy ful hud film,vem kok je težko tok dobr plesat sama plešm letos že šesto leto-pa je vsako leto neki novga,neki zanimivga in neki težjega.bravo za glavno igralko tega filma da se je plesat naučila to khitr.baje prej nikol ni plesala(tko so mi rekl)ajde lepo se s-mejte kikyca

— Kikyca
15.10. 2004 ob 22:06

FIL JE HUD TO GA MORTE JET GLEDA T NE BO VAM ŽAL

— maja
16.10. 2004 ob 10:40

NAJBOLJSI FILM! Pa un tamau ma ful hudo čupppco... =) JoJ.glih prawii naslooow.

— JšT aNe
16.10. 2004 ob 12:37

gledala sem film in je majka morte ga gledat! bolžga filma o hip-hop sceni ni!ajde folk mejte se papa**

— lily sky
16.10. 2004 ob 14:52

če se hočte zabavat ga pejte gledat ob 11.00 zjutri zato k pršparaš 300 sit za sladoled.drgač je pa ful dobr film.še bolš je pa če ga greš gledat sam tko kot jst.pa bla sm sama v dvorani,probite pa boste vidl.

— ester
16.10. 2004 ob 18:49

nothing special.. vse je prevec lepo da bi blo res.. ne more ti kr tak iz lepega ratat.. pa dosti bolse bi lahko vse naredli.. pa koreorafije tut niso ble tak ful hude.. pac.. se en film ko priede pa gre v pozabo..

— *KrNeKdO*
16.10. 2004 ob 22:21

jaz drugače tekmujem v Urški lani smo bili svetovni prvaki letos pa smo bili 7.ta film je carski prav tako kot YOU GOT SERVED.ČAO

— tjaša
17.10. 2004 ob 16:39

film je fulll debest!! vsec mi je zato ker so hudi igralci!! byby

— Ancy
17.10. 2004 ob 17:16

Čaw, prebrala sem tvoj komentar. Mogoče je film res nekoliko nerealen, ampak v tem je fora filmov. Tist z unim robčkom je res mal preveč neumno, vendar tisto, da je že na snemanju znala koreografijo, tisto pa je res. tudi sama plešem hip-hop v plesni šoli in vrjemi mi, da je možno, da se korake naučiš zelo hitro če le pozorno gledaš, do tega pa pride z leti izkušenj. Vendar je možno!!! Tudi sama sem že to videla! Lepo se mejte še naprej!!:)

— *Tejči*
18.10. 2004 ob 9:56

ta film je zakon

— majči
19.10. 2004 ob 15:55

ej ta film je zakon! pa kok je ta Honey luškana. pa muska , koregrafija, igralci so hudi. ej morte ga gledat

— anika-anchy-ana
20.10. 2004 ob 13:14

film je ful carski najboljši in plesni koraki so zakon!1

— coolovke
21.10. 2004 ob 21:23

film sem gledala ze 2x in res je super.Honey je odlična igralka in zlo super pleše!

— melita
22.10. 2004 ob 22:16

Ta film je najboljši, kar sem jih kdaj vidla. res, FUL je dober. ajde, uživite

— blondy girl
23.10. 2004 ob 19:32

men je film ful zakon, še posebi mi je pa cute lil romeo! de ne boste kej misli - stara sem 13.

— pety*
24.10. 2004 ob 17:20

Men je ful ful cool film in Lil'Romejo v vlogi Bennyja mi je zlo lušten.

— Baja14
27.10. 2004 ob 15:31

TA FILM JE TOK.CARSKI!ZAKON JE!

— sandra
27.10. 2004 ob 15:41

mialim ta film je full full dober mjaz sem ga gledla v kinu pa še doma ga mam na cd-ju..Full kul film

— kr ena
27.10. 2004 ob 19:50

Film je ful hud, sam ce radi gledate plesne filme, probite na netu dobit film you got served, ta film je se boljs narejen kot honey, tam ni samo hip hop ampak betlajo hip hop, break dance in electric boogie. Ce ste ljubitelji plesa si oglejte film, ker je vreden ogleda. Nc lep pozdrav vsem ljubiteljem plesa *

— *Aaliyah*
29.10. 2004 ob 21:43

jaz film že 5 gledam in še vedno je full dober!honey je fulll luškana pa vsi plesalci so tudi zakoN!komaj čakam soboto da gremo mi tudi tak plesat!vsem navdušencem tega filma lep pozdrav!maribor rules!

— tjaša
30.10. 2004 ob 8:58

film gaj komadno hud... vreden je ogleda tko d... folk navalite!! :) jest sm ga 3× gledala pa ankol mi ni blo dougcajt tk d res loh vidte d je film najbolši!

— maya
3.11. 2004 ob 17:22

hay! ta film je zakonski! obožujam ples zato priporočam da si ga ogledaš!! zame je do zdaj najboljši film!!

— alja
4.11. 2004 ob 12:04

film je biw najhujši pa dobri igralci, dobra muska, . . .pjte u kino

— tyaska & kitty
11.11. 2004 ob 8:49

Film je ful hud ne bo vam žal če si ga boste ogledal=)pa ta lil´romeo je tud tok cute=)

— HoNeY**
11.11. 2004 ob 14:20

ja tale film, mi je bil usec, k plesejo hip hop, pa tut tko dost realna zgodba, sam mogoč je bla ta glavna igralka mal preveč pocukrana... dragac pa kul.

— anka
19.11. 2004 ob 14:19

to je tok hud film da bolšga še ni blo.če ga še niste šli gledat, pejte!ful se vm splača, sploh pa če mate radi ples pa glasbo, kok jst :-)

— Semy
1.12. 2004 ob 13:00

men je ta film ful cool ker ga mam sama na racunalniku in sm ga ze 10 gledala pa se ga ze kr nism nagledala. za tiste kukr obozujejo hip-hop nej ga grejo kr pogledat ger je ful cool pa tut tisti kukr majo radi lil romea nej ga grejo gledat ker je ful cute caw mwa*

— mrhica
4.12. 2004 ob 14:48

to je film ki je res vreden ogleda. ne manjka dogre glasbe plesa in zabave.pa tud igralska zasedba je ql! p.s. honey is the best

— funkygirl
6.12. 2004 ob 7:44

res je zakon film morte si ga ogledat kr je ful fajn!čao anči

— anja
6.12. 2004 ob 7:49

FILM JE FUL COOL.VSI K MATE RADI PLES IN LEPE OBRAZE PLESALCEV SI GA MORTE OGLEDAT.MEN JE BIL FUL,FUL UŠEČ.PA,PA TINČI

— tina
13.12. 2004 ob 5:38

FILM JE CARSKI!

— HiPHoPeRkA
18.12. 2004 ob 21:32

kr u redu. huda muska!

— LyLy
31.12. 2004 ob 13:14

film cukrček je res kul film. to je moj naj,naj najbolši film,povrh tega pa je Jessica Alba moja naj igralka! res nimam besed čez ta film-FUL CARSKI JE!

— Natek
24.1. 2005 ob 22:26

razen plesa je bil to najbolj beden film vseh časov

— tz
2.2. 2005 ob 15:46

muvi je full hud. full huda muska je pa full hudo plesejo

— u&m=honey
13.2. 2005 ob 17:23

film je odlicen. jst sm tui plesalka. in meni se je ta film zdel najboljsi od wseh ki sm jih kdarkoli gledala. res zelo pohvalno.* fjul mega res.

— dancerka
14.2. 2005 ob 13:01

Živjo vsem,lahko samo to povem,da prihajam iz amerike in,da sem približno poznala lil romea. Nikoli si pa ne bi mislila,da bo tako zaslovel.No skratka film je res podrl sceno in priznam res je dobr!

— july
1.4. 2005 ob 21:18

ja fak an najhujši film.hehe.res najhujs plesejo.hip hop vlada.(s)mejte se!

— nezy
4.4. 2005 ob 20:41 zvezdica

ola ma tko dorega filma se nism vidla nikoli mammija tok hip-hopa. upam da bo se kak tak dorri film v katerenm bo nastopala jessica alba!

— andreja
21.4. 2005 ob 13:06

občutek je bil fenomenalen, saj je mali raymond tako zelo dobro odigral

— ana
21.4. 2005 ob 14:04 zvezdica

Danes sem si šla ogledat s razredom ta film . Ta film pokaže veliko resničnosti s svetom, od fantovske družbe, do najboljše plesavke hip hopa. Res THE BEST COOL film. Moram pa pohvaliti, da je glasba, scena, v glavnem vse najboljše zmontirano. Zgodba pa zelo zelo zelo pohvalna. Za vse tiste, ki še ga niso gledali, si ga naj gredo ogledat.

— Jasnica
21.4. 2005 ob 20:45

najbolj mi je všeč honey, ker ima v sebi nekaj kae si žili in to tudi hoče ustvariti. ne pusti se drugim ki so nekaj več od nje. nasploh je zelo kul film!

— maja
24.4. 2005 ob 16:44 zvezdica

film sem si zelo želela ogledat že avgusta, ampak nasem imela priložnosti. zeto pa sem si ga šla skupaj s sošolci 21.4.05.. je zelo zanimiv in poučen, ker govori o resničnem življenje mlede generacije v new yourku. najbolj mi je bila všeč honey ker je simpatična in ker se žrtvuje za otroke in jim na koncu skupaj z njimi priskrbi prostor ker bodo lahko plesali hop hop in se tudi snemali ter nastopali. upam pa da bodo ustlarili še več takšnih filmov, kjer bodo prikazali resnična življenja današnjih otrok.

— maja
25.4. 2005 ob 16:03

Film je najbolši in upam da bo še kdaj več takih filmov.super je!

— L**y
30.4. 2005 ob 15:25 zvezdica

Ta film mi je bil zelo všeč! Všeč mi je njegovo sporočilo, zgodba, igralci, glasba in sploh scenarij. Film mi je resnično všeč saj ima neko sporočilo. Pozitivno sporočilo. kdor si še ni ogledal tega filma mu priporočam, še posebej oboževalcem plesa hip hop!!!

— Evch
8.5. 2005 ob 9:15

hony je ful dober filem skoda da se ne več delo najbolj mi je vseč hip hop ki ga uporabljajo v filmu bodite uspešni še dolgo

— diana
14.5. 2005 ob 17:29 zvezdica

JS SM ŠLA FILM GLEDAT IN MI JE BLO PROU ŽOU TISTIH 1000 SIT. BEDNA VSEBINA NIKJER NI VRHUNCA PA ŠE TA JESSICA MI SPLOH NE PLEŠE HUDO. TKO DA USI K STE GA PRIPOROČIL, IZGLEDA DA GLEDATE SAMO NA TO KAKŠNA HUDA BEJBA BO NOT... FILM JE RAZOČARAL, KER JE TA STREET STYLE ŽE MILJONKRAT PRIKAZAN V ISTI IZVEDBI IN NIKOLI NE PRESENETI. PA HUD VM JEBIU TUT ZATO, KER STE NEKI UPORNIŠKI NAJSTNIKI IN IMATE VZORNIKE V ULIČNIH PLESALCIH... LEPO VS PROSM! KAM PA BOSTE PRŠLI, ČE BOSTE DANCE NA ULCI? FOLK, TO NI AMERIKA IN BODTE SREČNI DA NI.

— maya
16.5. 2005 ob 12:35

ful bedn kr sploh nima nč usebine pa sam plešejo.tisti k vm je sam dance hud pol.nimam komentarja film brez usebine!1

— Katya
24.5. 2005 ob 14:39

jst sm gledala film in je bil the best! ušeč mi je benny!a ve kdo kaj je on na emailu?fulll mega pleše in poje! jst sm bla najbolj žalostna ko je bil u zaporu=( plisss pobite zrihtat email.

— saša
24.5. 2005 ob 19:02

ej folk to je pa najbol carski film kar sm jih kdaj gledala.sm ga najmn miljonkrat gledala.sam to povem d je honey zakon ceuga sveta

— tangy
31.5. 2005 ob 20:40

naj carsk film u lajfu

— cukr
1.6. 2005 ob 10:40

Honey je the best film in the world!

— cukr
1.6. 2005 ob 13:39

ta film je ful nor. men je to naj movie! !!!

— filmčk
22.6. 2005 ob 21:33

Ej film je ful fajni, ko sm si ga ogledala mi je bil ful zanimiv ... Oglavnim film HONEY RULLZ! uživite... ***AJD***

— karmen
24.6. 2005 ob 14:58

ta film je svetovn vam svetujem da ga grete gledat k je en ful dobrih filmou na tem svetu! pa se ful rada bi plesala hiphop tku da sm ga ye veckrat gledala! TA FILM JE SVETOVNI!

— sancy13
25.6. 2005 ob 11:08 zvezdica

čaw, cukrčk &you got served, sta najboljša filma o plesu, ful so lišni igralci, zdj k je na dvd-ju sm ga tkoj kupla(cukrčka). ta film res zažiga. no sj un tut , uba sat enak dobra,tko d nimam kj račt še kdaj taka filma pa isti igralci, k so ful carji, nekateri tut ful uredu. no to bo to baj

— tinchy*
28.6. 2005 ob 18:46

No men je pa to res en ful hud film, da ne omenjam enih ful cjut igralcov no sej sm puvedala use! mejte se

— Anchy
2.7. 2005 ob 21:56

tisti ki še ga niste gledali si ga hitro ogledajte saj film je ql ! **mwa vsem**

— *srečno zaljubljena*
19.7. 2005 ob 11:37

toti lil romeo pa je tak lusn!

— sandra
26.7. 2005 ob 14:49

ola folk..jah tale film je enostawno the best..full je dobr..sm ga že welikrat gledala in rulla u powno..hm če se pa kdo ne strinja s tem..pa res newem kwa ga mot..k je the best..upam d bo še kk tak an**papa

— marsy
29.7. 2005 ob 15:06

film mi je bil zelo vsec saj je bil zelo zanimiv ze na zacetku kar poveca gledanost hkrati pa je bil tudi modern in smesen

— nina
30.7. 2005 ob 17:19

men osebno je bil film full ušeč.precej modern in zanimiv.ubistvu je to film o učitlci plesa in šefu glasbene produkcije.film ful zažiga mejte se papa

— ojla!
7.8. 2005 ob 19:27

EJ FILM JE THE BEST. GLEDALA SM GA 2X NA DVD-JU. NIMAM PRIPOMB. PA TUT IGRALCI SE MI ZDIJO LUŠKANI. SPLOH ONA. NEWEM KAJ MATE NEKATERI TOLK PROT TEM FILMU PA PRAVTE DA JE BEDEN, K SPLOH NI!!! V BISTVU JE EDEN IZMED NAJBOLJŠIH FILMOV KAR SM JIH KDAJ GLEDALA!!! PA SAM NE MI S TAKIMI DA NI DOBR FILM!!! I LOVE THE MOVIE&DANCE!!! ČAW (S) MEJTE SE!!!

— CuKrCeK
19.8. 2005 ob 19:16

Hm, kaj nej recm... Mislm, da ce ta Jessica Alba neb bla tok lušna in huda kokr je (kr, priznejmo, bejba je res lušššna) bi pou mn folka zapalil na ta film. Sama obožujm ples, zto me je recimo naudušu, čeprou morm rečt da tut plesne scene niso lih tok ful spešl, ubistvu dost povprečne. Film sm gledala na dvdju, za kino ni blo tok cajta.. In ubistvu sm vesela, da nism dala 1000 za brezveze. To zgodbo, k je predstaulena v Cukrcku je vsak normaln Zemljan vidu miljonkrat... Sam ok, priznam, neki je useen na tem filmu, da ga paše gledat:). Naslou ma tprau, k film je do konca pocukran, ampak sj paše tut to gledat na usake tok časa ane?!!

— KAZINKA
1.10. 2005 ob 17:16

ta film je naj bolši od vseh pa se vai igralci so kul

— anika
1.10. 2005 ob 17:29

lil´romeoje tak kul in njegou mlajsi brat(v filmu) sta kuul ta film je d best od vseh kar sem jih gdaj gledala dajte objavit ga se enkrat in povabit se nastopajoče to bo kuul

— reprka
1.10. 2005 ob 21:29 zvezdica

Men je bil film ful ful hud. Ful dobro plešejo, ful je zakon glasba noter...ena 9ka za film! ;) Jessica Alba je pa itak zakon. Pa ženska je res fuuul lušna! =)

— Jessica
4.10. 2005 ob 17:10

ta film je hud do konca...hip-hop ruuula...pa tamau k špila je tut hud:-)he he...ja u glawnm hud je.mejte se.pa-pa

— špela
20.10. 2005 ob 21:55 zvezdica

film je še 100krat več kt Dbest! TUD sama rada plešem hiphop in ni nčč čudnega da mi je jessica postala moja vzornica! film je res totalka! uživite še naprej...MwA***PAPA

— SaRy*
31.10. 2005 ob 12:08

res je super

— anna
5.11. 2005 ob 19:07

jao ta film je res dobr.men je biu film zard lil' romea še 10.-krat bolšy k je mudel took luštn...tut tustali igralci so dobri.hip-hop je itaq zakon...tko d .res FUUL DOBR FILM.

— *_4ng3Ł_*
6.11. 2005 ob 15:01

wwaaa.->najbolši film o plesu carski je...zdi se mi cool sej imam tuddi rada .CARSKO.:)COOL.hočem več takšnih filmov ayd.fsm***papa

— deja
17.11. 2005 ob 18:06

cukrček je tko al tko the best film ever! kir ga ni vidu naj si ga čimprj pogleda

— deyči
8.12. 2005 ob 9:16

hey!! jo ja ta ženska res zažiga!! nimaš kaj zgleja dobro pa še muzka je neke ne. res svaka čast so se potrudli in naredli kar neke zanimivih štiklov v filmu, ki so tudi poučni! ženska pleše ne... pa še lušni tipi so not!:) eh...kak ga bluzim ej... uživajte folk... by mwa

— melita
8.12. 2005 ob 11:46

ful dobr film pa tud dobra muzka in vsi tako dobr plešejeo svaka im čast

— lara
22.12. 2005 ob 21:16

Ta film je toook dobr. Gledala sm ga najmn 20x pa mi je še zmer ful hud. Pa Jessica Alba ful dobr pleše pa igra. Sm škoda k so umaknil njen zadnji movie Into the blue iz naših kinov. Mejte se pa še kdaj poglejte ta movie!

— Honey
23.12. 2005 ob 13:10

ej tu je najbulši film kar sm jih gledla! honey ti si zakon

— sasy
7.1. 2006 ob 14:43 zvezdica

ej morm vm puvedat,d je bil ta film res kul še pusebi k not nastopajo reparji najbl luštn ized useh je lil romeo on je d best. res najhujši pa film je najbolši gledala sm ga pumoje d že sedmkat.:):):)

— špelchy
8.1. 2006 ob 20:47 zvezdica

Ej Maya se čist strinjam stabo. film je brz prave vsebine in zelo nekvaliteten!

— anchy
12.1. 2006 ob 20:00 zvezdica

caw!! ta film je res the best se posebno ce si usekan na hip hop in mas dobre plesne korake..ta fil sem gledala ze velikokrat..narod uni k ga n8iste gledal vam je lahko zal.this movie rok! se kej slismo..by naj bo dobra musko z vami

— hip hop girl:)
18.1. 2006 ob 17:16

ej men se zdi tt film ful the best.honey rula

— alma
29.1. 2006 ob 18:22

EJ MAYA HALO TI NE VEŠ KAJ SO DOBRI IN USPEŠNI FILMI

— LARA
10.2. 2006 ob 23:00

TA FILM JE RES COOL NO

— ancy
24.2. 2006 ob 18:24

tisti ki pravjo da je film za nč ne puznajo hip hopa to so itk same mone.film je ful dobr?=)

— martina
25.2. 2006 ob 13:24

no tkole.ta film sm si ogledala že.ma velikrt...in mislm da je poleg U got surved the best hip hop film ever. Sama sm hip hop začela poslušat pred kšnim letom, ku sm si prvič pogledala ta film, in morm rečt da je d-best. Takrt je Honey, filmski lik v filmu dobesednu postala moja vzornica za oblačenje, ples...no nasplošno za celoten stil hip hopa. Kukr je povedu pioner rapa DJ Kool Herz, celotna kemija hip hopa izvera z Jamajke, kjer se je sam rodiu. Poslušau je ameriško glasbo in s tem Jamesa Browna, k ga je naudušu za pisanje, miksanje in izvajanje svojih skladb. Ku je pršu u ZDA, je svoji glasbi samu dodau ameriško, da so nanjo lahku kasneje plesal...Taku se je pol tu use skp začelu. Stil pa muska me je prtegnu tut zatu kr je neki posebnga in stoji za svojimi načeli...Tku da hip hop ma d-best musko, stil in use kar še spada zravn...uni k ga poslušate, ostanke pr tem pa ne spreminjejte se...uni k pa tega ne poslušate pa pač sj tut ql, uglaunm važn je da si zberete svojo musko in za tem stojite...ne pa da skačete iz ene u drugo... No n bom več nalagala na dougu in široku, če vs še kj zanima o usm skp, mi pa kj pište na msn. Lara.honey@hotmail.c om...ajd !!!

— honika-14
25.2. 2006 ob 17:04

jst sm fil snela iz internetaa in povedt vam morm da ga ne snamlate dol kr boste dubili same porniče.čene pa je ta film ful kul.saj ni čudnu tisti ki ne poznajo hip-hopa pravjo da je zanč no tisti ki tu pravjo so res same mone in še Enkrt mone .oni pa puznajo sam valčk še enkrat film je zakon VREDEN OGLEDA ŠE TO MINUTO.=)=)=)=)=)=)

— martina
3.3. 2006 ob 13:56

čaw usem iz filma honey !!! ma je res da je ful dorer!!! js mam dvd in ga stalni gledam!! *mwe* usem iz filma by!

— raymond
6.3. 2006 ob 13:03

v filmu honey res izraža ljubezen do glasbe in plesa.trudi se,da bi uspela,medtem ko ji starši ne verjamejo.res dobr film.

— nina
7.3. 2006 ob 20:18

Cukrček je zakon film. Men je bla osebno ful lušna tudi Jessica Alba!! Priporočala bi ga vsem ki ga še niste gledali!! Ajde uživite, cao!!

— A_S_H_L_E_Y
9.3. 2006 ob 12:31

ta film je tok hud the sm ga gledala že veckrat k 10krat folk morte ga widt pol pa ce mas dvd se lohk naucis tud kureugrafijo 10ka za film its my favourite pa se lil'romeo je tok cortly jessici pa my respect k tok dobr plese ayde folk hip hop rules dance 4 ever till i dai

— BARBY
15.3. 2006 ob 15:10

TO JE ZELO NOR FILM ZA KOZLAT

— KATARINA
25.3. 2006 ob 13:21

UNI K MAJO RADI HIP_HOP NAJ GEJO GLEDAT"""!!!(NAY SI GA OGLEDAJO NA DVD_JU;KASETI!)FILM JE ;MEN KR NEKI KOT ZGODBA!!PLESEJO PA ZLO UREDU!!!SICER PA NEMARAM PREVEC HIP_HOPA PA REPA!!!

— lara
27.3. 2006 ob 15:00

film mi je ful dobr ker tudi jst plešm hip-hop

— JERNEJA
4.4. 2006 ob 12:54

vedno sledi sanjam-mogoče si ti nekoč uresničijo.

— gitica
9.4. 2006 ob 13:50

a kdo ve kdo poje tisto pesem na konci ku plešejo

— ančy
4.5. 2006 ob 19:54

ej ta film jz zakon! še posebej kr v njem nastopa benny(lil"romeo)

— maša
6.5. 2006 ob 14:26 zvezdica

tisto pesem na konc poje yolanda adams, naslov je pa I belive. Ta film je mogoče res mal dolgočasn za tiste, k nimajo ne vem kako radi plesa. Ampak zame je najboljši, ker so v njem res hudi komadi in hude koreografije...:)

— barbara
3.6. 2006 ob 7:53

TA FILM JE GLIH BIL V PETEK 2.6.2006 NA KANALU A !!!FILM JE RES THE BEST!!NAJ BOLSIFILM JE

— JANJA12
3.6. 2006 ob 10:54 zvezdica

Mislm, da pr filmu hip-hop zažiga! Film je fantastičn, igralci super, dobre koreografije... Splača se ga pogledat!

— HIP-HOPRKA
3.6. 2006 ob 12:55

Končno ste nardil en fajn film o plesu.Zlo fajn!

— honey
4.6. 2006 ob 19:17

rada mam ples, rada plešem, tud v filmu fajn plešejo, jessica je fajn igralka... ampak ta film je kjub temu za nič! nobene vsebine, kr neki... ona tam neki danca pa jo vsi občudujejo, pa gleda košarkarje pa začne plesat zravn... dej dej dej... kr neki

— andy
8.6. 2006 ob 19:19

FILM ZAŽIGA...OK RES JE >>COOL<<...MISLIM DA TAZGA FILMA ŽE DOLG NI BLO , TAKU DA SEM SE GA RES RAZVESELILA...PA ŠE FUL RADA MAM HIP-HOP TKU DA...ZA VSE K GA NE MARATE...=) STE PA RES BEDNI!RAJŠI REČTE DA STE LUBOSUMNI KUKR PA DA KLE NEKI KRITIZIRATE NAJBOLŠE DELO! *HAVE A NICE DAY*

— HONEY:)SWEET BABE'
10.6. 2006 ob 13:59

Ta film mi je zelo všeč in vsem priporočam ogled filma.

— ana
10.6. 2006 ob 20:40

Ta film sem si nek petek ogledala na A kanalu. Vaaav! Če maš rad ples (hip-hop) je to res the best film. Z dna srca ti povem: oglej si ga!

— špela
15.6. 2006 ob 16:11

FUL DOBR FILM! LEPO BI SI BILO OGLEDATI ŠE KAKŠEN TAK FILM. SCENA!!!

— ZAKON
16.6. 2006 ob 15:51

oj men je bil ful dobr film!!! pa še mi je bl0o ušeč k je ful dobr plesala majke ti

— lavra
16.6. 2006 ob 16:47

Res ful fajni film.Najbol mi je bil všečna koncu, ko so imeli nastop.Vsi nadarjeni plesalci, ki ga še niste gledali ga morate videti čimprej!

— plesalka
20.6. 2006 ob 23:10

ta film je ful hud nima za kej rečt pa upam da bojo še kkšn rilm tak podobn nardil!mejte se !!!papa!!!

— suzana
21.6. 2006 ob 12:56

Ta film je neverjeten. Posebej zadnja skladba I Belive mi je zelo všeč. Honey je zelo 'luštna' in seksi, prijateljica tudi. Lil' Romeo je faca. Film je ful kul in bl mi je všeč, ko smo ga gledali v šoli.

— Andoo
1.7. 2006 ob 9:56

najlepsi filem ..od vseh ki sm jih v zivljenju gledala.

— natasa
3.7. 2006 ob 21:53

cukrček se mi zdi zelo dober film(pohvalim režiserje in jessico alba)ta film je tudi poučen glede hip hopa . tudi sama bi bila v njeni vlogi.saj imam zelo rada hip hop.ta film je res ful kul, d best in res carski

— elizabeta
3.7. 2006 ob 22:10

ej ljudje tisti k si še niste ogledal filma, ste pa res debili k tko dorega filma še ne!!! hodm u plesno šolo in celo učitlca nam je svetovala da si ogledamo ta film!!! Jessica Alba me je kot zmeraj presenetila s svojo igro!!!

— valchyka
4.7. 2006 ob 9:19

to je biv najbolši film do zdej.(zame)notr igra lil'romeo-benny on je men tok luštn.pa njegov brat -tamav tok je luštn.kitke jima res obema pašejo.pa dobr znata plesat.

— eva
29.7. 2006 ob 16:21

filem je zakon gledala sem ga 4 in mi je zakon ko sem vidla reklamo sem tut gledala zakon filem

— sarchy
31.7. 2006 ob 10:21

FUL HUD FILIM TIST KIR GA SE NI VIDU NAJ GA CIM PREJ JZ K SM GA SM GA KR HOTLA SE ENKRAT

— *Evchy*
31.7. 2006 ob 10:26

OJLA! TA FILIM JE RES CARSKI NE RES 2 KRAT SM GA ZE VIDLA PA SE GA SE NISM NAVALICALA PA JESSICA ALBA JE MOJA NAJ IGRALKA PA SE EN LP ZA INO

— *Honeyka*
5.8. 2006 ob 9:21

ta film je res the best=)men je zlo ql k je notr hip-hop kr ga sama tuji treneram...=)najlepš i med usmi igralci pa je itQ da lil romeo=)

— tina
6.8. 2006 ob 10:59

FILM JI FULL hud!!! sm vidla reklamo oz. dokumentarno oddajo na čarli tvju in je ful hud.!!! č si usekan na ples še pusebi p na hip-hop je to naj naj najbolša filmo tem.! =) AyD,,,užiwite še naprej, papa*

— čiču biču girl
7.8. 2006 ob 19:03

lepo pozdravljeni! ta filem je res tako sladek kod cukrček! lep dan še naprej

— petra
9.8. 2006 ob 12:53

TA FILM MI JE ZELO BIL VŠEČ RADA GA IMAM KOMAJ ČAKAM DA VIDIM 2 DEL. KDO GA JE NAREDIL MU ZELO ČESTITAM SAJ JE SUPER. JAZ IMAM PO CUKRČKU NASLOV MSN CUKRCEK.90@HOTMAIL.C OM TO JE MOJ MSN. RADA BI CUKRČKA VIDELA V ŽIVO. UPAM DA MA CUKRČEK MSN ČE GE MA NAJ ME VPIŠE PLIS LEA

— lea
18.8. 2006 ob 9:13

honey je res naibolši film..zelo dobro plešejo..njihov hip hop je imeniten..benny,..so zelo dobri plesalci..film mi je zelo wšeč..upam da bi biu še 2del..ampak vseeno..ta je še naibolši kar sm jih kdai gledala..=)=)

— honey
20.8. 2006 ob 17:59

ta film je tak carski hehe najboljši je ne tistemu ki ni nima pač okusa!!!

— tina
26.8. 2006 ob 23:30

film je bil ful ql.najbl mi je pa blo všeč k so plesal sj zna honey ful dobr plesat.

— alba
28.8. 2006 ob 14:02

v filmu cukrček je bila jessica zelo prijazna a kosem jo vidla da se je nago slikala mi je blu ful žav filem je ful kul mega štrudel

— enja
2.9. 2006 ob 22:22

film je res najbolši !!! najbol mi je pa ušeč na konc k usi plešejo.ampak drgač je biv pa cev film najhujši.

— eva
10.9. 2006 ob 11:09

Jaz sem si film sposodila iz videoteke Metulj in mi je film zelo, zelo dober še posebej pa mi je glavna igralka jessica alba zelo dobra v hip hop-u. Tudi sama rada plešem hip hop zato bi tudi sama rada nekoč bila tako vrhunska plesalka hip hop-a, kot je jessica alba.

— daša
16.9. 2006 ob 23:55

em lep pozdrav! mism de je tale film mal ne realn.sej drgač spoštujem pač vse ko vam je tale film kul sam men je mal že bed!no mejte se še naprej pa glejte cukrček.hehehhah:)

— dj diva
17.9. 2006 ob 0:02

se strinjam z nekaterimi!sej plešejo kr vredi sam scenari je pa obup,no pa muska je še tut kr vredi!

— dj diva
24.9. 2006 ob 15:15

mal takih filmou, mam dvd pa ga večkrat gledam--se ga ne naveličam:):):)

— L mam na čelu
20.10. 2006 ob 16:51

film je full hud še bl pa lil' romeo! hh! noroo! ogled priporoćam usm k jih me hip hop ušeč! Poloommm!!

— mala nicky
20.10. 2006 ob 17:08

film je zakon ! hip hop tut (ga treniram) ! gledala sm ga že 7x! Nor film res! :) :) :) ... poglejte si ga! Nou vm žou! ;)! čaw čaw

— $m€jkłcA
20.10. 2006 ob 20:41

film je the best najbol pa je cutte LIL ROMEO !

— sabina
13.11. 2006 ob 13:47

Film je zares ql.!!!

— neznanka
20.11. 2006 ob 13:30

Film je zakon! Gledla sm ga predpol leta ampak ga bom še enkrat k je res ok film. FUL COL! ! Res pejte ga gledat! :P papa

— Hey!!!
17.12. 2006 ob 20:30

no film je itq zakon sam mene pa zanima no lepo prosim če bi mi lahko kdo povedo naslov pesmi na katere plešejo? rabim naslov prve skladbe v diskoteki ki na njo pleše honey in na to skladbo še vadijo v telovadnici prosim če kdo ve naslov ker ga nujno rabim najlepša hvala že vnaprej!

— ursy
20.1. 2007 ob 21:07

film je ful kul

— super
20.1. 2007 ob 21:08

kul film

— smrklja
20.1. 2007 ob 21:09

film je ful kul

— super
31.1. 2007 ob 14:20

bedna vsebina, ampak super pleše

— monja
31.1. 2007 ob 14:24

ursy, rabiš naslov pesmi na katero pleše honey vdiskoteki? tudi sama rada plešem hip hop in moj plesni učitelj ve, kako je naslov te pesmi. ti odpišem!

— dasa
10.2. 2007 ob 17:14

FILM JE RES KUL.VELJA SE GA OGLEDATI ŽE SAMO ZARADI PLESA.PLES JE KUL IN TUD MUZKA FUL.TAKI FILMI SO D BEST.TKO D KAR TKO NAPREJ.

— CUKRČEK
27.2. 2007 ob 13:49

če vas zanima ples,maščevanje,ki je vedno sladko,in seveda uspeh.si ga poglejte lp simmyKaa

— simona
3.3. 2007 ob 13:16

film je carski ni kej kk je še posebi ples!!hip hop!ni kej carski!no uživite še naprej!papa

— mateja
1.4. 2007 ob 14:40

filma ne priporočam otrokom mlajšim od 12 let. je veliko plesa in priporočam za mladino.

— "kimek"
8.4. 2007 ob 12:52

gledala sem ga že, motega gledat to je tak frajerski film, pa sploh tuki ne piše vsega kar se dogaja.

— marika
4.5. 2007 ob 13:21

men je film fulll dober. res brez komentarja!!! sploh pa je jessica alba najbolša igralka na svetu!!! film sm gledala že kar nekjakrat in se ga sploh ne naveličam

— cukercek
26.6. 2007 ob 12:14

film je svetoven! splača se pogledat, še posebaj tisti, ki ljubite hip hop, streetdance itd. res se splača

— lala
7.7. 2007 ob 17:41

ja honey je ful kul film pa misl da bi mogli še kak tak film posnet res je kul! bye!!!

— alenchy
6.8. 2007 ob 11:42

Ce se kdo ne ve kako je naslov pesmi iz filma cukrcek, ko honey na zacetku filma plese v klubu. To pesem poje eric sermon, naslov pesmi pa je react.

— dasa
17.8. 2007 ob 18:26

faqqq...ta fillm je tko dobrr...še posebi zrd dobrih koreografij in dobree muskee...tut samaa plesem hip-hop...in morm rečt da je d-best... plesni pozdrau!!

— hip-hoprkaa
3.9. 2007 ob 18:30

najbolši film za hip-hoparje...

— cukrčk
2.10. 2007 ob 14:48

cukrčk je najboljši film

— caw
15.10. 2007 ob 23:26 zvezdica

cao! film je zelo uredu! dobra igralka...lusna...us ec mi je k se ni..prodala za uspeh da bi uspela v plesu! dost se je potegnla za otroke..da bi oni uspeli...dobra glazba..koreogrefije ...vredan ogleda

— srce
6.11. 2007 ob 15:55

hehe sice r sm gledala po TV ampa je hud!! ful.se splača gledat

— ANČY
14.11. 2007 ob 16:24

hej! filem j ful zakon........... sloh kr jest tut plešem HIP HOP. pa vsi igralci so ful kul...ma ajde čaw

— lucja
14.11. 2007 ob 16:26

čaw!!! ej film je ful zakon,ko sem ga gledala sem se ful zabavala...kr sama tut učim hip hop.ajd čaw

— hip hoperka lucija
16.2. 2008 ob 0:00

ta film se mi zdi najbolši,predsem pa jessica ful dobr pleše.pa tud je zlo lepa

— hana
20.3. 2008 ob 18:27

Waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...fuuul carski film eeiii...omg ne.<33

— nobody
9.4. 2008 ob 2:00

film...je zekonnnnn!!!!

— mia
7.5. 2008 ob 2:00

hjoj..ta film je pa res najbulši:)un tamau je pa tuk cortkan mua

— kaTk
28.5. 2008 ob 2:00

film je zelo dober igralci pa niso najboljši jessica alba je res zanič sorry

— erna
15.9. 2008 ob 15:41

TA Fiilm sTURa a . XĐ

— klemen . x]
2.1. 2009 ob 17:20

ej dns je biu na a kanalu pa je ful zakon čeprov sm ga gledala že par let nazaj hudo pabi priporočila usem ki še niste gledal GLEJTE

— nincy
2.1. 2009 ob 17:20

ej sam tole mam za povedat:TA FILM JE ZAKON!!!!!!!!!!!!!TO JE FILM NAD FILMI!!!!!!!!!!!!!!

— ANJA
2.1. 2009 ob 17:20

hy, we are dancing in hip hop this dance, and it's not so different from film. you know , i am 21 years old and i know what i am talking about. so.......dance, you can find something in dance......if you are born for this,of course. just think about it, don't bring away your talent, because of parents or friends.......do,what you want to do. by, and this film it's perfect.......anyway,i'm from america and i know, what's life there..........by

— lolie
3.1. 2009 ob 0:00

Film sem prvič videla in mi je bil zelo všeč.Rada bi ga še kdaj videla na televiziji,kajti ob filmu sem se zelo zabavala.

— Tanja
3.1. 2009 ob 0:00

Film sem prvič videla in mi je bil zelo všeč.Rada bi ga še kdaj videla na televiziji,kajti ob filmu sem se zelo zabavala.Najbolj mi je bila všeč glavna igralka Jessica Alba-bila je zakon,ker se je tako zelo zavzela za otroke in imela je super zanimive koreografije.ZAKON TA FILM.!!!!!!!!!!!!

— Tanja
9.1. 2009 ob 0:00

filem je full cool. to je boj najljubši filem na celem svetu ker jaz obožujem hip hop. jesica albah je full cool igralka in je lepa

— sara
9.1. 2009 ob 16:32

Film je ful hud!!! Morate ga videti!!!

— Monika
24.7. 2009 ob 7:59

film mi je bil zelo všeč tudi jaz rad plešem hip hop in sem prav užival v ogledu filma.

— hiphoper

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.