Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Čudežna ženska 1984

akcijska domišljijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 1.10.2020, Kolosej Ljubljana
Leto: 2020
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Geoff Johns, Patty Jenkins, Dave Callaham
Režija: Patty Jenkins
Obdobje čudežnosti se bo pričelo!

Gal Gadot se vrača v vlogi pogumne Amazonke v nadaljevanju velike DC uspešnice iz leta 2017, ki je postala film z največjim zaslužkom v zgodovini, katerega je režirala ženska. Tudi nadaljevanje bo režirala Patty Jenkins.


 Za razliko od prvega filma, ki je bil postavljen v II. Svetovno vojno, je nadaljevanje umeščeno v 80. leta prejšnjega stoletja, kar je razvidno že po naslovu. Film ni mišljen kot nadaljevanje, saj prinaša popolnoma novo utelešenje Čudežne ženske.


Komentarji

17.3. 2020 ob 10:51

zaaaaaakkkkooooooonnnn!!!!!!!

— afsdfgh

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.