Kolosej
Film distribucije Goethe-Institut Ljubljana

Čudež po Salomi

The Miracle According to Salome
drama
Podnapisi
Na sporedu od: 10.5.2008, Kino Komuna
1h 37min / 97min
Leto: 2004
Država: Portugalska
Jezik: portugalščina
Scenarij: Jose Rodrigues
Salome dela v eni najpopularnejših javnih hiš v Lizboni, kjer vsak dan srečuje glavne obraze v mestu. Očaran od njene lepote in miline, se poslovnež Sertório Cerqueir zaljubi vanjo in zaživita skupaj. Na neki zabavi pa Salome odkrije ljubezen, ki povezuje njo in Gabriela - mladega republikanskega pisatelja, medtem ko ga poročnik Braz, stranka v javni hiši, prepozna in povzroči škandal. Globoko ponižana se Salome odloči zapustiti Lizbono in se vrniti k svojim koreninam, kjer je pojava Fatime in treh pastirjev nanjo naredila močan vtis.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.