Kolosej
Film distribucije 2i Film

Črni panter

akcijski domišljijski spektakel
Podnapisi
Na sporedu od: 15.2.2018, Kolosej Ljubljana
2h 14min / 134min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joe Robert Cole, Ryan Coogler, Jack Kirby, Stan Lee
Režija: Ryan Coogler
Marvelov film ČRNI PANTER spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T'Challa in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

Komentarji

9.1. 2018 ob 11:51

Komaj čakam

— Lightning speed
12.1. 2018 ob 20:34 zvezdica

Res upam da bo dobr film, use stvari k bojo notr v filmu komi čakam: Black Panther kot karakter, pol zgodba, ki se nadaljuje od Civil War naprej (kralj/njegov oče umre...in zdj more bit on kralj, in se soočiti s tem, predvidevam), pa že to me zanima kaj bo ta film pomenu za celoten Marvel svet, kako bo vplival na Infinity War...res komi čakam.

Edina stvar, k me skrbi je pa to da bo preveč zmede in ne bo tok osredotočena zgodba...sicer priznam, da hočem videt povezave z ostalimi Marvel filmi, še usen pa hočem da je to dobr samostojen film.

No bomo vidl.

— Winter Soldier
9.2. 2018 ob 17:06

zelo dober film upam da bo dober ker če ne bo pol ne bo dober joj

— ime
3.3. 2018 ob 20:33

komi cakam , trailer zgleda dobr upam da film tud

in da je povezano z drugim marvel filmih

— miha
10.3. 2018 ob 11:58

Prevec dobr film z mojo pra babi sva ga gledala haha zlo smesno haha

— Mojaprababi
17.3. 2018 ob 18:56

konkreten

— Jože
5.1. 2023 ob 19:55

Film je bil dober ful akcije in dobra zgodba . Ni ravno Superman ali Avengers , je pa v primerjavi z ostalimi filmi zelo dober. Lahko bi bilo samo več napetosti v zgodbi sicer dober film bi lahko bil malo boljši kar se tiče finalne bitke . Pričakoval sem samo malo več ZF . Drugače ful dober film

— Black Panther

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.