Kolosej
Film distribucije 2i Film

Črni panter 3D

akcijski domišljijski spektakel
Podnapisi
Na sporedu od: 15.2.2018, Kolosej Ljubljana
2h 14min / 134min
Leto: 2018
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Joe Robert Cole, Ryan Coogler, Jack Kirby, Stan Lee
Režija: Ryan Coogler
Marvelov film ČRNI PANTER spremlja T'Challa, ki se po smrti očeta, kralja Wakade vrača domov v izolirano in tehnično napredno afriško skupnost, da bi zasedel prestol in postal nov kralj. V tistem trenutku se pojavi star sovražnik in takrat je kraljevi karakter T'Challa in Črnega panterja postavljen na preizkušnjo, saj se znajde v grozovitem spopadu in ogrožen je tako obstoj Wakande, kot celega sveta. Soočen z izdajo in nevarnostmi, mora mladi kralj zbrati svoje zaveznike in osvoboditi moč Črnega panterja, da bi premagal svoje sovražnike in omogočil varnosti svojemu narodu in njihovemu načinu življenja.

Komentarji

12.2. 2018 ob 11:01

Potrjeni 2 end credits sceni. Druga čisto na koncu po odjavni špici.

— Mark
19.2. 2018 ob 15:20

Ja res je ja, sta še dva filmčka...čeprou prvi bi js res reku da je kot del filma, res nevem zakaj so ga dal po prvih napisih, gleda na to da je dost pomembn.

No ja, drugi je pa čisto na koncu. Ta drugi ni tok pomembn, ga je pa dobr videt, če si Marvel fan (in si gledu Civil War + čakaš na Infinity War).

— Ulysses Klaw =)

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.