Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Črni mož

The Boogyman
grozljivka
Podnapisi
Leto: 2023
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Scott Beck, Bryan Woods, Mark Heyman
Režija: Rob Savage
Napeta priredba istoimenske kratke zgodbe Stephena Kinga, ki vam bo nagnala strah v kosti in zaradi katere boste preverjali, ali se pošast skriva pod posteljo ali morda v omari. Zgodba spremlja srednješolko Sadie in njeno mlajšo sestro Sawyer, ko okrevata po tragicni smrti njune matere. Njun oce dela kot terapevt in poskuša ne razmišljati o tragediji, ki jih je doletela. Ko se njegov obupani pacient nepricakovano pojavi na njihovem domu in išce pomoc, za seboj pusti grozljivo nadnaravno entiteto, ki preži na družine in se hrani s trpljenjem svojih žrtev. Sadie in Sawyer kmalu spoznata, da ju v lastnem domu preganja sadisticna prisotnost. Obe se bosta borili, da bi to dokazali ocetu Willu, saj bi bilo brez njegove pomoci morda prepozno, da bi ju rešil.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.