Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Črni božič

misteriozna grozljivka/triler
Podnapisi
Na sporedu od: 12.12.2019, Kolosej Ljubljana
1h 32min / 92min
Leto: 2019
Država: ZDA, Nova Zelandija
Jezik: angleščina
Scenarij: Sophia Takal, April Wolfe
Režija: Sophia Takal
V času božičnih praznikov se na kolidžu Hawthorne College vrvež umirja. Medtem ko se prijateljice in članice sestrstva pripravljajo na praznične zabave, jih zamaskirani morilec pričenja ubijati eno za drugo. Ko število žrtev narašča, se prijateljice začnejo spraševati, ali lahko zaupajo vsakemu moškemu - med njimi fantu ene od sester, novi simpatiji ali celo profesorju. A kdorkoli od njih je morilec, bo kmalu spoznal, da te mlade ženske ne bodo nikogaršnje žrtve.

Letošnje božične praznike pride na obisk krvoločni morilec, njegova tarča pa bodo študentke na fakulteti, vse skupaj pa se bo odvijalo v novi grozljivki produkcijske hiše Blumhouse Productions z naslovom Črni božič.

Grozljivko je režirala Sophia Takal (Always Shine), skupaj z April Wolfe pa napisala scenarij. Glavni producent je Jason Blum s svojo producentko hišo Blumhouse Productions, sodelujeta še producenta Ben Cosgrove in Adam Hendricks.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.