Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Črni Adam

Black Adam
akcijska pustolovščina
Podnapisi
Na sporedu od: 20.10.2022, Kolosej Ljubljana
2h 4min / 124min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Adam Sztykiel, Rory Haines, Sohrab Noshirvani
Skoraj 5000 let po tem, ko so mu egipcanski bogovi podelili nadnaravne moci in ga nato hitro pokopali, je Black Adam (Johnson) osvobojen iz podzemeljske grobnice in pripravljen, da v sodobnem svetu sproži svojo edinstveno obliko pravice.
DC in studio Warner Bros. predstavljata novega antijunaka, katerega vlogo bo prevzel legendarni The Rock. Črni Adam je Johnsonov velik in ljubi projekt, kakršnega vsak igralec po navadi doživi le enkrat v življenju.

Skoraj 5000 let po tem, ko je pridobil vse moči egipčanskih bogov in bil tudi zaprt, je Črni Adam osvobojen iz svoje zemeljske grobnice ter več kot pripravljen sprostiti svojo edinstveno obliko pravice in maščevanja nad modernim svetom. Film prinaša nekaj največjih filmskih spopadov tega leta.

Johnsonu so se v filmu pridružili Aldis Hodge kot Hawkman, Noah Cantineo kot Atom Smasher, Sarah Shahi kot Adrianna, Marwan Kenzari kot Ishmael, Quintessa Swindell kot Cyclone, Bodhi Sabongui kot Amon in Pierce Brosnan kot Dr. Fate.

Režijo je prevzel Jaume Collet-Serra, scenarij pa so po liku DC spisali Adam Sztykiel, Rory Haines in Sohrab Noshirvani. Lik Črnega Adama sta ustvarila Bill Parker in C. C. Beck.


Komentarji

29.10. 2022 ob 16:27

Film Črni adam je odličen film za oboževalce dc , opazil sem samo da Črni Adam v finalu kar naenkrat nosi ogrinjalo in strelo ima povsem drugačno in obleko brez drobnih črtnih poslikav in je malo močnejši kot v risankah . Super dc film za oboževalce dc in vključuje znanega superheroja hawkmana in tudi dobre zlobneže kot so Ishamel (Sabbac) in drugi vojaki intergang , so dobri tudi spopadi . Ta film je poln dobrih spopadov in poln superjunakov , ki si noben ne bi mislil da bodo pristali v kakšnem filmu . Najboljši deli so v bitki hawkman proti Črnemu Adamu . Film je izvrsten za dc oboževalce in oboževalce akcijskih filmov . Po mojem mnenju je to zelo dober film , vsem ki imajo radi akcijo ga priporočam .

— Izak
30.10. 2022 ob 8:59

Črni Adam je odličen film za oboževalce dc in vključuje znanega superheroja hawkmana. Opazil sem samo da ima v finalu povsem drugačno strelo in kar naenkrat nosi ogrinjalo in obleka je brez drobnih črtnih poslikav. Odličen film top 5 .

— Izak

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.