Kolosej
Film distribucije Continental Film

Country Strong

glasbena drama
Podnapisi
1h 57min / 117min
Leto: 2010
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Shana Feste
Režija: Shana Feste
Uspešna kariera zvezde country glasbe Kelly je zaradi težav z alkoholom in mamili zašla v slepo ulico, zato po rehabilitaciji združi moči z nadarjenim pevcem in skladateljem Beaujem. Toda začetek nove koncertne turneje ne poteka po pričakovanjih, dodatne težave pa povzroča ljubosumje Kellyjinega moža. Za še več ljubezenskega kaosa poskrbi ambiciozna mlada pevka Chiles, toda Kelly je odločena s predanostjo glasbi in iskrenimi čustvi prebroditi viharje in pasti življenja.

Komentarji

29.11. 2010 ob 13:37

to bo ful dobr film, sm že vidla na youtubu ene delčke <3

— Lanchy
6.3. 2011 ob 9:42

aaaaa kr Leighton Meester igra :) komi čakaam res ..najbolša igralka ever ! <3

— Laura
8.8. 2011 ob 15:55

Film sem si ogledala ravno danes. Po pravici povedano se je uvrstil med moje najljubše. Zgodba je super, igralska zasedba super, glasba super, vse super. :D res priporočam ogled.

— coment3 * xD

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.