Kolosej
Film distribucije Con film d.o.o.

Charliejevi angelčki

akcijska komedija
Podnapisi
Leto: 2019
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Elizabeth Banks, Evan Spiliotopoulos, David Auburn, Jay Basu
Režija: Elizabeth Banks
Pod režijsko taktirko Elizabeth Banks je nastala nova generacija Angelčkov, ki so jih upodobile Kristen Stewart, Naomi Scott in Ella Balinska. Dekleta delajo za skrivnostnega Charlesa Townsenda in tako kot doslej strankam nudijo varnostne in detektivske veščine. Agencija se lotos širi na mednarodno raven z izjemno pametnimi, neustrašnimi in izurjenimi ženskami po svetu. Več ekip Angelčkov, ki jih vodi več Bosleyjev, sprejema najtežje naloge po raznih koncih sveta. Ko mlad inženir razkrije podrobnosti o nevarni tehnologiji, morajo Angelčki v akcijo in tvegati življenje za varnost sveta.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.