Kolosej
Film distribucije Ljubljanski kinematografi

Catwoman

akcija
Prava mačka!
Na sporedu od: 23.9.2004, Kolosej Ljubljana
1h 44min / 104min
Leto: 2003
Država: ZDA
Scenarij: Bob Kane, Theresa Rebeck, John D. Brancato, Michael Ferris, John Rogers
Režija: Pitof
Patience (Halle Berry) je sramežljiva umetnica, ki po razkritju temne skrivnosti o novem kozmetičnem preparatu postane žrtev umora, a se s pomočjo skrivnostnih sil znova rodi kot Catwoman. Po robu se ji postavi zlobna Laurel (Sharon Stone), ki želi za vsako ceno obdržati svojo nevarno skrivnost.
Plašna, občutljiva umetnica Patience Philips (Halle Berry) je ponižna ženska, ki se neprestano opravičuje svetu, da sploh obstaja, in skuša vedno vsem ustreči. Kot grafična oblikovalka je zaposlena v veliki kozmetični družbi Hedare Beauty, ki jo vodita naduti George Hedare (Lambert Wilson) in njegova lepa žena Laurel (Sharon Stone). Ko Patience nehote naleti na temačno skrivnost v zvezi z revolucionarnim proizvodom proti staranju, ki ga družba ravno namerava poslati na tržišče, se znajde sredi nevarne zarote. Ko zanjo že ni več upanja, pa se zgodi nekaj, kar jo reši in jo za vedno spremeni v žensko z močjo, hitrostjo, spretnostjo in izostrenimi čuti mačke.

Patience s pomočjo skrivnostne mentorice Ophelie Powers (Frances Conroy) odkriva svoje nove sposobnosti in mačjo intuicijo. Izve, da je bilo pred njo že mnogo žensk, ki jim je bila podarjena ta nenavadna moč, in da je zadnja med izbranimi. Tako postane nepremagljiva, elegantna in neulovljiva Catwoman, ki se znajde na tanki črti med dobrim in slabim.

Njene pustolovščine se začnejo, ko se nameni poravnati nekaj starih računov. Zaplete se zaradi razmerja z odločnim policajem Tomom Lonom (Benjamin Bratt), ki se je zagledal v Patience, zdaj pa si ne more kaj, da ne bi občudoval skrivnostne Catwoman, ki naj bi z vrsto zločinov povzročala preplah v mestu. Catwoman vse spretneje izrablja svoje nadnaravne moči in postaja vse močnejša, vse hitrejša in vse bolj nevarna za svoje sovražnike.

Catwoman prvič srečamo kot The Cat (Mačka) v stripu Batman #1, ki ga je izdala založba DC Comics pomladi 1940, že poleti pa se je v Batmanu #2 pojavila kot Catwoman. Ob teh skromnih začetkih nihče ni slutil, da bo v naslednjih desetletjih postala eden glavnih likov popularne kulture.

"Po mojem je Catwoman po več kot šestdesetih letih še vedno zanimiva zato, ker je eden najmočnejših ženskih likov, kar jih poznamo," pravi producentka filma Catwoman Denise Di Novi. "Catwoman je bistra, močna in seksi, te lastnosti pa privlačijo moške in ženske vseh starosti. Moškim je všeč, ker je neustrašna in izzivalna, ženske pa so v njej vedno našle navdih."

Lik Catwoman je od leta 1940 do danes doživel že številne upodobitve. "Narava tega lika je taka, da dopušča svobodo interpretacije," pravi producent Ed McDonnell. "V našem filmu Catwoman ne živi v Gotham Cityju, pa tudi Batmana ni - tokrat se vse vrti okrog nje."

"To ni Catwoman, kakršno so poznali vaši dedki," se strinja Halle Berry, ki je prevzela vlogo neukročene antijunakinje. "To je Catwoman 21. stoletja. Naša interpretacija njenega lika noče zmanjšati vrednosti prejšnjih ali jih nadomestiti. Je le posodobljena različica, ena od mnogih, ki so že prišle in ki še pridejo. Patience Philips in jaz sva pač med srečnimi izbrankami."

Ob Halle Berry se v glavni vlogi pojavlja Benjamin Bratt, ki igra pragmatičnega policista Toma Lona. Po naključnem srečanju se Lone zbliža s Patience, njuno razmerje pa se zaplete, ko se pojavi Catwoman in postane glavna osumljenka v vrsti primerov, ki jih raziskuje detektiv. Njuna igra mačke in miši se stopnjuje in Lone začne sumiti, da je Patience nekako povezana s skrivnostno Catwoman.

"Lone je cenjen policaj," pravi Bratt, "dobro opravlja svoje delo in verjame, da je nekaj prav ali narobe - pri njem ni vmesne poti. Tako se pojavi zanimiv problem, ko se zbliža z žensko, ki je morda vpletena v sumljive posle, morda pa tudi ne."

Film so začeli snemati septembra 2003 v Vancouvru, toda Halle Berry se je morala že veliko prej začeti pripravljati na svojo fizično zahtevno vlogo. "Vedela sem, da bo to zame velik podvig," pravi glavna igralka, "in že junija 2003 sem začela intenzivno vaditi s Harleyjem Pasternakom. Že prej sem bila v dobri formi, toda da sem oblikovala telo za Catwoman in postala kos fizičnim izzivom, ki so bili pred mano, sem morala preiti na zelo zahtevne vaje in paziti na prehrano." V filmu se Catwoman znajde v številnih spektakularnih pretepih. "Neverjetno veliko smo posneli samo z njo," jo hvali producentka, "od vsega začetka je hotela narediti čim več sama." Koordinatorja kaskaderskih prizorov Steve Davison in Jacob Rupp ter koordinator borilnih prizorov Michael Gunther sta zaslužna za dovršeno koreografijo. Davison pravi, da je imel doslej malo tako hitrih učencev, kot je bila Halle Berry. "Halle je neverjetna, prava profesionalka. Takšne zbranosti, osredotočenosti in odločnosti še nisem videl. Ogromno smo naredili z njo in ni se nam bilo treba zanašati samo na njene kaskaderske dvojnice."

Poleg priprav na borilne prizore in posebnih vaj za spretnosti z bičem je Halle Berry z intenzivnimi plesnimi in gibalnimi vajami do popolnosti osvojila mačje gibe in hojo. "V številnih akcijskih prizorih s Halle lahko prepoznamo resnične mačje gibe," pojasnjuje Denise Di Novi. "Skoraj nadnaravno je, da lahko mačke skočijo iz osmega nadstropja ali delajo osmice v zraku. Fantastično je bilo to posnemati z ženskim telesom. V našem filmu so akcijski prizori, kakršnih gledalci še niso videli."

Koreografinja Anne Fletcher je s Hallejinimi dvojnicami posnela videokaseto, s pomočjo katere se je Halle nato učila mačjih gibov.

Denise Di Novi je navdušena nad slogom Catwoman. "Zelo zabavno je opazovati, kako se mačjim gibom upirajo moški, ki so vajeni udarjati vsevprek in izkoriščati fizično premoč nad nasprotniki," pravi producentka. "Kremplji, brce, skoki do stropa, odskoki od tal, vrtenje - vse jemlje dih."

Komentarji

21.8. 2004 ob 11:31

filem je zelo dober,ker prikazuje ze od zacetka zgodivino in vse ostalo kako so jih castili,priporacam oglet

— catwamen
22.8. 2004 ob 9:27 zvezdica

Ne verjemite vsej reklami, ki jo je Kolosej namenil temu filmu! Dejstvo je, da je film slab, pravzaprav zelo slab. O tem priča tudi podatek iz IMDbja - film se je uvrstil na 30. mesto najslabših filmov vseh časov. Režiral ga je neki neznani režiser z neposrečenim imenom Pitof za katerega ni slišal še nihče - kar nam da takoj vedeti, da od njega ne moremo pričakovati veliko. Film bi priporočil le tistim, ki si želijo v dveh urah dodobra ogledati Halle v mačjem kostumu, toda tudi ti bodo razočarani, saj Halle ne pokaže prav nič konkretnega (kar v drugih filmih je). Film še zastonjskega ogleda na računalniku ni vreden, kaj šele da bi zanj morali odšteti celih 1000 SIT. Ne verjemite Kolosejevim reklamnim in televizijskim spotom (ki jih je nedvomno veliko) in film raje preskočite. P.S. Me zanima, kako (ne)pristranski so Kolosejevci pri označevanju negativnih komentarjev s plusi...

— Miha
22.8. 2004 ob 15:55

TA FILM JE THE BEST JZ SM GA DOL Z NETA POTEGNU SPLACA SE GLEDAT!

— Lo0L-maN
22.8. 2004 ob 15:57

hehe ves ni nujno ce je reziser znan tud ce ni je lahko film dobr!1!111!

— Lo0L-maN
23.8. 2004 ob 10:29

v igrci je ta detektiv res lepši lololool :D

— Zaseka
24.8. 2004 ob 22:54 zvezdica

sodec po trailerju bo to ok film? Pozdrav IGOR

— IGOR
25.8. 2004 ob 20:27 zvezdica

Sem mnenja, da si bo vsak po ogledu filma izoblikoval svoje mnenje. Ce pa je en reziser tebi neznan, pomeni, da drugim ni nujno ravno neznan. In nekaj kar je neznano tudi ni ravno slabo. Se pustim presenetit. Ce ti je pa skoda denarja, pa pac ne hodi in mnenje zardzi zase. Vsak je individuum in ima pravico do svojih komentarjev. Lp, Ivana

— Ivana
26.8. 2004 ob 20:04 zvezdica

Film sem si ogledala danes, in je ful vreden ogleda, to je vsaj moje mnenje. (S)mejte se!

— CATWOMAN
26.8. 2004 ob 22:39 zvezdica

MENI JE OSEBNO HALLE ZELO VŠEČ IN UPM DA KO SI BOM OGLEDALA FILM NE BOM RAZOČARANA SAJ JE ŽE PO SODEČEM NAPISU RES DOBER FILM. :):) =)=)

— TINA
27.8. 2004 ob 2:55 zvezdica

Je mačka, ni kej. Jurja? Ajde, se strinjam. Res ga ne bi dal. Sam čez rešetke ji pa rata a :)

— Bogo
27.8. 2004 ob 20:50 zvezdica

na imdb je pisalo da je dosegel oceno 2.4/10 in res imajo prav. Režiser kljub neznanosti ni naredil dobre mojstrovine. Zato. ta film ni vreden zastonjskega downloada in niti 1k za vstopnico. Zgodba je out, igralka je bedna, po Gothic je vse šlo narobe. Gothic me je totalno razočaralo, pričakoval sem več filozofije in presenečenj. naletel pa sem na predvidjive scene. Catwoman je en l00serski film. ocena 1/10

— nekdo
29.8. 2004 ob 14:40

to je ena mala zverca

— jst
5.9. 2004 ob 13:12

sej 1000sit ni tok no tko da reklama je huda pa iz neta sm to ze zloudu pa je kr hud no ja tko nek nasred... Tisti k hodte v koloseja zato d bi kej vidl pejte pogledat pa upite d vm nou zou:P

— 5p0rg3t
12.9. 2004 ob 17:19

Cisto v pricakovanju brown suger jozl fine and cat wonnabe halle berry sem potegnu film dol z ponaše en tistih butastih izrazov medmrežja! in Morem rect da Film trga gate!Pa Zacnimo Scenarry je podpovprecen, uctino je nedko ali kup takih hotl na ezay zasluzit neki keša!!!Ne samo da je scenary fuč tud baba razocara na celi crti najraje bi ji oskarja vzel nazaj sm kaj ko ji ga nisem jaz dal;Zakaj ga je ze dobla hm to menda ze vsi vemo komu se je "akademija" tisto leto hotla odolziti, na da nadaljujemo,zacetek je tk,tk, konec je tk,tk,takou,Predlaga m da rajsi vsi damo 1000 Sit za DVD Batmana 2 ki je dost bolsi film z muco notri in znotraj njega se najda lej no skoraj ista zgodba kot jo ma cel ta film HMMM!!! Aja batmanova muca je dost bolj hot and sex in ima resnicno leder obleko! woord!

— bobo
16.9. 2004 ob 17:09

Nisem še gledal filma, ampak ga vseeno bom. Čeprav ne zdaj, ali je dober ali ne, vendar se pustimo presenetiti!

— One
17.9. 2004 ob 15:59 zvezdica

Ne vem zakaj sodis po imdb-ju namesto da bi si film dejansko ogledal/a?? Poleg moras na imdb-ju upostevati koliko ljudi je sploh glasovalo. Drugace je pa catwoman zelo dober film, mogoce mal pretiravajo sam je pa vreden ogleda!!

— Lizzy
18.9. 2004 ob 12:09 zvezdica

men je catwoman iz batmana: forever(ali return) bolj prava, bolj temačna, bolj odličn kostum v primerjavi s to catwoman. ki nosi en otroški kostum. Skratka, ne verjemite tistim ki praijo da je dober. Trailer je odličen, film pa beda.

— nekdo
22.9. 2004 ob 22:23 zvezdica

. ampak samo če bi se res orng potrudl. film je dejansko slab. škoda. s tko doboro babo kot je halle berry, bi lahko nardil velik več, brez da bi se ji blo treba pačit in tko neznansko trapast hodt. mačke bi se smejale če bi to vidle... ampak čez rešetke ji pa res dobr rata :-)

— lenča
25.9. 2004 ob 15:00

IDEJA ZA TA FILEM JE NASTALA PO STRIPU, KI SO ČEDALJE POGOSTEJŠI VIRINSPIRACIJE REŽISERJEM V TEM OBDOBJU SO NASTALI KAR 3 FILMI PO STRIPU SPIDER-MAN , HELLBOY, GARFIELD KI SO POŽELI KAR VELIK USPEH , TODA ZA TA FILEM TO NE VELJA . S CATWOMAN SMO BILI PRVIČ SOOČENI LETA 1992 V FILMU BATMAN SE VRAČA . IN ZGODBA DOLGČAS HALLE BERRY JE ZAŠLA S POTI UPAM DA SE BO KMALU SPET VRNILA NA BOLJŠE (S NOVIM FILMOM 007 MORDA) OCENA:2

— CINECITY
26.9. 2004 ob 11:40

pustite ljudi do svojih mnenj.. ca vam ni biu usec je lahko drugim, jaz ga imam doma in sploh ni slab, seveda pa ga bom su se enkrat gledat u kino.. 8/10.. priporocam.

— noname
28.9. 2004 ob 13:50

ej Miha...sj se strinjam s tabo da film ni dobrsam ful se mi pa zdi na bed k pravš da je zanč zato k je en neznn režiser. To sploh NI REČEN. marsikater film je biu dobr pa čeprou so bli režiserji čist neki x. in marsikater film znnega režiserja sploh ni dobr. folk ga hot sam zato gledat k je režiser al pa igralci znani.

— PR
29.9. 2004 ob 0:17 zvezdica

Skrpucalo, ki ga seveda rešuje le čokoladna koža Halle Berry. Ko človek zagleda v usnje oblečeno, naoljeno, napeto, mački podobno in z bičem vihtečo Halle Berry, ki skače po strehah, se oblizuje in glasno mijavka, pomisli, da je prišel v raj. Na privatno zabavo Hugha Hefnerja. Ali še boljše, v mokre sanje pred kratkim preminulega Russa Meyerja. Da bo gledal najboljši film vseh časov. Da bo končno pozabil fatalno Michelle Pfeiffer iz drugega Batmana in da bo dobil bejbo, ki bo kot za šalo podrajsala vse ostale superjunake. Toda potem se pojavi Sharon Stone, najslabša igralka vseh časov in gospa, ki mora za lepoto uporabljati čudežno kremo. Potem se pojavi tudi policaj Benjamin Bratt, bivši fant Julie Roberts, ki misli, da je Halle Berry Julia Roberts. Potem se pojavijo tudi luknje v scenariju, neumni zapleti, slabi preobrati in površno podajanje zgodbe. Potem se pojavi vse tisto, kar pohodi v usnje oblečeno, naoljeno, napeto, mački podobno in z bičem vihtečo Halle Berry, ki skače po strehah, se oblizuje in glasno mijavka. Vse tisto, ki pohodi čisto vse kar se pohoditi da. Ki uniči franšizo še preden se je začela. Ki film zasuče v smer filmov Daredevil, Captain America in Rocketeer. Ki voha najslabše filme vseh časov, si poda roko s skrpucalom Avengers in pade tudi v režiji tipa, ki si je nadel ime Pitof, po naše, Britof. Prav imate, Catwoman je čisto mačje pokopališče, čisti strel v prazno, ki pa ga kot sem dejal že na začetku iz dreka potegne v usnje oblečena, naoljena, napeta, mački podobna in z bičem vihteča Halle Berry, ki skače po strehah, se oblizuje in glasno mijavka. Pa četudi se nam sprva predstavi kot izjemno plaha uslužbenka Patience Phillips, ki nato utoni in se vrne nazaj. Kot najbolj seksi zombi vseh časov. Kot fatalka vseh fatalk, ki bi zares vžgala le v porniču.

— iztok gartner
30.9. 2004 ob 14:16

ej večje bede kakor je tale film pa še ne. film namenjen gledalcem z IQ-jem pod 100

— dreadman
8.10. 2004 ob 15:26 zvezdica

...hja...glede na reklame...smo pričakovali kaj več, kot reševanje svetovne populacije pred neverjetno škodljivo kremo za obraz(halo!). zgodba filma je torej BEDNA. kar se pa tiče Halle Berry je svojo vlogo dost boljše odigrala kot psihiatrinja v Ghotic, vloga mačke v "temle" pa se ji ni najbolj posrečla(Sharon Stone v Batmanu je proti temu...ne ni moč primerjat...). torej...sredi filma se vprašam...Kaj sme te šla gledat to???

— suza
8.10. 2004 ob 15:33 zvezdica

...se opravičujem(ms. Pfeifer v Batmanu je proti temu...ne ni moč primerjat...). torej...sredi filma se vprašam...Kaj sma te šla gledat to???

— suza
8.10. 2004 ob 15:41 zvezdica

Ja, lubica, dobro da si popravila tekst - Sharon ni bila v Batmanu 2, pač pa ms. Pfeiffer. :) Se pa pridružujem tvojem mnenju; film sucks po polni črti. Michelle Pfeiffer je Catwoman v Batmanu oblikovala dosti bolj realno, bolj človeško, pa še z mačjo hrano se ni basala (mislim, celulitis, potem pa hujšanje pa to - halo?). Plus, da ne govorim o kostumu; mislim, kaj si je modrček in usnjene hlače kupila v Venera Shopu na Vetrinjski v MB? Ok, da ne bo samo kritike, saj film se trudi povedati zgodbo (?), ampak bodimo realni - tokratna Catowoman je očitno preveč hodila v Koloseja gledat Spidermana, glede na to, kako ji ratuje plezati in skakati po stenah... Ali pa to dela mačja hrana... Bom probal en whiskas... Mačke bi ga itak kupile... :) Ajd, Suza, zvečer pa greva gledat THE VILLAGE. :)

— Lestat
8.10. 2004 ob 15:43 zvezdica

Aja, pa še to: Sharon Stone kot lokalna negativka ROCKS in je edina, ki drži film pokonci.

— Lestat
9.10. 2004 ob 13:18

ta film je zelo zabit(premalo akcije in macka se skoci da komaj)lol

— nor na filme
10.10. 2004 ob 11:31 zvezdica

Ni zlo slab, kej posebnga pa tut ni...eno povprečje. Pa se mi zdi da bi se dal film bolš naredit, pa mal več vsebine dat noter.

— xxx
22.10. 2004 ob 19:24

ob temu filmu se pa loh zjočeš!!! tko lepo dekle pa bi skor umrla!ta igralka je itak ena izmd mojih najljubših!!! vem da se je ena moja frenda ob tem zjokala!!! res jz vam ta film priporočam kr vam res ne bo žou da ste dal dnar za karto!! vsej men ni blo!!!

— anja
18.12. 2004 ob 9:42 zvezdica

Film je defonitivno grozno slab.po reklami sodeč sem pričakovala nekaj več,tu pa nastopi Halle Berry kot neka mačka ki rešuje svet proti neki kremi ki uničuje obraz(totalno brez veze)poleg tega pa so v scenariju res luknje in več stvari se zgodi čisto nekje stran od bistva in nekaj stvari se zgodi brez kakaršnega koli pomena in se jih med seboj sploh neda povezati poleg tega pa ne pa film sploh ni prikazan dobro(Halle Barry naj bi bila pol mačka pol človek in naj bi bila kot nekakšen Superman ki rešuje ljudi )da v njenem kostumu sploh ne govorim,bil je grozno slab in otročji kot nekakšen poceni kostum za maškarado in njena hoja.o boh .Definitivno slab film da ni vredno govort tko da se bom kr poslovila. no pa lp M4RY

— M4RY
11.2. 2005 ob 9:25

jaz sem ta film že gledala 2x in mi je zelo všeč. Jaz ga še bom dostikrat gledala ker se ga nikoli nena naveličam fuul je cool tudi vsi ki še ga niste vam je lahko žal. Kr vživiš se noter ko to gledaš:) Včasih sem si mislila kaj če bi jaz to osebo igrala joj te bi blo cool. No mislim da sem vam dovol povedala . Nina:) catwomannajboljši film do zdaj

— nina
3.3. 2005 ob 20:01

Kako pa vejste,d je slab film, če si ga niste niti ogledali???! se strinjm z Lizzy in Tino.catwoman je prou v redu film!!!

— Špelax
5.3. 2005 ob 15:46

Film=drek, Halle berry je bla pa popolnoma preveč oblečena! Če bi nastopala v evinem kostimu bi kupu dvd,kaseto pa še dvix bi dol zloudu!

— mare
25.3. 2005 ob 15:44

FILM JE FUL ROK

— ROK
5.5. 2005 ob 14:42

CATWOMAN JEŽENKA,KAKRŠ NASI ŽELIM BITI HALLE BERRY ROK

— ROK MLINAR
16.5. 2005 ob 18:27

Ta film seka .Ful ste dobri.a lahko dobino tri posterje na ta naslov.

— rok mlinar in gegor capl
15.7. 2005 ob 12:51

catwoman je ful fajn

— sara
27.1. 2006 ob 13:22

js nebom izdajala svojga imena tko da!!.. catwoman bi js bla=)=)=)=)

— girl
27.1. 2006 ob 13:25

aia pa še to ta film zgleda tok resničn da bol ne more bit!!! pa anja ti maš čist prou da se lok zjočeš carica si!!1pa film tut!!hahaha=)=)=)

— girl
25.3. 2006 ob 19:18

Ta film je dobr. Vreden si ga je ogledat. Ne verjemite tistim, ki pišejo, da je beden. Jest to vem, kr živim za TV. Ajd se vidmo.

— NATALIJA
18.7. 2006 ob 12:48

ga ravno gledam in mi je cool, drgač ga mam pa zdej doma:)

— misyka
27.11. 2006 ob 18:27 zvezdica

Res ni film, ki bi prevzel čisto vsakega. Hallein kostum je preveč seksualističen- jaz sem mislila, da je to film o catwoman, ne o ženski, napolnjeni s testosteroni (tako vsaj izgleda njena obleka) z mačjo podobo. Ampak videz skvari pravzaprav le kostum. Všeč mi je zgodba - čeprav je tisto o kremi res dolgočasno. Rada pa imam mačke in poleg tega predstavlja Halle za večino žensk nekakšno - hm, tisti prizor, ko Halle hrupne sosede mirno utiša - to, da bi tudi sama lahko naredila kaj takega, bi si pač želela vsaka ženska. Kot sem rekla, mačke imam rada in zato mi je zgodba in film tudi bolj pri srcu. Seveda pa je občasno grozljiva traparija, ki jo, kot je že rekel Izrok Gartner, rešuje le čokoladna koža Halle Berry.

— Dark angel
2.8. 2008 ob 2:00

full fajn film vredn ogleda...

— catwomenka
11.12. 2009 ob 20:08

catwoman je najboljši film kaj sm ga kdaj gledala

— Anastazija
13.12. 2009 ob 9:57

FILM CATWOMAN JE ODLIČEN.TA ŽENSKA BI LAHKO BILA ŽENA OD BATMANA.

— ALEN
8.12. 2010 ob 19:48

Jst bi gledla ta film na siol videoteki, sam je 25 žetonov. Mi kdorkoli pove, če se splača gledat?

— foggy
21.11. 2016 ob 21:29

Ta filem je bil kul če ga niste gledal je res da je film catwomen najboljši od vsh no če ni tako sem tudi jast žalusna ker vsi filmi so dobri ker se drugi potrudijo za to

— tina
29.12. 2016 ob 15:32

Ta film je najboljßi na svetu jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjj

— tina
19.4. 2017 ob 21:46

Ta film je najboljši ever in če gdo misli da ni dober me je zalo vžalu in še zalo sem žalostnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ampak je ta film najboljšiiiiiiiiiiiiii

— tina

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.