Kolosej
Film distribucije Constantin Film

Čas za sneg 3D

Snowtime 3D
družinska animirana komedija
Sinhronizirano
1h 20min / 80min
Leto: 2015
Država: Kanada
Jezik: angleščina
Scenarij: Normand Canac-Marquis, Roger Cantin
Da bi se med zimskimi počitnicami zabavali, se otroci iz male vasice odločijo imeti velik boj s snežnimi kepami. Ta potep skozi otroštvo odkriva vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok.

Čas za sneg! je animirani film v stereoskopskem 3D načinu za celotno družino. V kinu si ga gledalci lahko ogledajo pozimi 2015/2016. Film je prirejen po mednarodno nagrajenem akcijskem filmu La Guerre de Toques, ki je bil predvajan in zelo pohvaljen pred tridesetimi leti in je bil prodan več kot stopetindvajsetim državam in osvojil osemnajst nagrad. Da bi se med zimskimi počitnicami zabavali, se otroci iz male vasice odločijo imeti velik boj s snežnimi kepami. Luke in Sophie, oba enajstletna otroka, postaneta »generala« nasprotnih strani. Sophie, novinka v vasi, in njena legija branijo izpopolnjeno snežno trdnjavo pred napadom Lukove čete. Tista četa, ki trdnjavo zasede pred koncem zimskih počitnic, zmaga. Vendar kar se začne kot otroška zabava in navdušenje, kmalu preraste v konflikt, ko Luke vzame svojo vlogo vodje preresno. Tekmovanje se nenadoma konča, ko se zgodi tragedija. Luke prizna svojo vlogo v žalostnem dogodku in spet se vrne veselo vzdušje, ko se otroci odločijo, da bodo trdnjavo napadli skupaj in se nehali boriti med sabo, ter tako veselo uničijo snežno trdnjavo. Čas za sneg! je privlačna komedija o upanju in prijateljstvu. Razkriva včasih živahne odnose med prijatelji v njihovem otroštvu in vlogo navdušenega tekmovanja in zagnane solidarnosti v življenju otrok. Poleg tega se posveča tudi problemu konflikta in vplivu le-tega na vse, ki so vanj vpleteni. Ta zabaven, domiseln in radostno prozoren animirani film ponuja mladim gledalcem veliko snovi za razmislek.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.