Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Kavarniška gospoda

komična romantična drama
Podnapisi
Na sporedu od: 18.8.2016, Kolosej Ljubljana
1h 36min / 96min
Leto: 2016
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Woody Allen
Režija: Woody Allen
Režiser čutnih dram Nerazumen človek, Čarovnija v mesečini in Polnoč v Parizu prikazuje novo zgodbo o zapletenosti medčloveških odnosov in neizpolnjeni ljubezni iz 30-tih let prejšnjega stoletja. Newyorški sin draguljarja Bobby se preseli v Hollywood in v službi pri stricu spozna očarljivo tajnico Vonnie. Med njima in Vonniejinim poročenim ljubimcem se splete usoden ljubezenski trikotnik, ki Bobbyju stre srce in ga prisili, da se vrne domov. Prevzame vodenje priljubljenega kluba, kjer spozna prikupno Veronico in se z njo poroči. Toda njegova življenjska pot se vedno znova križa z Vonniejino in oba opominja na zamujeno ljubezensko priložnost.

V romantični komediji Kavarniška gospoda scenarista in režiserja Woodyja Allena spremljamo zgodbo Bobbyja Dorfmana (Jesse Eisenberg), ki je odraščal v skromni družini iz Bronxa. Dogajanje je postavljeno v trideseta leta prejšnjega stoletja, v svet razkošnih hollywoodskih dvorcev, nasilja newyorških gangsterjev in skrivnih škandalov visoke družbe z Manhattna.

Bobby si želi spremembe, zato odide v Hollywood, kjer spozna Vonnie (Kristen Stewart). Zaprosi jo celo za roko, vendar se mora v New York nazadnje vrniti sam. S prijateljem odpreta nočni klub Les Tropiques, ki postane najbolj priljubljen nočni klub v New Yorku. Poroči se z Veronico (Blake Lively) in vse je videti popolno, dokler nekega dne ne obišče kluba tudi Vonnie iz Hollywooda.

Film Kavarniška gospoda je nadvse romantična zgodba o sanjah, ki nikoli ne umrejo.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.