Kolosej
Film distribucije Cinemania group

Kako se znebiti bivše

komična grozljivka
Podnapisi
Na sporedu od: 26.11.2015, Kolosej Ljubljana
1h 29min / 89min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Alan Trezza
Režija: Joe Dante
Režiser Gremlinov predstavlja novo zabavno grozljivko v kateri mladi Max sprva uživa v ljubezenskem razmerju s privlačno Evelyn, toda počasi ga ukazovalno dekle povsem okupira. Ko je Max že povsem obupan, Evelyn umre v prometni nesreči in Maxu se odpre nova življenjska priložnost. Toda ko spozna svoje sanjsko dekle Olivio, mu preteklost znova potrka na vrata v obliki razpadajoče Evelyn, ki je vstala od mrtvih. Življenje z zombijem se hitro izkaže za pravo nočno moro, polno zabavnega mrliškega kaosa.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.