Kolosej
Film distribucije Continental Film

Brez zavor

akcijski triler
1h 31min / 91min
Leto: 2012
Država: ZDA
Scenarij: David Koepp in John Kamps
Režija: David Koepp
Režiser trilerja Skrivnostno okno predstavlja napeto zgodbo mladega kolesarskega kurirja Wileeja, ki nekega dne prejme skrivnostno pošiljko. Ko mu jo skuša vzeti zlovešči policist Bobby, se Wilee odloči pobegniti, vendar mu kmalu sledi kopica policistov in kriminalcev. Med divjimi pregoni po ulicah New Yorka spretno izkorišča svoje poznavanje bližnjic in z neustrašno vožnjo spravlja v obup zasledovalce, toda če si hoče rešiti življenje, se mora znebiti skrivnostne pošiljke.

Komentarji

29.8. 2012 ob 19:41

sm gledu pred leti odajo brez zavor ki jo je vodu jonas z nato se je umešau .< šnicel toje tomaz domicel znani šnicel< potem se je imenovala brez zapor so jo mogli preimenovat upam da bo usaj film dobr ko bo pršu na filmska platna

— mimejaga
23.10. 2012 ob 22:13

Pa zakaj ste ga mogli s sporeda dat????!!!!!!!!

— MatiC
28.10. 2012 ob 13:28

Kaj bo toti filem sploh u kinu, ko je zginiu s sporeda??

— maNika
28.6. 2015 ob 18:26

Kje je filem?

— Orson

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.