Kolosej
Film distribucije Karantanija Cinemas

Borba z družino

Fighting with My Family
biografska komična drama
Podnapisi
Leto: 2019
Jezik: angleščina
Scenarij: Stephen Merchant
V družini Bevis se vsi profesionalno ukvarjajo z rokoborbo. Ko se sestra Saraya in brat Zak prijavita na avdicijo za rokoborbo pri WWE (World Wrestling Entertainment), se v družini šele pričnejo težave. Izbrana je namreč samo sestra, kar preseneti vso družino, najbolj pa brata Zaka, ki se ima za najboljšega rokoborca v družini.

Komična drama je posneta po dokumentarnem filmu iz leta 2012 z naslovom The Wrestlers: Fighting with My Family, prikazuje pa zgodbo profesionalne rokoborke Paige (pravo ime Saraya-Jade Bevis) in njen vzpon med najboljše rokoborke.

V filmu, ki ga je režiral in napisal scenarij Stephen Merchant, zaigra samega sebe nekdanji slavni rokoborec Dwayne "The Rock" Johnson, ki je pri filmu sodeloval tudi kot producent. Sarayo-Jade Bevis je upodobila igralka Florence Pugh, kot trenerja pa bomo lahko občudovali igralca Vinca Vaughna.

ZANIMIVOSTI:

  • Saraya-Jade Bevis, s poklicnim imenom Paige, se je z rokoborbo pričela ukvarjati pri rosnih trinajstih letih, podpisala pogodbo z World Association of Wrestling, osvajala prvenstva in pri svojih enaindvajsetih letih postala najmlajša šampionka.

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Bodi prvi in napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.