Kolosej
Film distribucije 2i Film

Bojna sekira

western
Podnapisi
Na sporedu od: 26.11.2015, Kolosej Ljubljana
2h 12min / 132min
Leto: 2015
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: S. Craig Zahler
Režija: S. Craig Zahler
Ko skrivnostno pleme ljudožercev brutalno umori temnopoltega hlevarja in tri prebivalce obmejnega mesteca Bright Hope na Divjem zahodu, se nenavadna skupina revolverašev pod vodstvom šerifa Franklina Hunta odpravi čez planote, da jih poišče in reši. Rešitelji se na poti soočijo s surovo brezobzirnostjo in nasilnostjo sovražnika, ki čedalje bolj ogroža njihovo misijo in jih spravlja v smrtno nevarnost.

Komentarji

18.11. 2015 ob 18:52

Ne razumem zakaj v napovedniku piše le to, da gre za western, medtem ko na vseh večjih filmskih portalih zraven jasno piše da gre tudi za grozljivko! Film je mestoma prav ogabno nasilen, in nekdo, ki bo pričakoval western se bo grdo osmodil.

— Janez
9.8. 2021 ob 12:42

ja film je zelo podoben filmu kavboji in vesoljci
samo da je ta film bolj akciski
Janez ta film sploh ni grozljivka western je samo da je malo bolj nasilen

— gandalf

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.