Kolosej
Film distribucije Cenex

Bolt 3D

animirana družinska 3D pustolovščina
Sinhronizirano
Na sporedu od: 29.1.2009, Kolosej Ljubljana
29.1.2009, Kolosej DeLuxe Kranj
1h 43min / 103min
Leto: 2008
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Dan Fogelman in Chris Williams
Kuža Bolt je prava filmska zvezda, toda ker ne loči med svetom sedme umetnosti in resničnim življenjem, je zares prepričan v svoje nadnaravne sposobnosti. Tako se nekega večera po končanem snemanju odpravi iskat "ugrabljeno" gospodarico, a kmalu opazi, da v resničnem svetu nič ni tako lahko kot pred kamero. Na poti se mu pridružita neustrašni hrček in nejevoljna potepuška mačka, kar je šele začetek divje in nepozabne avanture, iskanja ljubezni in spoznavanja resničnih prijateljev.
Napovednik

Pesem iz filma (v slovenščini, izvaja Tanja Ribič):
Lajanje v luno [mp3, 7,5 MB] | besedilo pesmi

Slovenski glasovi

Bolt Jernej Kuntner
Pika Zala Đurić Ribič
Stumfek Tanja Đurić Ribič
Rajko Andrej Murenc
Dr. Calico Zlatko Čordić

Izvedba slovenske sinhronizacije

režija Jernej Kuntner
prevod Vesna Žagar
tonski tehnik Igor Potočnik
sinhronizacija Studio Ritem

Kratka vsebina

Za superpsa Bolta so dnevi polni pustolovščin, nevarnosti in spletk. Vsaj tako dolgo, dokler tečejo kamere. A njegovim očem so skrite. Ko se mu zazdi, da je njegova televizijska (zanj resnična) lastnica v nevarnosti, pa se začne prava pustolovščina. Potovanje čez Združene države, da bi rešil svojo drago Piko. Prepričan, da so njegove izjemne lastnosti in sposobnosti resnične, se podaja iz težave v težavo, ne da bi opazil, da ga iz njih rešuje gola sreča. Spremljata ga zapuščena muca Štumfek in s TV nadaljevankami obsedeni hrček Rajko. V lovu za zlobnim dr. Calicom, ki je po Boltovem mnenju ugrabil njegovo lastnico, kuža odkrije, da ne potrebuje supermoči, da bi bil pravi junak.

Rojstvo Bolta - s humorjem in srcem

V središču filma je pes, ki se sooči z resničnostjo, o kateri se mu ni niti sanjalo. In ravno ta pes je zbudil pozornost izvršnega producenta Johna Lasseterja. "Že od samega začetka mi je bila najbolj všeč možnost, da lik skozi zgodbo raste. To je srce filma. Zgodba, ki je sicer duhovita, a nima srca, je zabavna, vendar jo hitro pozabiš."

Režiser Chris Williams pa dodaja: "Če hočemo, da bodo gledalci vzljubili film, morajo vzljubiti junake in razumeti odnose med njimi. Storili smo vse, da sta Pika in Bolt gledalcu pri srcu in da si želi, da bi se ponovno našla. Tudi stranski junaki so morali biti utemeljeni na lastnostih, ki jih vidimo v različnih ljudeh, tako da nam je njihov medsebojni odnos in rojevanje prijateljstva blizu."

"Zelo sem ponosen na Bolta," pravi Lasseter. "Zlasti zato, ker je narejen v duhu klasičnih Disneyjevih filmov. Humor ne izhaja zgolj iz duhovitih dialogov, temveč ga rojevajo značaji glavnih junakov. Walt Disney je vedno govoril, da mora vsak nasmeh spremljati solza. In v to verjamem tudi jaz. Film je čustven, zbuja veselje in žalost, spremlja pa ga vrhunska animacija. Uspešen film, predvsem risani film, mora imeti troje. Prvič, privlačno zgodbo, ob kateri napetost med gledalci ne bo popustila niti za trenutek. Drugič, prikupne like, ki se bodo vtisnili v spomin. Celo zlikovci v filmu morajo biti zanimivi in nepozabni. In tretjič, zgodbo in like morate postaviti v verjeten svet. Ni nujno, da je videti povsem resničen, mora pa biti verjeten. In vsi ti trije dejavniki morajo biti usklajeni in se dopolnjevati. Mislim, da je Bolt šolski primer, kako to izpeljati."

Junaki filma

Bolt je štirinožni akcijski junak televizijske serije. Odraščal je v studiu in se sploh ne zaveda, da svet, v katerem živi, ni resničen. Kamer ne vidi, zakulisja ne pozna. Prepričan je, da je zares gensko spremenjen pes, ki ima neverjetne moči in sposobnosti, med drugimi tudi izjemno hitrost, laserski pogled in uničujoči superlajež. Ko pa se znajde v resničnem svetu, je popolnoma pretresen, ko njegove supermoči ne delujejo več. Zelo počasi, a neizogibno, spozna, da je živel v laži, vendar se ne preda obupu. Nauči se namreč, da je njegova supermoč pravzaprav ljubezen in zvestoba, ki jo čuti do svoje lastnice Pike.

Pika je Boltova lastnica in soigralka v televizijski seriji. Je bistra deklica trdne volje, pristno navezana na svojega štirinožnega soigralca. Ko ne more več prenesti televizijskega živžava, se po tolažbo vedno zateče k belemu psičku, ki ga je pred leti sama rešila iz zavetišča za zapuščene živali. Ko Bolt izgine, ji vse drugo postane nepomembno, želi si le, da bi ga še vsaj enkrat videla.

Štumfek je nezaupljiva, pretkana klateška mačka, za katero je Bolt prepričan, da je sodelavka zlobnega dr. Calica, ki naj bi po njegovem prepričanju ugrabil Piko. Zato mačko prisili, da ga spremlja pri iskanju prikupne deklice. Mačkin sarkazem in črnogledost sta popolno nasprotje Boltovega zaupljivega in dobrovoljnega značaja. Toda izkaže se, da bi Boltu brez nje trda predla. Med popotovanjem ga namreč nauči, kako preživeti, hkrati pa se tudi v njej spet porodi iskrica zaupanja v druge, ki je že pred časom skoraj ugasnila.

Rajko, hrček, ki je popolnoma nor na televizijo in navdušen oboževalec Bolta, živi v plastični krogli, ki mu služi kot varno zavetje in hitro prevozno sredstvo. Samega sebe vidi kot akcijskega junaka, ki se mu še ni nasmehnila priložnost, da se izkaže, a zagotovo ga čaka za prvim vogalom. Ko pred vrati avtodoma zagleda svojega najljubšega junaka, niti za trenutek ne razmišlja, ampak uresniči svoje sanje in se pridruži Boltu. Odzove se klicu dolžnosti in stori vse, da bi Boltu uspelo izpeljati težko nalogo.

Dr. Calico je zločinski genij, glavni Boltov nasprotnik v televizijski seriji. V vsakem delu nadaljevanke Piki, njenemu očetu in njenemu superpsu zakuha nove težave in postavlja nove pasti. V zadnjem delu sezone, kot je pri marsikateri nadaljevanki v navadi, ugrabi Piko, da bi občinstvo težko pričakovalo prvi del naslednje sezone, a Bolt tega seveda ne ve. Prepričan je, da je Pika zares ugrabljena. Živi tudi v prepričanju, da so mačke Calicove zaveznice, zato brž ujame eno, da bi ga odpeljala k svojemu gospodarju in tako izdala, kje imajo zaprto Piko.

Premikamo meje računalniške animacije

Zadnje desetletje je prineslo izjemen napredek v računalniški animaciji. Vsaka nova risanka pokaže nekaj novega, vsaka nova animacija je umetnina zase. Bolj ko so liki resnični, bolj jih občinstvo ne gleda kot animirane junake, temveč kot resnična bitja, in bolj jim prirastejo k srcu. Ključen za ta film je bil seveda lik Bolta, zato so se animatorji skušali čim bolj postaviti v njegovo kožo. Pripeljali so nekaj psov, da so podrobno opazovali, kako se premikajo in kakšne izraze imajo ob različnih razpoloženjih na obrazu, po potrebi pa so se tudi sami spravili na vse štiri. Snemali so svoje hišne ljubljenčke in spremljali drobne posebnosti, ki so jih izvajali.

Studio ima bogate izkušnje z animacijami oseb in vsakdanjih živali, zato jim Bolt in Pika nista povzročala hujših težav. Največji izziv je bil vsekakor Rajko, zanesenjaški hrček v krogli. Pri vsakem kadru so morali temeljito izračunati, kako se giblje njegova žoga, če Rajko prenese težo na drugo stran. Da bi bili Rajkovi gibi kar najbolj verodostojni, so animatorji posvojili hrčka Doinka, ki so ga nato od spodaj posneli skozi ploščo pleksi stekla, da so dobili občutek, kako bi se premikal v prozorni žogi. Obenem so lahko natančno videli, kakšne gibe izvaja in kakšna je njegova mimika.

Tudi ekipa, zadolžena za ozadje filma, je imela polne roke dela. Ker je Bolt v svojem bistvu cestni film, ki nas popelje skozi vrsto različnih ameriških okolij, so se morali odločiti, kako se bodo lotili upodobitve pokrajine. Sklenili so, da bo najprimernejši slikarski pristop. Če natančno pogledamo, imamo občutek, da na ozadju zaznamo poteze s čopičem. To daje filmu topel pridih, da ne deluje tako umetno, kot bi deloval, če bi bile linije preostre in robovi med ploskvami pretirano izraziti. Umetniški direktor Paul Felix je velik občudovalec starih Disneyjevih klasik, ki so vse imele ročno naslikano ozadje, zato je del tega hotel prenesti v računalniško generirano okolje. Nastalo je bogato ozadje, ki gledalca pritegne in ustvarja občutek, da je ta risani film narejen ročno, ne pa s pomočjo vrhunske tehnologije. Dodali so še način osvetlitve, kakršnega poznamo iz Altmanovih filmov iz 70. let, tako da je nastali svet kar najbolj realističen, kolikor je to v animaciji mogoče doseči. Na trenutke gledalec pozabi, da gleda risanko. Počuti se, kot da spremlja igrani akcijski film za otroke.

Prva prava 3-D animacija

Walt Disney Studios je bil dolgo pionir tehnološkega napredka v animaciji in ta tradicija se nadaljuje tudi z Boltom. Že dva filma prej so sicer ponudili v 3-D različici, toda 3-D je nastal šele v postprodukciji. Bolt je prvi Disneyjev film, ki je bil zasnovan in oblikovan za 3-D. Toda pri uporabi te tehnologije niso hoteli pretiravati. Vsak prizor so ocenili z oceno od 1 do 10, glede na to, kako čustven je, in nato temu prilagodili uporabo tehnike. V nežnejših prizorih so 3-D ublažili, da se gledalec lahko za nekaj trenutkov sprosti in poglobi v prizor. V akcijskih prizorih pa so izkoristili vse možnosti, ki jim jih nudi medij. Ustvarjalci se namreč dobro zavedajo, da je uporaba 3-D kot maratonski tek. Če se nanj prehitro zaženemo, ne bomo zdržali do konca. Treba je ohranjati primeren ritem, iskati ravnotežje in tempo prilagajati okoliščinam.

Komentarji

2.1. 2009 ob 17:20

Miley Cyrus je najbolsa

— Kr en?!*
3.1. 2009 ob 0:00

Hehe to bo The best! Bojan Emeršič govori za psa, Tanja Ribič pa za nagajivo mačko, pa še glavn song zapoje (6 let ni pela) baje zlo lepa pesm in ma baje pri tem songu zlo lep glasek. Komi čakam da grem gledat.. Zlo je baje smešn. Pa še čist zraun Koloseja u Ljubljani sm doma. Jej pa še 3D je. Pejte gledat 1000 % se splača!

— Anja F.
4.1. 2009 ob 0:00

fuuul fajn film vredn ogleda
hrček je fuuul smešn pa pes pa mačka tud
pa še miley je glauni junakinji posodila glas tko d more bit zakon:):)

— nina
7.1. 2009 ob 0:00

Filem je dober ukletal sam si ga v Londonu in mi je bila selo fšeč.Usak komentar mi je otveč fašnoje samo da je dober. se oprafišavam sa slovničke napake tujec

— tujec
8.1. 2009 ob 0:00

komi čakam film

— andrej
10.1. 2009 ob 0:00

škoda da ga ni v mariboru drugače pa nevem :)

— kaj te veš
13.1. 2009 ob 0:00

videla sm že reklamo za film na eni spletni strani t.j. kako se začne mislim da bo dober glede na nato da si ga je v Ameriki ogledalo 252.000.000 ljudi tako je pokazala statistika

— disneyfan
15.1. 2009 ob 0:00

Odličen film

— x
20.1. 2009 ob 0:00

nesinhronizirana verzija bo ?? (glede na to da cucku da glas Travolta)
pa a bo nesinhronizirana tud 3D verzija

al bo treba spet na DVD čakat :D

— klavdij
23.1. 2009 ob 15:14

Vsaka čast...tok dobrega filma/risanke že dolgo ne...
Nasmejal sem se, jah res velik...Super zgodba, res ena boljših risank...lahko bi primerjal s Shrekom itd...če ni celo boljša!!!

— kugla
24.1. 2009 ob 0:00

FUL DOBR FILM !!!

NI KAJ

— CAR1
24.1. 2009 ob 0:00

mja gledu sm v angleščini triler..
sam u slo bo bla pa ornk polomija

— nekdo
25.1. 2009 ob 13:45

nism še gledu ampak bom ker še niso ga zavrtel ampak mislm da je kul

LEONARDO CARE
LEO CARE
LEO CARE

— leonardo
25.1. 2009 ob 13:45

zelo zelo zanimiwo videti biti to zelo

— dy
26.1. 2009 ob 0:00

Risanka je ful dobra, še posebi hrček...sm se nasmejala do solz... :D

— Ninula
27.1. 2009 ob 16:25

film mi bo bil zagotovo zelo všeč,saj je glavna vloga tudi moja najljupša žival(pes)

— eva
28.1. 2009 ob 16:16

Nevem no malo je dolgocasn pa bedn na zacetku se mije zdel ze ornk bedn kr neki ena fantazija sam so sam film snemal u risanki :D kje bolt kao pasji igralc k misle da je to use res kokr se dogaja u filmu u katermu igra.krneki sam dobr no ce ni druzga za gledat,..

— klemen
28.1. 2009 ob 16:16

Pomojem bo zelo uspešen!

— Klara
30.1. 2009 ob 17:15

tak fajna risanka, zabavna, poučna... v glavnem zakon :)

— Samy
30.1. 2009 ob 17:17

FUL KUL FILM PRIPOROČAM VAM POJDITE GA GLEDAT

— leonardo
31.1. 2009 ob 13:58

eeej film je zakon!! res morte ga it gledat !!!!!

— gosenca
31.1. 2009 ob 13:58

ta film mi je še kar pri srcu tako da nimam niti enega komentarja

— shanna
31.1. 2009 ob 13:59

ej! nikol nism gledala bolse risanke! res primerna je za use stararosti. sinhronizacija je suprca pa upletajo lokalne fore!!! pa se song k je notr je fuuul lep! ej nau vm zou pejte ga gledat u kolosej pa tut u x pandu se vrti.skrajsano THE BEST!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— Hana
31.1. 2009 ob 18:33

sem gledala bolta in mislim daa je zelo kul

— veronika
1.2. 2009 ob 0:00

torej ne bo nesinhronizirane 3d verzije.... Boltu je glas dal John Travolta, mi pa nimamo nesinhro verzije .... pohvalno

— klavdij
1.2. 2009 ob 0:00

ZAAAKOON!!!!pejte gledat!!!smešn, glsovi so ql, use je prfektn!!!!!!!!!!!!!!!!!
že douk nism udla cesa tazga!

— mičicaa
2.2. 2009 ob 11:14

to je moj najboljši vilm dozdaj.glavno vlogo ima moja najljubša žival
(pes).rada bi imela posterje,zvezke,mape,majice,računalniške igrice
in to od bolta.

— maruša glavač
2.2. 2009 ob 11:14

zelim da kmalu dajo na televizijo bolta na akanal.vilm mi je
zelo odličen in rada bi imela posterje,zvezke in ostalo od bolta.

— marusa
3.2. 2009 ob 16:25

ta risanka je ful carska!!!! najboljš mi je,ko se pogovarja z golobi. lep pozdrav!!!!!!!! asy so yo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— asy so yo
3.2. 2009 ob 16:25

ta risanka je carska!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

— burek
4.2. 2009 ob 0:00

Super film, le če nebi bilo vse z žabarskim naglasom, bi bil pa res še bolj kul.

— Ne vem
4.2. 2009 ob 0:00

ta film je ful carski.že preden sm ga šov gledat je bila reklama ful huda

— nihče
4.2. 2009 ob 17:33

Spet ni verzije s podnapisi? ... Evo, pa me ne bo v kino. Škoda.

— ang
5.2. 2009 ob 9:51

Kr en film. Čist brezveze.

— Jesen
5.2. 2009 ob 18:31

Lušten film, sploh primeren za najmlajše občinstvo, in to tako za ljubitelje psov, mačkov in malih glodalčkov =) Sicer ne izstopa kaj dosti iz povprečja, ampak po zaslugi 3D-ja je čist vreden ogleda.

— Teja
5.2. 2009 ob 18:31

a je dobr

— m
7.2. 2009 ob 0:00

ta film pa je šmešen zelo

— bolt
8.2. 2009 ob 0:00

Film smo šli gledat z vnukinjo, staro 4.leta. Na blagajni in biljarterke smo sprasevali, ce je film za tako manjhne otroke, a nismo dobili pravega odgovora. Skratka, najbrz , po mojem videnju je film narejen bolj za stare kot za mlade, saj vsebuje prave cestne dirke, vojaske napade itd. kar najbrz ni za otroke. morda za take ki ze hodijo v solo?
Naslednja stvar pa so ocala za 3D gledanje, imajo le eno velikost in to tako veliko, da otrokom ves cas lezejo dol - res neprimerno, zakaj nebi imeli se manjsih okvirov za otroke. In ko smo pri ocalih, dobis lahko zelo zamazana od prstov, najbrz od prejsnjih predstav , ko so si jih morali otroci s prsti neprestano riniti nazaj na nos. Morda bi lahko za tako ceno vstopnice biljarterji ocistili vrnjena ocala za novo predstavo ?
Skratka, meje mnenje je da bilm ni za majhne otroke - recimo pod 6 let,
je pa tudi predolg !

— Janez
9.2. 2009 ob 0:00 zvezdica

Odličen izdelek v 3D tehniki brez dodatnih učinkov. Res nse kar bi bilo več bi bilo preveč. Zgodba odlična, še posebej zame ki sem se dan pred predstavo moral za vedno posloviti od mojega psa. Vem kaj so čustva, ki jih ljudje gojimo do domačih živali in v tem filmu so dokaj realno prkazana.

— Benjamin
9.2. 2009 ob 17:30

sem vam posla komentar, da film ni za otroke pod 6 let, da imate očala le za velike glave, film pa predvajate otrokom; da so očala umazana,..
Nisem bil žaljiv, bil sem konkreten in korekten, zakaj take komentarje izločate ? Si delate reklamo s takimi komentarji kot so sedaj zapisani ? Žalostno !

— janez
13.2. 2009 ob 0:00

Huda risanka vredna ogleda :)

— TULIFON
19.2. 2009 ob 16:02

Ta film je res dober. Tudi glasovi so dobro posneti ne bo vam žal da ste si ga ogledali. Notri v filmu je tudi res lepa pesem!!!!!!
3D pa nič ne moti filma.

— živa
22.2. 2009 ob 13:48

aii nice pesm pejte gledat js tut grem ;)

a mislte da še bo 5.3? v kinu?

— Primožek
24.2. 2009 ob 0:00

Film je zanimiv dobr so ga naredl všeč mi je to k je dost smešnih stvari
men je najbolj smešn hrček.
Priporočam ga vsm k bi se radi zabaval v kinu.

— Metka.S
27.2. 2009 ob 14:30 zvezdica

Zdravo.

Ta film, je res zelo super. Izraža veliko lepih trenutkov. Kaže kako je, če si pes, mačka, hrček.:) Glasovi so super posneti, vse čestitke! Predvsem Tanji Ribič, ki se je res zelo dobro odrezala in posodila "smešen" glas mački. Verjetno se je morala precej potruditi, da je naredila tak glas, v resnici čisto drugačen kot pa ga ima. Jaz ne bi prepoznal, da je to bila ona! ;) če ne bi prebral ;) Film ima super vsebino, primeren je za vse - mlajše in starejše. ;). Pohvalil bi Tudi Zalo Đurić Ribič, saj je bila super, potem pa še gredo pohvale iz moje strani: Zlatko Čordiću, Jerneju Kuntnerju, Andreju Murencu, in vsem, ki so sodelovali pri te sinhronizaciji, da je film postal res dober! Ne samo dober ODLIČEN!!!. Tanji pa še enkrat vse čestitke za pesem Lajanje v luno, ki je res zelo zelo lepa, dosti lepša kot pa v angleški verziji, in pomojem jo je odpela z vsem srcem ,). Talent za glasbo še ima v sebi 100%, čeprav jo je dala na stranski tir ;(. Upam, da si boste čimprej ogledali film, če si še ga niste. Priporočam pa 3D verzijo, ker je kot resnična. Gledal sem obe verziji ampak mi je k srcu bolj prirasla 3D. Lepo se imejte in si pojdite ogledat BOLT-a.

Lep pozdrav.

— žaŁi Bu*
27.2. 2009 ob 14:31

Supr film! sm ga gledal. in je res supr u 3D!!!!!!!! Morte ga gledat če še niste. zelo je smešn.

— zuzu
28.2. 2009 ob 14:43

Z.A.K.O.N. sinhronizirano najboljše!

— Marija b
3.3. 2009 ob 16:11

Film je o.k., pove nam, kakšne prednosti ima vizualni izdelek pred dogim in zastarelim branjem knjig in zgodbic.
Ampak, sinhronizacja; Spet se izkaže, da nam močvirniki ponujajo svoj jezik kot vseslovenski...
men in teb pa ni vseeno, kkšna je slovenščina in tud to, zakva morjo biti vedno možvirniki tisti, ki se prvi zagrebejo pri centralizaciji keša in biznisov...

— pravi štajerc
6.3. 2009 ob 0:00

ej ti pravi štajerc!!!!!!!!kaj ti bluziš? sem gledala kako si pisal in sem vidla da ti tudi nisi glih štajerc. jaz sem iz celja . in da NEBO POMOTE. TANJA RIBIČ ni močvirnica ampak je iz TRBOVELJ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! In ona ne govori ljubljansko haloo!!!!!!! pa ona še je edina kolko tolko knjižno! no razen zmes malo. halo

— :)
6.3. 2009 ob 15:50

Naš Luka pravi,da je ta risanka res huda, hudo dobra. vsekakor jo mora pogledati še enkrat.
priporočam vse nladim nedobudnežem,pa mamicam in očkom prav tako.

pozdravčke,

mici in luka

— mici in luka
7.3. 2009 ob 14:34

zadnja slikca je zlo cool kar žari od lepe lepote

— lučka (jast svetim)
7.3. 2009 ob 14:35

upam da je ta film dober ker ga grem danes gledat

— jurij
9.3. 2009 ob 0:00

bolt je kul kuža

— silvia
28.3. 2009 ob 0:00

bolt

— stela
6.5. 2009 ob 20:08

ali je ta filem še zmeraj v koloseju?

— nik
16.10. 2009 ob 14:14

beda

— eŁma
3.3. 2010 ob 9:17

ta film je res kulski!!! meni je všeč.zelo.ta film je res super!!!

— bolt
5.3. 2010 ob 10:19

ta film je res kul gledala sem ga že 50krat ne kej preveč ampak vsen je dobr al pa kulski!!!

— mačka
29.4. 2010 ob 21:39

je hecn močn in znanstveno fantastičen

— domen gračner
29.5. 2010 ob 11:33

men je ušeč<3<3<3<3<3<3<3<3<3 =D

— hehe
16.12. 2010 ob 14:35

zelo simpatičen film veliiko časa ga gledam ker je zelo super film <3<3

— eva
20.12. 2010 ob 19:14

film fenomenalen...Tanja hud komad imas!!!!!!!!!!!!

— kr en
24.2. 2011 ob 13:25

doniiiiiiiiiiiiiiii:(

— laura

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.