Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Bohemian Rhapsody

biografska glasbena drama
Podnapisi
Na sporedu od: 1.11.2018, Kolosej Ljubljana
Leto: 2018
Jezik: angleščina
Scenarij: Anthony McCarten, Peter Morgan
Režija: Bryan Singer
Bohemian Rhapsody je močan poklon Queenom, njihovi glasbi in izjemnemu pevcu Freddie Mercury, ki je kljuboval stereotipom in prestopal meje ter postal eden najljubših zvezdnikov na planetu. Film spremlja strm vzpon benda skozi legendarne pesmi in revolucionaren zvok, njihov grozeči konec, ko je Mercuryjev življenjski slog ušel z vajeti, ter njihovo zmagovalno ponovno združitev na večer Live Aida, ko je Mercury, soočen s smrtonosno boleznijo, povedel bend v enem najveličastnejših nastopov v zgodovini rok glasbe. Pri tem pa utemelji zapuščino benda, ki je bil vedno bolj kot družina in ki vse do današnjega dne še naprej navdihuje avtsajderje, sanjače ter ljubitelje glasbe.

Komentarji

8.8. 2018 ob 22:55

Freddie forever!!

— Miha
15.8. 2018 ob 9:40

Best music ever!!!!!!

— Jan
1.9. 2018 ob 14:04

To pa kooomej cakam...

— Tadej
1.9. 2018 ob 19:58

Žari in šov naredi v vsakem srcu ustvarjene energije. Še živi in navdušenje je za veke&čase uprizarjanja

— ENIA

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.