Kolosej
Film distribucije Blitz Film & Video Distribution

Bobovi Hamburgerji: Film

The Bobs burger movie
animirana satirična komedija
Podnapisi
1h 42min / 102min
Leto: 2022
Država: ZDA
Jezik: angleščina
Scenarij: Loren Bouchard in Nora Smith
Bobovi hamburgerji: film je komična animirana pustolovščina na velikem platnu, ki temelji na eni od najbolj domiselnih zabavnih TV serij. Zahvaljujoč subverzivnemu humorju in iznajdljivim šalam je serija pustila globok pečat v pop kulturi, letos pa se pustolovščina družine Blecher seli na velika filmska platna. Glavni junak je Bob Belcher, ki živi svoje ameriške sanje: poročen je, ima tri otroke, a tisto, kar ga zares izpopolnjuje, je njegova restavracija s hitro prehrano Bob's Burgers. Zgodba se začne, ko počena vodovodna cev pred restavracijo ustvari ogromno vdolbino, ki za določen čas blokira vhod in uniči načrte Belcherjevih za uspešno poletno sezono. Medtem, ko se Bob in žena Linda borita za preživetje, njuni otroci poskušajo razrešiti skrivnost, ki bi lahko rešila družinsko restavracijo.

Komentarji

13.3. 2022 ob 9:30

Odlično! Komaj čakam. Hvala, da ste dali na spored.

— Mia

Tvoj komentar

Si film že videl in želiš svoje vtise deliti z drugimi? Napiši svoj komentar! Zanimive ocene filmov bo urednik nagradil z zvezdica.

Preostali znaki: 4000

S komentarji obiskovalci izražajo svoja mnenja, ki niso povezana z uradnimi stališči podjetja. Pridržujemo si pravico do neobjave komentarjev, ki se v vsebinskem smislu ne navezujejo na obravnavani film, ki so žaljivi, opolzki ali brez kakršnega koli pomena. Enako velja tudi za komentarje, ki izražajo in spodbujajo nestrpnost, navajajo h kriminalnim dejanjem ipd. Komentarje izločamo po lastni presoji. Za mnenja ne odgovarjamo.